Има ли къде да се види колко права са останали за аукциона?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Софарма АД (SFA / SFARM)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Network Разгледай мнениеПо мой наблюдения се извъртяха около 6млн акции до момента. Аз също мисля, че при прескачане на прага от тия 4.26, спирката ще е някъде над 5..
П.с. гледам и трейдинга се активизира сериозно, днес оборотите на БФБ ще са космически.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
т.е. имат малко над 8 млн. акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
6.21%
п.п. ако пробие 4.26 къде ли е първа спирка -5лв?
Коментар
-
6.21%
п.п. ако пробие 4.26 къде ли е първа спирка -5лв?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнениеРомляните колко акции имаха тук?
п.п. ако пробие 4.26 къде ли е първа спирка -5лв?Last edited by tony1975; 01.12.2021, 10:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Преди 3 години ли беше, пак ги бяха пльоснали едни милиони бройки, но така си останаха да висят. Този път обаче, като че ли може и да се отърват.
- 1 like
Коментар
-
и аз така мисля - никой не пльосва толкова акции за продажба на нашия тънък пазар , без да има някаква договоркаLast edited by 15%; 30.11.2021, 20:37.Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
и аз така мисля - никой не пльосва толкова акции за продажба на нашия тънък пазар , без да има някаква договорка
Софарма АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
17:02
София, България, 30 ноември 2021 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (SFA:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че на основание чл. 187б от Търговския закон и чл. 111, ал. 5 и ал. 6 от ЗППЦК и във връзка с решение на Общото събрание на дружеството, проведено на 23.02.2018 година, и решение на Съвета на директорите на дружеството от 30.11.2021 година, „Софарма“ АД уведомява, че дружеството възнамерява да изкупи собствени акции в ограничението по чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК, както следва:
- Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – 2 600 000 (два милиона и шестстотин хиляди) броя акции;
- Цена на обратно изкупуване – 4,26 лв. за една акция от капитала на дружеството;
- Дата за изкупуване: 01.12.2021 година;
- Лицензиран инвестиционен посредник, на когото е дадена поръчката за изкупуване – „Първа Финансова Брокерска Къща“ ООД.
Last edited by B.Graham; 30.11.2021, 20:07.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
Коментар