IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сплит?

Един въпрос от лаик. След сплита наSFARM и тази новина:

"Срещу всяка притежавана ценна книга, акционерите ще получат по една безплатна нова акция. Увеличението ще се извърши за сметка на част от резервния фонд на компанията, който към края на шестмесечието възлиза на 95,23 млн. лв. Право на участие имат лицата, придобили акции най-късно до 14 дни след приемане на решението на Общото събрание. " - публикувна в Инвестор.бг.

Кога точно ще станат факт увеличения брой акции по клиентските сметки в COBOS? Нали вече има решение на ОСА от 29/09/2006.

Коментар

• тия от news.bg просто избиха разбиха

"110 милиона лева е вложила „Софарма" за нови люлки и катерушки за децата като поема ангажимента и за тяхната поддръжка и денонощна охрана."

П.С. добре че го поправиха
      Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Бива изядохме по 2 -3 кебапчета и по една бира.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Карай бе Ники, оборот да става
          как беше панаира? ;-)
          Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Дългосрочното инвестиране е добро, аз също си падам по него
            Просто като всеки нормален инвеститор се чудя дали не се изсилиха колегите и не надцениха дружеството. Както сме я подкарали скоро ще има 1 милярд пазарна капитализация.

Коментар

• Максималната цена тука е 4-5 пъти продажбите на Софарма и то при продажба на мажоритарния пакет. Това е според мен и не е съвет за покупка или продажба на акции.

Коментар

• Галба, наздраве!

по това време на деня се пише в точно такъв стил и с чаша!
                и извинения и оправдания не са нужни
                "the trend is your friend until the end..."

Коментар

• Биографичен секси портрет с Фарма
                  Първата ми целувка с Фарма,бе на 61лв.после на 63 после на 66лв.платиха ми детски(дивидент) за 20 бр.(вече не го помня) по-късно за всяка целувка ми се родиха по 11 бебенца(сплит- 11бр. за всяка една)после се увеличиха във времето(в резултат на много секси усилия,много секс с много мерак) и затова в момента си имам цял чувал бебенца( по -минус 0.21 лв.за всяко едно)-в момента съм на около 0.50мл.ракия-вечеря-после 2 чаши, не големи мавруд (от много добрият)!

Коментар

• Аз,съм Г-н Никакъв анализатор,но разглеждам графиката от 99г.и ми нарави впечатление ,че прави една фигура, която прилича на китайски тиган.

Коментар

• Имали сме и такива случай,поне опити,мен също ме вълнува този въпрос ,но от 99г.винаги съм имал акции във фармата и до сега не съм
                      се разочаровал,е гати дилемата!

Коментар

• Цената не се сваля от писания в този форум. Просто се чудя дали не е време да излизам?
                        Някои друг занимават ли го подобни мисли?

Коментар

• Искаш да свалиш цената ли?

Коментар

• А аз имам акции от Софарма но напоследък взех да се питам дали наистина бизнеса и струва 800-900 милиона лева?
                            Дали пазара не започна да надценява компанията

Коментар

• Някой знае ли кога ще се удвои бройката на SFARM акциите в COBOS-ите?

Коментар

• abe napravo na 10 da otiva.... siga mi se e pomotvala samo s tiq kirlivi obemi!

Коментар

Working...
                                X