If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тук сега съм "strong sell" , ако има желаещи ще обясня
Сега ако имаше къси продажби и пишущите тук и БФБ биха били доста доволни. Жалко, че малко избързах с моите, но по-добре врабче в ръката, отколкото орел в небесата
Не мисля, че Софарма има възможност да изкупува акции на този етап, поне не и в някакъв обем. Мисля, че бяха на регулаторния максимум на обратно изкупени акции, като покрай вливането на Биофарм "освободиха" 852 бр. но това не мисля, че е съществено. Вариантите за обратно изкупуване са или да се гласува обезсилване на вече притежавани, или да изчакат да мине увеличението, което ще вдигне капитала и съответно броя на разрешените за обратно изкупуване акции.
Има логика, мерси за информацията. По-интересното е накъде ще се насочат парите от продавачите, че и днес има стабилен обем тук. Но явно след няколко дни ще се разбере. Очаквам да има раздвижване по някой позиции ама времето ще покаже.
по-важно е колко са , по мои оценки са 15-20 човека със свързани лица, активни, което си е доста за БФБ ... но лично мен не ме бърка да търгувам успешно
Няма как да не се върне.
Нали трябва да лъже камилчетата като купи някъде, да се катерят след него,и после да продаде върху главите им ,както в Агробалона
Много е къса паметта на учасниците в този форум
Според мен утре като качат уведомленията ще стане ясно кой от големите купуавше. Все пак има шанс да е самата Софарма, защото все пак имаше общо събрание наскоро.
Не мисля, че Софарма има възможност да изкупува акции на този етап, поне не и в някакъв обем. Мисля, че бяха на регулаторния максимум на обратно изкупени акции, като покрай вливането на Биофарм "освободиха" 852 бр. но това не мисля, че е съществено. Вариантите за обратно изкупуване са или да се гласува обезсилване на вече притежавани, или да изчакат да мине увеличението, което ще вдигне капитала и съответно броя на разрешените за обратно изкупуване акции.
Сори, прав си. Определено не мисля че "всички са малоумници". Отговорих на някой конкретно.. той се разпозна и пусна саркастичен пост веднага
Извинявам се.. наистина има и много качествени и уважавани от мен форумци, но понякога плявата ми идва в повече..
как няма да се разпозная като многократно си определял хората като глупави, камилчета, некачествени и т.н.(включително и мен лично) Да не изброявам още, не съм и толкова злопаметен. Тук сме да оценяваме компаниите ... най-много да съм те нарекъл спекулант и играч, което си е стил на търговия ..
Батя, не се говори/ прави така бе човек . Ако не уважаваш аудиторията тук, просто спираш да четеш и пишеш. Но да говориш открито как всички тук са малоумници, а продължаваш да пишеш и четеш е нелепо. Какво те интересуват тези хора и защо го правиш? Заприличваш на онзи, който "рита буците" по нивите и който надува свирката 10 години за нещо, а после се покри.
Сори, прав си. Определено не мисля че "всички са малоумници". Отговорих на някой конкретно.. той се разпозна и пусна саркастичен пост веднага
Извинявам се.. наистина има и много качествени и уважавани от мен форумци, но понякога плявата ми идва в повече..
Пишем си но не тук. Че тук само "разбирачи", завистници и елхари се събраха..
Батя, не се говори/ прави така бе човек . Ако не уважаваш аудиторията тук, просто спираш да четеш и пишеш. Но да говориш открито как всички тук са малоумници, а продължаваш да пишеш и четеш е нелепо. Какво те интересуват тези хора и защо го правиш? Заприличваш на онзи, който "рита буците" по нивите и който надува свирката 10 години за нещо, а после се покри.
Акцията е най-търгуваната днес, с безброй сделки, и си викам дай да видя какво пишат .... ами нищо, нито дума ?!?
Според мен утре като качат уведомленията ще стане ясно кой от големите купуавше. Все пак има шанс да е самата Софарма, защото все пак имаше общо събрание наскоро.
Коментар