IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Микро кап, риск огромен, ама интересното е че е и в този списък.
    http://seekingalpha.com/article/4019...l-street-today

Риск/риорда обаче ми се струва интересен.
    И при най малка заплаха за чантикса на пфайцер тук ще има байаут, било от тях или друг играч.
    Гледам огромния ентусиазъм от началото поизлиня та си взех преди малко на 70 цента, мънинко, за спекулата....не бях си купувал досега пени сток...
    ха ха ха ... и ти купи? ей опасен си!
    Надявам се това не е обявеното в началото на 2016 придобиване на международна компания

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

чети ли нещо за тая компания? $20 mln ? много малка компанията
      Микро кап, риск огромен, ама интересното е че е и в този списък.
      http://seekingalpha.com/article/4019...l-street-today

Риск/риорда обаче ми се струва интересен.
      И при най малка заплаха за чантикса на пфайцер тук ще има байаут, било от тях или друг играч.
      Гледам огромния ентусиазъм от началото поизлиня та си взех преди малко на 70 цента, мънинко, за спекулата....не бях си купувал досега пени сток...

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение

Видя ли колко е капитализацията на това дружество?
        чети ли нещо за тая компания? $20 mln ? много малка компанията

Коментар

• На срещите беше споменато, че бързо се увеличават насажденията с акации, но тогава никой не обърна особено внимание на това.
          Всеки сам да си прецени, изложих мнението си.
          Софарма ще произвежда Табекс за другата компания, която ще го дистрибутира.

Коментар

• на мен пък много ми е гот
            Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• - какви приходи биха се появили за сфарм и при каква печалба се очакват срещу тези 3,5% - има ли нещо договорено или очаквания като информация по последния въпрос
              Първоначално изпратено от 15
              Фортис много ясно ти обясни каква всъщност е идеята, ти пак се буташ с тези 3,5%. Никой не разчита кой знае колко на тях, а на това чрез тях да се вземе лиценз и да започне дистрибуция, с което Софарма стъпва на огромни нови пазари. Поне аз за себе си така го разбирам.
              Вярно е че костолани е казал че обичал да ходи на борсата защото там имало най-много глупаци на кв.м. и все се надявам да не важи за всички форумци (включително и за мен) )))) да не сме сред тях, но може би не съм обяснило добре какво имам предвид с горния въпрос - а то е че все още не знаем дали няма обвързващи параметри срещу тези 3хх% - т.е. дали са договорени и евентуални маржини относно приходи и продажби при дистрибуцията (бъдещата). Форти го разбираме чудесно (поне се надявам де) Но лично за мен тази новина е генерация на борсов шум, ни повече ни по-малко засега, а и американските компанийки не ми вдъхват прекаляно големо доверие))))
              Не е препоръка... !!!
              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• аз очаквах днес да видим месечни продажби, ама хайде....

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  това не ми се мисли не звучи много добре,....тази онкогенекс - с този код ли е - OGXI - ако е това виж й котировките - през месец май на 1,30 после до октомври спад до 0.3 (4 пъти!?!?) и сега е вече около средата ...на номинала... дано не изскочи някоя изненада ала тодоров)))
                  Фортис много ясно ти обясни каква всъщност е идеята, ти пак се буташ с тези 3,5%. Никой не разчита кой знае колко на тях, а на това чрез тях да се вземе лиценз и да започне дистрибуция, с което Софарма стъпва на огромни нови пазари. Поне аз за себе си така го разбирам.
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                    чичо ви Оги не ми се мисли само как се е нагрухал с лятото с акции на Онкогенекс

евала на Донев!!!
                    Видя ли колко е капитализацията на това дружество?

Коментар

• чичо ви Оги не ми се мисли само как се е нагрухал с лятото с акции на Онкогенекс евала на Донев!!!
                      това не ми се мисли не звучи много добре,....тази онкогенекс - с този код ли е - OGXI - ако е това виж й котировките - през месец май на 1,30 после до октомври спад до 0.3 (4 пъти!?!?) и сега е вече около средата ...на номинала... дано не изскочи някоя изненада ала тодоров)))
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• чичо ви Оги не ми се мисли само как се е нагрухал с лятото с акции на Онкогенекс

евала на Донев!!!

Коментар

• Sehr gut Herr Ferry!

Коментар

това е надежда трета, а първа е да се направи сливането. после да се докара регистрация и най-накрая надежда четири - какви приходи биха се появили за сфарм и при каква печалба се очакват срещу тези 3,5% - има ли нещо договорено или очаквания като информация по последния въпрос
                            На борсата основно надежди и очаквания се търгуват

Коментар

• Oncogenex Mega-Deal mit Ansage

Коментар

това е надежда трета, а първа е да се направи сливането. после да се докара регистрация и най-накрая надежда четири - какви приходи биха се появили за сфарм и при каква печалба се очакват срещу тези 3,5% - има ли нещо договорено или очаквания като информация по последния въпрос
                                тц. Това е надежда единствена . Другото какво ме грее- то си е вятър и мъгла.

Коментар

Working...
                                X