Нямам възможност да бъда на срещата, но ако се предложи решение (съвместно или пропорционално) от всички акционери,- Ще участвам !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
След световната политическа ,икономическа или финасова криза която настъпва до година ,две ..
Тук цената ще е 1,5-2 лв....а може и по маалко...
Но това са мои виждания.....
Вие пък ги виждате 8-10 лв...
Е аз така бях и през 2007 г когато продадох БСТР на 360 лв на Райфата ,Импераатора ме бъзикаше империята отива на 500 лв до месец....и имаше повод че стигна до 385 лв акцията
А тя сега е 44 лв под цената когато купих акциите от аукциона през 2005/6 г...
Така, че по добре с малко и постоянно отгоре , отколкото вътре и с много...
Този урок се учи с времето и при кризи а не при световеен бум на маркетите ....
Където всеки е майстЕр на борсите....,стига да ги държи на сметка....Last edited by 0; 29.10.2017, 15:35.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение20ст. нагоре, 30ст. надолу - чиста спекула касаеща късогледи спекуланти с цел месец-два!
Дори не си спомням 2012г. на 2,30лв ли купих или на 2,05лв повечето, особено погледнато днес от ниво 4лв!!!
Акцията е с 20% надолу, при компания в страхотна форма и надявам се след като прочета отчетите с отлични резултати.
Дали съм допълнил на 4лв или на 3,75лв може да не е супер ключово, ако след 2-3години компанията е на 6,5-7лв, нали?
Нека бизнеса да върви добре печалбите и продажбите да са нагоре, а цената е и тя рано или късно ще догони резултатите!
Хайде пускайте отчета!
Успех на всички акционери и фенове на групата!
Ние от Пловдив в петък сме в 13:30 на кафето, чувам за хора идващи от Варнаи Търговище(на тези колите им на автопилот стигат вече
)!
Тук цената ще е 1,5-2 лв....а може и по маалко...
Но това са мои виждания.....
Вие пък ги виждате 8-10 лв...
Е аз така бях и през 2007 г когато продадох БСТР на 360 лв на Райфата ,Импераатора ме бъзикаше империята отива на 500 лв до месец....и имаше повод че стигна до 385 лв акцията
А тя сега е 44 лв под цената когато купих акциите от аукциона през 2005/6 г...
Така, че по добре с малко и постоянно отгоре , отколкото вътре и с много...
Този урок се учи с времето и при кризи а не при световеен бум на маркетите ....
Където всеки е майстЕр на борсите....,стига да ги държи на сметка....
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение20ст. нагоре, 30ст. надолу - чиста спекула касаеща късогледи спекуланти с цел месец-два!
Дори не си спомням 2012г. на 2,30лв ли купих или на 2,05лв повечето, особено погледнато днес от ниво 4лв!!!
Акцията е с 20% надолу, при компания в страхотна форма и надявам се след като прочета отчетите с отлични резултати.
Дали съм допълнил на 4лв или на 3,75лв може да не е супер ключово, ако след 2-3години компанията е на 6,5-7лв, нали?
Нека бизнеса да върви добре печалбите и продажбите да са нагоре, а цената е и тя рано или късно ще догони резултатите!
Хайде пускайте отчета!
Ние от Пловдив в петък сме в 13:30 на кафето, чувам за хора идващи от Варнаи Търговище(на тези колите им на автопилот стигат вече
)!
- 2 Харесвания
Коментар
� -
20ст. нагоре, 30ст. надолу - чиста спекула касаеща късогледи спекуланти с цел месец-два!
Хайде пускайте отчета!
)!
Last edited by tony1975; 29.10.2017, 08:45.
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Здравей,
Кой не съм виждал .....
А ако съм виждал и са ме молили за услуги в един друг живот когато не са били толкова велики......
Истината е ,че в момента пишем за Фармата и Огнят Донев и защо бяга поредния партнИор от там....и защо бяга пак без да получи добра цена за тази идеална компания....
Кога ли ще избягат и ПФ ,та тогава ....
Та въпроса беше за Огнян Донев и Фармата а не за Монти и Монти Къмпани,ех този селски манталитет да не или да бъркате частното с общото ....
Поздрави!
Last edited by Три без коз; 29.10.2017, 00:02.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
Много неща си изписал за кора, които не познаваш, дори не си виждал до теб.
Анонимен си тук и образа за теб е изграден от това, което пишеш, т.е. искаш да си, а не по това, което си направил.
Кой не съм виждал .....
А ако съм виждал и са ме молили за услуги в един друг живот когато не са били толкова велики......
Истината е ,че в момента пишем за Фармата и Огнят Донев и защо бяга поредния партнИор от там....и защо бяга пак без да получи добра цена за тази идеална компания....
Кога ли ще избягат и ПФ ,та тогава ....
Та въпроса беше за Огнян Донев и Фармата а не за Монти и Монти Къмпани,ех този селски манталитет да не или да бъркате частното с общото ....
Поздрави!
Коментар
� -
Добър ден!!! Малко изместихме темата и предлагам, да се върнем към обстоятелствата.))) Пуснах пак поста на Сохо, защото обстоятелствата са че има един пакет тежащ към 80 мил и е добре да сме концентрирани в цената:Първоначално изпратено от SohoТрябва да мине пакета иначе трудно ще качим! Тони, тук става дума за много пари и трудно някой ще го купи тоя пакет на тези цени. Да вкараш 80-90 млн лева без контрол и после на кой ще продаваш ако се наложи. Трудно е с големи суми и тоя мач на БФБ сме го гледали вече доста пъти. Твоята средна беше споделил е 3.25 лв а очакваш някой с много милиони да поеме такъв риск на 4 лв. Милионите искат ликвидност а тук такава няма!!! А ромите явно търсят изход за да инвестират в друг проект който им се вижда по подходящ.)
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
� -
Харесва ми всяка читава компания ,зависи от цената....
Както 2,5 ми хареса при Софармата и 90 ст. при ссв , скоро лефче при Етропал или изсипванията при БТХ и при Гагарин на 30,както чакам при Хиката под 3 лв....
Зависи от цената...
Проблема е за мажо ...
За мен Чичо ОГИ и Шишо са на една маса и от един калъп...
Проблема че Шишо е направил това което на Чичо ОГИ му забраниха...и той го прави с ПартнИорете през година .....
и друго, че Чичо ОГИ ви кани на масата си за кафе и шапки а Шишо не ни кани, но ни пуска от време на време добър дивидент за разлика от вашия...
Но това прави вашия мажо по приемлив но само в личен план....
Той и Керезов ви кани ден и нощ на сбирки , ама не ходите ,що така..?
Както беше казано от по умните от мен ..
На БФБ парите за бичи маркет стигат за 12 до 16 месеца....
След това и потоп....
Който не го е осмислил това правило....си е за негова сметка.
Ако ще и в Еврозоната да ни приемат, където датата е след 2030 г....
Това с червеното не е само за сега ,някой да си спомни анкета за 430 пункта през 2014 г ,друг спечели точната цифра на НГ но аз давам най ниска точка на индекса....
Или табаците акции за 2012/3 г.
Както сега акция за 2018 г.....
Е имам и грешки но за мен правилото е за 80% плюс....познати...
Анонимен си тук и образа за теб е изграден от това, което пишеш, т.е. искаш да си, а не по това, което си направил.
- 1 like
Коментар
� -
Не, търгувам просто ги имам , което съм купил повечето от борсата през 2007/8 г....само магазина работи а земята под аренда !
Сега гледам да не ги загубя...
А ти ми отговори защо една от кулите е собственост на Гриша Ганчев ....и той светия пада??
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Аха, в такъв случай извинявай, мислех че търгуваш с акции, а не с имоти. Но пък тогава излиза, че си объркал тотално темите, в които пишеш, че даже и форума ! А арогантността, арогантността е хубаво да я запазиш за себе си !
Сега гледам да не ги загубя...
А ти ми отговори защо една от кулите е собственост на Гриша Ганчев ....и той светия пада?
Коментар
� -
Предполагам не си от София...?
Всеки един в София с по два собствени апартамента над 100 кв. в престижен район ,вила ,кола ,гараж и малък бизнес ,като собствен магазин и 150 декара в северна България е милионер .....
Та така...
Селските пръчки с пачките от времето на мутрите не се тачат в мойте кръгове.....а в твойте!
Щото при мен се ценят умствените способности а не аргантността ....?
А при теб!
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Тони отговорих ли и на теб ....
Щото единия апартамент е близо до кулата на вашия Гуру ....в изгрев.
Може и при мен да пиеш кафе и шапка ще ти подаря ....
Не го очаквах от теб...
Може да се бориш сам от Стара загора в Пловдив ,може и в софия да си, но не те разбирам .....в момента
А някога те разбирах.
Поздрави!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
tony1975, извинявам се, че се намесвам, но тук има една групичка, която се изживяват като ментори и изказванията винаги са им като от последна инстанция ! Те са най знаещите и най можещите ! Вчера в друга тема на единия индивид му написах това :
Знаеш ли, чудя се само едно нещо и ще те помоля да ми отговориш. Ако, и при положение, че толкова го разбираш пазара и хващаш посоката по мое скромно мнение би трябвало да си отдавна милионер и то с няколко милиона, така ли е ? Ако е така те признавам за играч и познавач !
Чудеше се как да се измъкне от отговор и така и не даде адекватен такъв !
Всеки един в София с по два собствени апартамента над 100 кв. в престижен район ,вила ,кола ,гараж и малък бизнес ,като собствен магазин и 150 декара в северна България е милионер .....
Та така...
Селските пръчки с пачките от времето на мутрите не се тачат в мойте кръгове.....а в твойте!
Щото при мен се ценят умствените способности а не аргантността ....?
А при теб!
Коментар
�
Коментар