Тоя заем 70м на кого са го дали?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от INSIDER-A Разгледай мнение
Току що на БФБ се промъкна един коментар :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеВсички запразниха май, никой не коментира отчета..МНЕНИЕТО МИ (в никакъв случай) НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от econo_miss Разгледай мнениеЕто това нещо не разбирам. Доскоро цареше една еуфория, а сега......
В България всеки дири да печели на първата година след инвестицията.
Законотворчеството е със същия хоризонт на далновидност.
Вие, също сте се подвели по сладки приказки. Макар, че е още рано да се говори за подвеждане.
Сега ги пишете едни и ако дай боже (за вас, аз нямам акции) нещата тръгнат "чичо Оги" ще ви се види Господ.
- 1 like
Коментар
-
Ето това нещо не разбирам. Доскоро цареше една еуфория, а сега......
В България всеки дири да печели на първата година след инвестицията.
Законотворчеството е със същия хоризонт на далновидност.
Вие, също сте се подвели по сладки приказки. Макар, че е още рано да се говори за подвеждане.
Сега ги пишете едни и ако дай боже (за вас, аз нямам акции) нещата тръгнат "чичо Оги" ще ви се види Господ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maki Разгледай мнение
Не разбирам кой се е занимавал с фармация....?
добре казаноfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
На 1 се дели най-лесноfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Не че нещо ама, толкова време да се занимава с фармация и изведнъж да реши да става банкер и да загърби всички години досега... Нещо не се връзва. Аз това с банката малко като експеримент го приемам.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Именно. На чича ви, приоритетите се промениха. Мама вече е на заден план, а той ще става велик банкер. Не му позволиха (слава богу) да купи БГ банка и реши да купи продънено гърне в Молдова. Парите ще летят по тая линия и акционерите на "най-великото дружество" на БФБ ще духат супата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от TheSkorpion Разгледай мнение
Не че нещо ама, толкова време да се занимава с фармация и изведнъж да реши да става банкер и да загърби всички години досега... Нещо не се връзва. Аз това с банката малко като експеримент го приемам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение
Именно. На чича ви, приоритетите се промениха. Мама вече е на заден план, а той ще става велик банкер. Не му позволиха (слава богу) да купи БГ банка и реши да купи продънено гърне в Молдова. Парите ще летят по тая линия и акционерите на "най-великото дружество" на БФБ ще духат супата.Мненията ми не са препоръки. Имам само една препоръка - не губете пари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеМисля че няма да има изкупувания този път кеша ще му трябва за по интересни неща. Времето ще покаже за какви ....умря далаверата с изкупуванията на о.д
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
Вероятно някои хора разчитат да си осребрят инвестицията ,ако О.Д. почне да купува.
Нямам акции тук.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеЛека-полека цената пълзи нагоре..
Achieve Life Sciences, Inc. 3.7300 +0.1900 +5.37%
Интересни изглеждат нещата там. А следващите 2 месеца трябва да станат вече мега интересни според мен.
Коментар
Коментар