Аналгин, ужасно вярно нещо казваш, но не можеш да промениш редакционната политика. Хубавото на забележката ти е, че обръщаш внимание на по-бавно загряващите да се опитват да четат между редовете. А господина Соколов може би е само един изпълнител, нещо като репортер в медия. Той пише това, което му наредят и излиза в сайта това, което еса поискали началниците му. Това е истината. Не му се карай повече! Освен, ако не е башбос, това обаче аз не зная! С най-добри чувства и към двамата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
имам въпрос - на времето при 1те бонови книжки играх и си спечелих по някоя акция от софарма и нефтохим . не съм си търсил акциите оттогава , даже нямам такива , тогава струваха доста
въпроса е - как се процедира и дали онези акции са равни на сегашните , има ли девиденти и въобще каква е процедурата
ако някои ми отговори ще съм признателен
Коментар
-
Г-н. Соколов, точно защото се подписвате отдолу затова зная, че имате акции на Софарма. Това което ме дразни е че последните две-три седмици се случват доста интересни неща около Пампорово ( инвестиционния проект за който вече споменах, ремонта на пътя, х-л.Орловец, новите писти, раздвижването на цените и т.н.), а вие един ред не драснахте, но гледам пак в обзора на деня Софарма, та Софарма - единия ден 0.5% нагоре, другия 0.47% надолу при "невероятен обем" за пазарната капитализация на дружеството.
Обърнете малко внимание и на дружествата, в които вие и целият ви екип не сте акционери.
Коментар
-
Никола, Акция на седмицата се става след като през седмицата има скок в цената или търгуваните обеми по дадена позиция, а не защото някакви технически индикатори, които между другото не признавам на БФБ, подсказват движение нагоре.
Тук имам една забележка към Инвестора: всяка положителна новина около Софарма се рздухва от вас, държите я няколко дена на първа страница, пускате интервюта с шефове на дружеството. В това няма нищо лошо, но такова ли е отношението ви към дружества от които явно нямате акции? По конкретно Пампорово АД. Във в.Пари излезе преди седмица - две статия, че започва мащабен проект за стотици милиони в комплекса, а вие нищо. При страничено движение на борсата с лек наклон надолу, вие дори не споменавате Пампорово в междинните си коментари преди обед и следборсовия следобяд, а това дружество е едно от малкото което всеки ден катери с по някой и друг процент.
Коментар
-
Anton Chigurh
Според мен е акция на седмицата защото от чисто технически погледнато един индикатор им подсказва покачване.
Коментар
-
Не проумявам що да е акцията на седмицата.
А опитите за закупуване на сръпската компания не са лоши. Най малкото може да започне добавянето на малко арсеникче към продукцията и, в резултат на което поне няколко стотин хиляди мръсни сърби да се изпосмряскат. ;-)Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Bobi75
.
Ужас.
Всички мнения тука прочетох.
Едно е ясно. Всички искат да закриват вече позициите си в Софарма и си мислят, че тук и това е начина да вдигнат малко цената.
Аз няма да казвам, че въобще БФБ е надценена, но показателите на Софарма са толко.......такива, че толко прехвалени, прехласнати и прекалени исказвания тук будят само смях.
Коментар
Коментар