IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение

Обезценка за кредитни загуби на вземания по предоставени търговски заеми -3,539 млн

както и увеличение на разходие за заплати с 1.7 млн

...
    Мдаааа, от година някъде проблем номер 1 за мен в тази позиция е спада на маржа! Разбрах, че никой не бил задал този въпрос на Донев, та следващия път ще се постарая да съм на линия и да му го задам аз. Това е много притеснително и си заслужава според мен да разберем плановете им.
    Обезценката също е лошо нещо, но за него разбрахме преди време и се надявам да не се повтаря или поне не в тези размери.

П.П. Както е тръгнало, няма да се изненадам, ако след време дъщерята бие майката по абсолютна стойност на печалбата...
    Last edited by 15%; 30.07.2020, 16:46.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Продажбите са компенсирани от ЕС и като цяло растат. Изненадата ми е, че в тази криза, която е златен дъжд за почти всички във фарма сектора, печалбата е надолу?!?!

Обезценка за кредитни загуби на вземания по предоставени търговски заеми -3,539 млн

както и увеличение на разходие за заплати с 1.7 млн

...

Коментар

• Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнение

+ Продажбите на „Софарма“ АД на вътрешния пазар намаляват със 7,2 млн. лв. или с 19% до 30,8 млн. лв. през първо полугодие 2020 г. спрямо 38 млн. лв. през първо полугодие 2019 г. или 19%.

София, България, 06 юли 2020 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (3JR:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че за месец юни 2020 година “Софарма” АД реализира спад в продажбите си с 5% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. 78% спад на продажбите за вътрешен пазар и 59% ръст на продажбите за износ.
        През първо полугодие на 2020 година приходите от продажби на продукция се увеличават с 1% спрямо същия период на 2019 година, в т.ч. 19% спад на продажбите за вътрешен пазар и 13% ръст на продажбите за износ.

http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=2
        Продажбите са компенсирани от ЕС и като цяло растат. Изненадата ми е, че в тази криза, която е златен дъжд за почти всички във фарма сектора, печалбата е надолу?!?!

Коментар

Стана някакво мазало в тази Латвия...

13
          Финансовите разходи се увеличават с 3,5млн. лв. до 4,4млн. лв. през текущия период на 2020 г.,поради увеличение на нетно изменение на обезценката по предоставени заеми към дъщерни дружества (СИА Бриз Латвия)
          + Продажбите на „Софарма“ АД на вътрешния пазар намаляват със 7,2 млн. лв. или с 19% до 30,8 млн. лв. през първо полугодие 2020 г. спрямо 38 млн. лв. през първо полугодие 2019 г. или 19%.

София, България, 06 юли 2020 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (3JR:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че за месец юни 2020 година “Софарма” АД реализира спад в продажбите си с 5% спрямо същия месец на предходната година, в т.ч. 78% спад на продажбите за вътрешен пазар и 59% ръст на продажбите за износ.
          През първо полугодие на 2020 година приходите от продажби на продукция се увеличават с 1% спрямо същия период на 2019 година, в т.ч. 19% спад на продажбите за вътрешен пазар и 13% ръст на продажбите за износ.

http://www.x3news.com/?page=Company&...MESSAGE_TYPE=2

Коментар

• Стана някакво мазало в тази Латвия...

13
            Финансовите разходи се увеличават с 3,5млн. лв. до 4,4млн. лв. през текущия период на 2020 г.,поради увеличение на нетно изменение на обезценката по предоставени заеми към дъщерни дружества (СИА Бриз Латвия)

Коментар

• $0.85
              +0.278 (+48.60%)

За сега гони 50% , а къде са 500%???

Коментар

от тук ще изскочи ли нещо най накрая или ще четем добри новини само за СФТРД и ДОХ?

Achieve Life Sciences to Announce Second Quarter 2020 Financial Results and Host Conference Call and Webcast on August 6, 2020

SEATTLE, Wash. and VANCOUVER, British Columbia, July 28, 2020 — Achieve Life Sciences, Inc. (Nasdaq: ACHV), a clinical-stage pharmaceutical company committed to the global development and commercialization of cytisinicline for smoking cessation and nicotine addiction, today announced that it will report its second quarter 2020 financial results on Thursday, August 6, 2020. Company management will host a conference call and live webcast at 4:30 pm Eastern Time to report financial results and provide an update on the cytisinicline clinical development program.

https://achievelifesciences.com/2020...ncial-results/

Коментар

• от тук ще изскочи ли нещо най накрая или ще четем добри новини само за СФТРД и ДОХ?

Коментар

мда, няма край...
                    Преди около седмица на 3 лева са ми продали първата къща. От днес нямам сетълмент, но може би пак са те.

П.П. Сега погледнах, че последно са ми продавали Бенча.
                    Last edited by 15%; 28.07.2020, 18:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

При мен в Еврофинанс е дошъл от трейдинга, но в Карол от Фармата - цъ.

Между другото, изглежда ми голяма мецана да ни настъпва тези дни с цената...
                      мда, няма край...

Коментар

• К
                        Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Има го и в Карол и по дветеее
                        До преди 1-2 часа ги нямаше, но ще дойдат. Няма къде да отидат
                        Last edited by 15%; 28.07.2020, 17:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Има го и в Карол и по дветеее

Коментар

6,65лв
                            имам писъмце от Бенча, в Елана сигурно ще се оправят чак другата седмица

Коментар

6,65лв
                              Да, аз ще почакам да се събудят и да ми ги заредят ня мен. Тури парите в аналгин, за да им вдигнеш продажбите, от тям печалбата и после пак ще капнат 7 лв

Коментар

• Първоначално изпратено от top Разгледай мнение

Дойдоха ли ти 7 лв?
                                6,65лв

Коментар

Working...
                                X