IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нямам възможност да бъда на срещата, но ако се предложи решение (съвместно или пропорционално) от всички акционери,- Ще участвам !
    Last edited by inta53; 29.10.2017, 14:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

След световната политическа ,икономическа или финасова криза която настъпва до година ,две ..
      Тук цената ще е 1,5-2 лв....а може и по маалко...
      Но това са мои виждания.....
      Вие пък ги виждате 8-10 лв...
      Е аз така бях и през 2007 г когато продадох БСТР на 360 лв на Райфата ,Импераатора ме бъзикаше империята отива на 500 лв до месец....и имаше повод че стигна до 385 лв акцията
      А тя сега е 44 лв под цената когато купих акциите от аукциона през 2005/6 г...
      Така, че по добре с малко и постоянно отгоре , отколкото вътре и с много...
      Този урок се учи с времето и при кризи а не при световеен бум на маркетите ....
      Където всеки е майстЕр на борсите....,стига да ги държи на сметка....
      Не пропускаш пост, да не поучаваш или да се хвалиш...
      Last edited by 0; 29.10.2017, 15:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
        20ст. нагоре, 30ст. надолу - чиста спекула касаеща късогледи спекуланти с цел месец-два!
        Дори не си спомням 2012г. на 2,30лв ли купих или на 2,05лв повечето, особено погледнато днес от ниво 4лв!!!
        Акцията е с 20% надолу, при компания в страхотна форма и надявам се след като прочета отчетите с отлични резултати.
        Дали съм допълнил на 4лв или на 3,75лв може да не е супер ключово, ако след 2-3години компанията е на 6,5-7лв, нали?
        Нека бизнеса да върви добре печалбите и продажбите да са нагоре, а цената е и тя рано или късно ще догони резултатите!

Хайде пускайте отчета!
        Успех на всички акционери и фенове на групата!
        Ние от Пловдив в петък сме в 13:30 на кафето, чувам за хора идващи от Варна и Търговище(на тези колите им на автопилот стигат вече )!
        След световната политическа ,икономическа или финасова криза която настъпва до година ,две ..
        Тук цената ще е 1,5-2 лв....а може и по маалко...
        Но това са мои виждания.....
        Вие пък ги виждате 8-10 лв...
        Е аз така бях и през 2007 г когато продадох БСТР на 360 лв на Райфата ,Импераатора ме бъзикаше империята отива на 500 лв до месец....и имаше повод че стигна до 385 лв акцията
        А тя сега е 44 лв под цената когато купих акциите от аукциона през 2005/6 г...
        Така, че по добре с малко и постоянно отгоре , отколкото вътре и с много...
        Този урок се учи с времето и при кризи а не при световеен бум на маркетите ....
        Където всеки е майстЕр на борсите....,стига да ги държи на сметка....

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          20ст. нагоре, 30ст. надолу - чиста спекула касаеща късогледи спекуланти с цел месец-два!
          Дори не си спомням 2012г. на 2,30лв ли купих или на 2,05лв повечето, особено погледнато днес от ниво 4лв!!!
          Акцията е с 20% надолу, при компания в страхотна форма и надявам се след като прочета отчетите с отлични резултати.
          Дали съм допълнил на 4лв или на 3,75лв може да не е супер ключово, ако след 2-3години компанията е на 6,5-7лв, нали?
          Нека бизнеса да върви добре печалбите и продажбите да са нагоре, а цената е и тя рано или късно ще догони резултатите!

Хайде пускайте отчета!
          Ние от Пловдив в петък сме в 13:30 на кафето, чувам за хора идващи от Варна и Търговище(на тези колите им на автопилот стигат вече )!
          Групата се събираме в 13,30-13,45 на кафето. От там тръгваме за регистрацията. Заемаме дясната половина на залата в предната част на колоната !!!!

Коментар

• 20ст. нагоре, 30ст. надолу - чиста спекула касаеща късогледи спекуланти с цел месец-два!

Хайде пускайте отчета!
            Last edited by tony1975; 29.10.2017, 08:45.

Коментар

Здравей,
              Кой не съм виждал .....
              А ако съм виждал и са ме молили за услуги в един друг живот когато не са били толкова велики......
              Истината е ,че в момента пишем за Фармата и Огнят Донев и защо бяга поредния партнИор от там....и защо бяга пак без да получи добра цена за тази идеална компания....
              Кога ли ще избягат и ПФ ,та тогава ....
              Та въпроса беше за Огнян Донев и Фармата а не за Монти и Монти Къмпани,ех този селски манталитет да не или да бъркате частното с общото ....
              Поздрави!
              Шшш, Монти, тука ли си се нашибал бе, мушморок. Дебнеш и ги облъчваш.
              Last edited by Три без коз; 29.10.2017, 00:02.

Коментар

• Тук толкова много любов и омраза... големи емоции
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение

Много неща си изписал за кора, които не познаваш, дори не си виждал до теб.
                  Анонимен си тук и образа за теб е изграден от това, което пишеш, т.е. искаш да си, а не по това, което си направил.
                  Здравей,
                  Кой не съм виждал .....
                  А ако съм виждал и са ме молили за услуги в един друг живот когато не са били толкова велики......
                  Истината е ,че в момента пишем за Фармата и Огнят Донев и защо бяга поредния партнИор от там....и защо бяга пак без да получи добра цена за тази идеална компания....
                  Кога ли ще избягат и ПФ ,та тогава ....
                  Та въпроса беше за Огнян Донев и Фармата а не за Монти и Монти Къмпани,ех този селски манталитет да не или да бъркате частното с общото ....
                  Поздрави!

Коментар

• Добър ден!!! Малко изместихме темата и предлагам, да се върнем към обстоятелствата.))) Пуснах пак поста на Сохо, защото обстоятелствата са че има един пакет тежащ към 80 мил и е добре да сме концентрирани в цената:
                    Първоначално изпратено от Soho
                    Трябва да мине пакета иначе трудно ще качим! Тони, тук става дума за много пари и трудно някой ще го купи тоя пакет на тези цени. Да вкараш 80-90 млн лева без контрол и после на кой ще продаваш ако се наложи. Трудно е с големи суми и тоя мач на БФБ сме го гледали вече доста пъти. Твоята средна беше споделил е 3.25 лв а очакваш някой с много милиони да поеме такъв риск на 4 лв. Милионите искат ликвидност а тук такава няма!!! А ромите явно търсят изход за да инвестират в друг проект който им се вижда по подходящ.
                    Споерд мен ромфарм се усещат, че ако рутят много цената продажби, това работи до една степен, но после се обръща срещу тях.!! Да, те вероятно биха били щастливи и на 4 лв... но ако продадат до 4 - много ясно, че не могат да чакат 4 за всички книги. Ако са продавали до 4, много ясно че пазара янма да им даде толкова и ... следователно са спрели там, за да не си свалят цената на която евентуално биха се навили. А тя , както подчерта и Soho (горния пост) едва ли е пазарната в момента. Според мен ще се навият и на под 4, но ако разпродадат до технния минимум, няма и него да постигнат.)))) Така че много ясно че ще спрат някъде с продажбите, но това с нищо не помага докато не мине пакета!!! А ние със Сохо., ще ги чекаме където мислим, че е по-нормално и без много емоции и - с едно и с две наум )))) Успех на играчите!! (и на дядо Коледа(y)) )
                    Не е препоръка... !!!
                    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Харесва ми всяка читава компания ,зависи от цената....
                      Както 2,5 ми хареса при Софармата и 90 ст. при ссв , скоро лефче при Етропал или изсипванията при БТХ и при Гагарин на 30,както чакам при Хиката под 3 лв....
                      Зависи от цената...
                      Проблема е за мажо ...
                      За мен Чичо ОГИ и Шишо са на една маса и от един калъп...
                      Проблема че Шишо е направил това което на Чичо ОГИ му забраниха... и той го прави с ПартнИорете през година .....
                      и друго, че Чичо ОГИ ви кани на масата си за кафе и шапки а Шишо не ни кани, но ни пуска от време на време добър дивидент за разлика от вашия...
                      Но това прави вашия мажо по приемлив но само в личен план....
                      Той и Керезов ви кани ден и нощ на сбирки , ама не ходите ,що така..?

Както беше казано от по умните от мен ..
                      На БФБ парите за бичи маркет стигат за 12 до 16 месеца....
                      След това и потоп....
                      Който не го е осмислил това правило....си е за негова сметка.
                      Ако ще и в Еврозоната да ни приемат, където датата е след 2030 г....
                      Това с червеното не е само за сега ,някой да си спомни анкета за 430 пункта през 2014 г ,друг спечели точната цифра на НГ но аз давам най ниска точка на индекса....
                      Или табаците акции за 2012/3 г.
                      Както сега акция за 2018 г.....
                      Е имам и грешки но за мен правилото е за 80% плюс....познати...
                      Много неща си изписал за кора, които не познаваш, дори не си виждал до теб.
                      Анонимен си тук и образа за теб е изграден от това, което пишеш, т.е. искаш да си, а не по това, което си направил.

Коментар

Не, търгувам просто ги имам , което съм купил повечето от борсата през 2007/8 г....само магазина работи а земята под аренда !
                        Сега гледам да не ги загубя...
                        А ти ми отговори защо една от кулите е собственост на Гриша Ганчев ....и той светия пада?
                        Поздравления за това, което си накупил тогава ! А относно светиите всеки нормално мислещ човек и инвеститор в България е наясно, че такива тук няма, но това не значи,че трябва да плюем по всичко и всички ! Питаш за Ганчев, ами ти кажи що за светии са Шиши или Бедо ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Аха, в такъв случай извинявай, мислех че търгуваш с акции, а не с имоти. Но пък тогава излиза, че си объркал тотално темите, в които пишеш, че даже и форума ! А арогантността, арогантността е хубаво да я запазиш за себе си !
                          Не, търгувам просто ги имам , което съм купил повечето от борсата през 2007/8 г....само магазина работи а земята под аренда !
                          Сега гледам да не ги загубя...
                          А ти ми отговори защо една от кулите е собственост на Гриша Ганчев ....и той светия пада?

Коментар

Предполагам не си от София...?
                            Всеки един в София с по два собствени апартамента над 100 кв. в престижен район ,вила ,кола ,гараж и малък бизнес ,като собствен магазин и 150 декара в северна България е милионер .....
                            Та така...
                            Селските пръчки с пачките от времето на мутрите не се тачат в мойте кръгове.....а в твойте!
                            Щото при мен се ценят умствените способности а не аргантността ....?
                            А при теб!
                            Аха, в такъв случай извинявай, мислех че търгуваш с акции, а не с имоти. Но пък тогава излиза, че си объркал тотално темите, в които пишеш, че даже и форума ! А арогантността, арогантността е хубаво да я запазиш за себе си !

Коментар

• Тони отговорих ли и на теб ....
                              Щото единия апартамент е близо до кулата на вашия Гуру ....в изгрев.
                              Може и при мен да пиеш кафе и шапка ще ти подаря ....

Не го очаквах от теб...
                              Може да се бориш сам от Стара загора в Пловдив ,може и в софия да си, но не те разбирам .....в момента
                              А някога те разбирах.
                              Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

tony1975, извинявам се, че се намесвам, но тук има една групичка, която се изживяват като ментори и изказванията винаги са им като от последна инстанция ! Те са най знаещите и най можещите ! Вчера в друга тема на единия индивид му написах това :
                                Знаеш ли, чудя се само едно нещо и ще те помоля да ми отговориш. Ако, и при положение, че толкова го разбираш пазара и хващаш посоката по мое скромно мнение би трябвало да си отдавна милионер и то с няколко милиона, така ли е ? Ако е така те признавам за играч и познавач !
                                Чудеше се как да се измъкне от отговор и така и не даде адекватен такъв !
                                Предполагам не си от София...?
                                Всеки един в София с по два собствени апартамента над 100 кв. в престижен район ,вила ,кола ,гараж и малък бизнес ,като собствен магазин и 150 декара в северна България е милионер .....
                                Та така...
                                Селските пръчки с пачките от времето на мутрите не се тачат в мойте кръгове.....а в твойте!
                                Щото при мен се ценят умствените способности а не аргантността ....?
                                А при теб!

Коментар

Working...
                                X