IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Софарма АД (SFA / SFARM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има ли къде да се види колко права са останали за аукциона?

Коментар

• 8 549 269 броя
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Network Разгледай мнение
        По мой наблюдения се извъртяха около 6млн акции до момента. Аз също мисля, че при прескачане на прага от тия 4.26, спирката ще е някъде над 5..
        П.с. гледам и трейдинга се активизира сериозно, днес оборотите на БФБ ще са космически.
        7.7млн бр. Според инфостокс до сега

Коментар

• По мой наблюдения се извъртяха около 6млн акции до момента. Аз също мисля, че при прескачане на прага от тия 4.26, спирката ще е някъде над 5..
          П.с. гледам и трейдинга се активизира сериозно, днес оборотите на БФБ ще са космически.

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение

т.е. имат малко над 8 млн. акции.
            Мисля, че им останаха около 4 мил.,. защото преди време продадоха голяма част. Което ме навява на мисълта, че не само те продава. Може и да греша.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

6.21%

п.п. ако пробие 4.26 къде ли е първа спирка -5лв?
              И аз това се чудех, то няма много къде да се задържи?

Коментар

6.21%

т.е. имат малко над 8 млн. акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от GenCho Разгледай мнение
                  Ромляните колко акции имаха тук?
                  6.21%

Last edited by tony1975; 01.12.2021, 10:35.

Коментар

• Ромляните колко акции имаха тук?

Коментар

• Коментар

• Чичо рано рано изтанцува валса... Тия 2,6 млн акции минаха като през фуния..

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Преди 3 години ли беше, пак ги бяха пльоснали едни милиони бройки, но така си останаха да висят. Този път обаче, като че ли може и да се отърват.
                          Декември 2017, дано сега купувачите са се подготвили!

Коментар

• Дали ще видим 5лв на брой по Коледа? Обратно изкупуване, кой ще запише варантите и добрите резултати…
                            Не е препоръка!

Коментар

и аз така мисля - никой не пльосва толкова акции за продажба на нашия тънък пазар , без да има някаква договорка
                              Преди 3 години ли беше, пак ги бяха пльоснали едни милиони бройки, но така си останаха да висят. Този път обаче, като че ли може и да се отърват.
                              Last edited by 15%; 30.11.2021, 20:37.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

и аз така мисля - никой не пльосва толкова акции за продажба на нашия тънък пазар , без да има някаква договорка
                                Обратното ,,,?

Софарма АД-София
                                Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                                17:02
                                София, България, 30 ноември 2021 година – Съгласно изискванията на чл. 100т от ЗППЦК, “Софарма“ АД (SFA:„БФБ – София“, SPH: Warsaw Stock Exchange) уведомява, че на основание чл. 187б от Търговския закон и чл. 111, ал. 5 и ал. 6 от ЗППЦК и във връзка с решение на Общото събрание на дружеството, проведено на 23.02.2018 година, и решение на Съвета на директорите на дружеството от 30.11.2021 година, „Софарма“ АД уведомява, че дружеството възнамерява да изкупи собствени акции в ограничението по чл. 111, ал. 5 от ЗППЦК, както следва:
                                - Брой акции, подлежащи на обратно изкупуване – 2 600 000 (два милиона и шестстотин хиляди) броя акции;
                                - Цена на обратно изкупуване – 4,26 лв. за една акция от капитала на дружеството;
                                - Дата за изкупуване: 01.12.2021 година;
                                - Лицензиран инвестиционен посредник, на когото е дадена поръчката за изкупуване – „Първа Финансова Брокерска Къща“ ООД.

Last edited by B.Graham; 30.11.2021, 20:07.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X