IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Тук пазарната капитализация изби рибата във вселенски мащаб ;-))

Коментар

• Ние бихме коментирали, че рано или късно СФАРМ ще я купи голям фармацефтичен гигант... просто такава е логиката в бранша....
        на никого нищо не препоръчвам

Коментар

• zdraveite mom4eta! NE pritejavam oshte akcii na Sofarma, no mi e interesno da nau4a, kakvo beshe onova podmqtane na replika z ashodstvo m/u SFARM i hurvatskata PLIVA?
          edin i susht USA fond li u4astva i v dvete ili Sofarma e prqko vuvle4ena v otnosjenia s Pliva?
          Cenata na Pliva e dosta nad tazi na SFARM.

kakvo bihte komentirali vie po tozi vupros.

Коментар

• И аз съм а това мнение.Нещо ще излезе като инфо изневиделица...

това е лично мнение и не е препоръка за каквото и да е.

Коментар

• Май има нещо,което не знаем и имам предчувствието,че ще стане достояние съвсем скоро. Това в никакъв случай не е препоръка!

Коментар

• Tuka mai naistina shte izleze interesno info...Mnogo "sondi" se biha v taia posoka, dori i tuka, na m.......a si....

Ne useshtate li sashtite 1nachalni priznaci, kakto beshe pri VAMO-to...?

Samo spodeliam, ne e preporaka za kakvoto i da e ....

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                  Дали съм го сънувал или е вярно,цената след сплита,трябва да стигне цената преди сплита ?!!Това май по световните борси,не е новост,а у нас?...казва ли ти някой?1
                  Просто предположих,а вече ...абе казва ли ти някой!?

Коментар

• ne vijdash li kakvo stava, po-likvidna i ot CHIM
                    143424 za dnes...... 4udna abota!

dali shte stigne 11 kakto nqkoi predri4ashe

Коментар

• тук явно скоро ще излезе интересно инфо
                      мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• mislja che se dulji na paralela mejdu cenata na
                        SFARM i Pliva.
                        imam, ne e prepo.

Коментар

• И това не може да оправдае тази цена....

Коментар

• Първоначално изпратено от Lapaloma
                            Абсолютно си прав - 106 си пълнят кротко от известно време. Дали няма да има интересни новини тук?
                            Единствената новина която може да оправдае дори и сегашната цена е че някои голям на световната сцена купува Софарма.

Но аз лично не вярвам това да се случи скоро.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Абсолютно си прав - 106 си пълнят кротко от известно време. Дали няма да има интересни новини тук?

Коментар

• Големия пакет днес беше прехвърлен от пощата на елана (или между техни клиенти).

Иначе, прави ми впечатление, че последните дни сериозен купувач по позицията е и 106. което винаги ме е радвало :-)

Коментар

Working...
                                X