IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Някакъв продавач въобще няма значение. Важното е какво прави компанията, а се правят много неща, които през 2017г и 2018 година ще дават резултати. За тях беше работено през последните години, но си беше риск кога и как ще се появят. Нали написах - Софарма ще е ракетата през следващите години !!!!!
    Дано стане - нека има резултати и пак ще дискутираме...... междувременно:

Тази година около 250 компании се очаква да проведат ежегодните си срещи с инвеститорите чрез аудио или видео комуникация

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      4лв са факт!
      Не знам продавача свърши ли или просто отстъпи назад на бичата атака....
      Хубавото е че тепърва чакаме отчет и покана за ОСА с дивидент(надявам се)
      Поздрави на акционерите!
      Някакъв продавач въобще няма значение. Важното е какво прави компанията, а се правят много неща, които през 2017г и 2018 година ще дават резултати. За тях беше работено през последните години, но си беше риск кога и как ще се появят. Нали написах - Софарма ще е ракетата през следващите години !!!!!

Коментар

• 4лв са факт!
        Не знам продавача свърши ли или просто отстъпи назад на бичата атака....
        Хубавото е че тепърва чакаме отчет и покана за ОСА с дивидент(надявам се)
        Поздрави на акционерите!

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Майката 36% ръст от началото на годината! Браво!

А сме в началото на Април Наздраве Тони!
          Наздраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Фортис , това качване на цената в Доверие не влия ли е на активите на Софарма със знак минус...
            Интересно ми е как мисли един инвеститор в Софарма а не спекулант...
            Не е препоръка...
            мисля, че ще се намери разумно решение в ситуацията, не очаквам щети за никого

Коментар

мисля си, че това не е всичко - до тук !!!!!!!
              в началото на пътя сме !!!!
              както през далечната 2001 година !!!!!!!!!!!!
              Фортис , това качване на цената в Доверие не влия ли е на активите на Софарма със знак минус...
              Интересно ми е как мисли един инвеститор в Софарма а не спекулант...
              Не е препоръка...

Коментар

• мисля си, че това не е всичко - до тук !!!!!!!
                в началото на пътя сме !!!!
                както през далечната 2001 година !!!!!!!!!!!!

Коментар

Елана вече е с таргет 4.82лв
                  Майката 36% ръст от началото на годината! Браво!

А сме в началото на Април Наздраве Тони!

Коментар

• Елана вече е с таргет 4.82лв

Коментар

• На основание на чл. 100к., ал. 1, от ЗППЦК Ви уведомяваме, че на 05.04.0217 година “Софарма” АД получи решение на КЗК, че придобиването от страна на “Софарма” АД на акции от капитала на “Доверие обединен холдинг” АД на този етап не подлежи на предварително уведомление по чл. 24, ал. 2 от ЗЗК.
                      “Софарма” АД ще предприеме съответните действия при достигането на установените прагове изискващи отправяне на търгово предложение към останалите акционери на “Доверие обединен холдинг” АД

http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=2

Коментар

много конспирации, нали ?
                        Не съм привърженик на конспирациите, момчета, въпреки че с тях сме в съвместно съжителство. Опитвам се да съм реалист и си давам сметка, че при ниската ликвидност на нашия пазар и възможностите на г-н Донев, акциите му вървят нагоре или надоле най-вече поради неговата воля, а не поради пазарната. Не забравяйте, че той самият е доказал се трейдър. Нали се сещате, че при тези обстоятелства трудно се устоява на изкушението да поспекулираш? Няма лошо, аз също имам акции, но гледам да нямам илюзии.

Коментар

• Не, тук изобщо не са важни за цената доста по-големите печалби за миналата година, изобщо не важи и дивидентната политика, започнала от миналата година, нито пък силното тримесечие. Със сигурност днес няма да важи и решението на КЗК за придобиването на "Доверие".
                          Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.

Коментар

Когато чичо Оги е на пазара ще го усетиш Може би юни....

п.п.как тогава ЕТФ-а се озова с почти 1млн акции, ако цялата обороция я прави г-н Донев с 30К? Знам за доста приятели които са купували през периода - грешна ти е тезата!
                            много конспирации, нали ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнение

Не са 100К - само 30-ина трябват за оборот от 7 млн. Ти наистина ли мислиш, че по 10 на месец са му проблем!? За кеф се плаща, а чичо Оги никога не играе само за кеф, си мисля пък аз...
                              Когато чичо Оги е на пазара ще го усетиш Може би юни....

п.п.как тогава ЕТФ-а се озова с почти 1млн акции, ако цялата обороция я прави г-н Донев с 30К? Знам за доста приятели които са купували през периода - грешна ти е тезата!
                              Last edited by tony1975; 06.04.2017, 06:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                И аз кибича инта)))) отвреме на време по някоя дребна рибка изпада)))) Ти беше доста смел в първоначалния етап с голям профит и затова сега ти се струва че се изпилява профита. Според мен борсата е като бягане на дълго разстояние, - бавно славно, упорито и методично. Всяко нещо с времето. Ето и бикът в атака излезе и влезе по бързата процедура, (има опита да се усети) но сега пък дано не докара наистина мецата))))))

"Изпилявам" - разбирай - купил преди да купят от него ! -или продал - но му ги върнали с дивидента в момента !
                                Такива са ми упражненията , но и времето за тях е на привършване ,- имам си свой тайминг ,
                                дето се вика - за копан своя мотика!

Коментар

Working...
                                X