IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от малката сестра
    донев няма да даде пари на вятъра за нови придобивки
    предполагам, че има известен риск и е необходимо време те да заработят добре
    но пърн оотрицание тук не еуместно
    донев се е доказал като лоялен към малките акционери, за разлика от много други - вкрючително и където Приватов има акции
    това е мое мнение и не се старай да ме оборваш
    знам че си работил там и ми е чудно защо толкова упорито пишеш в негативен тон
    а в други теми не се изказваш така
    навремето императора пишеше с такива нотки, но беше отхвърлен тотално
    ти пишеш с повече твои конкретни мисли, но защо толкова упорито хвърляш кал
    E, hubavo shtom vsichko znaesh...
    Ama nali znaesh, che tuk sa i tvoite pari, taka che shte e po-dobre da se zapitvash dali niakoi pridobivki imat strategicheski smisal i kato vidish, che sa v tvoi finansov ushtyrb, da predpriemesh suotvetnite deistvia. Ne stava vupros samo za SFARM, a vuobshte za companiite kadeto imash akcii. I sa nauchete da ne viarvate bezrezervno na majoritarite. Tiahnite interesi ne vinagi sa sushtite kato vashite!

Коментар

Откъде знаеш? След като EP твърди, че не е, единственият начин да ти повярваме е да докажеш твърдението си. Иначе излиза като клевета...
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• донев няма да даде пари на вятъра за нови придобивки
        предполагам, че има известен риск и е необходимо време те да заработят добре
        но пърн оотрицание тук не еуместно
        донев се е доказал като лоялен към малките акционери, за разлика от много други - вкрючително и където Приватов има акции
        това е мое мнение и не се старай да ме оборваш
        а в други теми не се изказваш така
        навремето императора пишеше с такива нотки, но беше отхвърлен тотално
        ти пишеш с повече твои конкретни мисли, но защо толкова упорито хвърляш кал

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate
          Първоначално изпратено от малката сестра
          не те разбрах
          какво разбираш под това - много го разводниха?
          Predpolagam ima predvid, che Sopharma AD e pechelivsha compania s EBITDA margin okolo 25%, a listvanata grupa (SFARM) pri consolidaciata e s EBITDA margin 10%. Tova oznachava, che niakoia ot dushternite compania oshte na EBITDA nivo e s negativni rezultati i e normalno edin investitor da se pointeresuva dali takiva companii imat miasto v grupata i zashto.
          хахахахахахаха!

Equity, наистина ли мислиш, че ivannov е способен на подобни мисли!

Хахахахахаха!

Или за теб бе чудесен повод да хвърлиш още малко кал...

Коментар

не те разбрах
            Predpolagam ima predvid, che Sopharma AD e pechelivsha compania s EBITDA margin okolo 25%, a listvanata grupa (SFARM) pri consolidaciata e s EBITDA margin 10%. Tova oznachava, che niakoia ot dushternite compania oshte na EBITDA nivo e s negativni rezultati i e normalno edin investitor da se pointeresuva dali takiva companii imat miasto v grupata i zashto.

Коментар

• не те разбрах

Коментар

• На нива около лев ,бих се включил....но по-горе съжалявам ,много е скъпа.Дружеството работи ,на печалба е ,но много го разводниха....Повече не е необходимо да обяснявам.Не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от kompas2007
                  Първоначално изпратено от EquityPrivate
                  ако може да стигнем до консенсус - Софарма е една от много добрите акции на борсата
                  Tova zvuchi mnogo silno! Zashto mislish, che e edna ot dobrite akcii, mojesh li da se obosnovesh?

ти какви акции имаш?
                  Tova sas sigurnost e edna ot akciite ot koyato horata naj-mnogo zagubiha zashtoto se be nadula kato paun.
                  abe taya malkata da ne e ot nyakakvi slujbi-mnogo znae,mnogo pita,spekulira...
                  "Spravedliviya "pravi dobri finansovi analizi na baza na otchetite koito chete i mi se struva che tova e polezna informacja za vsichki koito se pravyat na investitori, a ne sa tuk da razduvat/duhat

това последното въобще не е вярно
                  никога не чета отчети на фирмите и не следя никакви новини
                  просто като гледам как във форума някои се правят на големи специалисти и си мисля от къде пък толкова много знаят

Коментар

• Д а тази позиция е перфектна ,но все още е много скъпа за мен.Лично мнение и не е препоръка за търговия.

Коментар

Първоначално изпратено от EquityPrivate
                      ако може да стигнем до консенсус - Софарма е една от много добрите акции на борсата
                      Tova zvuchi mnogo silno! Zashto mislish, che e edna ot dobrite akcii, mojesh li da se obosnovesh?

ти какви акции имаш?
                      Tova sas sigurnost e edna ot akciite ot koyato horata naj-mnogo zagubiha zashtoto se be nadula kato paun.
                      abe taya malkata da ne e ot nyakakvi slujbi-mnogo znae,mnogo pita,spekulira...
                      "Spravedliviya "pravi dobri finansovi analizi na baza na otchetite koito chete i mi se struva che tova e polezna informacja za vsichki koito se pravyat na investitori, a ne sa tuk da razduvat/duhat

Коментар

• Първоначално изпратено от EquityPrivate

ти какви акции имаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bobi75
                          Кой ще погледне да каже за отчета, че ме мързи
                          нека те мързи още, по-добре не гледай

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
                            Първоначално изпратено от GALBA
                            Позицията с най-голяма тежест в портфелът ми!Това е позицията от която съм спечелил най -много.И една акция, даже не давам за мнението на суперспецовете!
                            Сигурен съм във вложенията си и си пазарувам на всички нива от времето, когато беше 63-65-67лв. Специалисти ,ваш ред е ,купете си черпаче да си събирате плюнките!
                            63-65-67лв?
                            Аха,има и такива,които помнят началото!

Юни 2000г. средна цена на пакета 29,45лв.-само за протокола:-))

Коментар

• Първоначално изпратено от GALBA
                              Позицията с най-голяма тежест в портфелът ми!Това е позицията от която съм спечелил най -много.И една акция, даже не давам за мнението на суперспецовете!
                              Сигурен съм във вложенията си и си пазарувам на всички нива от времето, когато беше 63-65-67лв. Специалисти ,ваш ред е ,купете си черпаче да си събирате плюнките!
                              63-65-67лв?
                              Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Позицията с най-голяма тежест в портфелът ми!Това е позицията от която съм спечелил най -много.И една акция, даже не давам за мнението на суперспецовете!

Коментар

Working...
                                X