IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тука има няколко души до тагава степен са са намразили тия пътища, че май са се отдавали много но не им е харесало.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Тука има няколко души до тагава степен са си влюбили в тия пътища и в тоя череш че направо ще им се отдадат......................

Коментар

• Първоначално изпратено от пробата
        като излязат новите акции к'во ще стане?
        ако случайно се случи нещо което не се желае от Пепи, той ще излезе ли да напише 100 пъти във форума
        "Аз съм гъдулка"
        ?
        А ако стане нещо което Пепи казва ще напишете ли всички вие по 100 пъти същото?
        Life won't wait for you.

Коментар

• като излязат новите акции к'во ще стане?
          ако случайно се случи нещо което не се желае от Пепи, той ще излезе ли да напише 100 пъти във форума
          "Аз съм гъдулка"
          ?

Коментар

• Ми трябва да се отчита доходност много ясно.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от dnb
              Първоначално изпратено от Пепи
              Той за това ни клатеше вчера да продаваме евтино.........
              Пепи , ти на такива неща ли се радваш

аз лично не съм фен .. края на месеца айде купувай да вдигнем малко доходността заради преоценките и после все тая .. и така до другия месец ..

не е препоръка..
              Ти си ясен и без много обяснения.
              Айде нема нужда.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                Той за това ни клатеше вчера да продаваме евтино.........
                Пепи , ти на такива неща ли се радваш

аз лично не съм фен .. края на месеца айде купувай да вдигнем малко доходността заради преоценките и после все тая .. и така до другия месец ..

не е препоръка..

Коментар

• Той за това ни клатеше вчера да продаваме евтино.........

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                    сигурно ,

жената на факушката купи.........:-))
                    мда , сигурно .. трябва доходност да отчита.. може би ..

не е препоръка ..

Коментар

• сигурно ,

жената на факушката купи.........:-))

Коментар

• Мерси ,

но този сайт всеки го знае... събери там договорите на проектите които ще се строят тепърва и да видим къде са на Пепи стотиците милиони...
                        аз там не ги виждам... освен той да знае някви други .......

хехехехех

Първоначално изпратено от repo na repoto
                        Първоначално изпратено от Shemata
                        Aбе ПЕПИ,

ти сега на какъв се правиш... айде изброй ги и ги покажи със линкове ( за да е 100%) вярно, че са подписали договори за стотици милиони левове....

ти това вече 1 година го пишеш, а пък после виждаш какво показват отчетите... за 1-те 6 месеца Холдинга има 49 млн. приходи.... което и изключително малко за пазарната капитализация в момента...

Къде са тия договори за стотици милиони??? Що ги няма по отчетите??? Какво е това инфо дето ти го имаш??? Вътрешно ??? или просто ей така пишеш???

dnb,

холдинга подписа до сега договори за стотици милиони лв,

и работи по тях,

а паралелно с това направи големи инвестиции - 10 асфалтови бази,нова техника,

разположени на стратегически места,

за да посрещне новите предизвикателства,

за ралика от другите инфраструктурни дружества,

така че , койти инвестира пИчели, развива се!;-))

http://holding-roads.com/?p=projects...ffset=0&page=2

tuk sa ka4eni nqkoi ot dogovorite na drujestvoto no ne sum siguren dali sa vsi4kite - imam vpredvid na dushternite drujestva po skoro ne
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                          Tук по позицията пилетата и зайците напуснаха още при предишните спадове)
                          Сериозно ли го мислиш това? Можеш ли да ми кажеш с какъв обем падаха акциите през последните месеци на Холдинга? Не се заблуждавай Пепи.
                          Пепи не се заблуждава .... а просто се прави на "луд"
                          Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Storm
                            Първоначално изпратено от B.Graham
                            Категорично Пътя е с най-голям фен-клуб.И най много апокалиптици пишат тука.
                            Имам смътното подозрение, че въобще не са много. Просто много никове ... иначе така се повтаря строежа на изреченията, че ми се струва, че е един и същ човек.
                            Е да.Няма как да знаеме със сигурност но и аз имам такива подозрения от доста време.Но това не и кой знае колко важно.Няколко наивника си мислят че могат да манипулират акцията като са си направили по няколко ника.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Категорично Пътя е с най-голям фен-клуб.И най много апокалиптици пишат тука.
                              Имам смътното подозрение, че въобще не са много. Просто много никове ... иначе така се повтаря строежа на изреченията, че ми се струва, че е един и същ човек.

Коментар

• Категорично Пътя е с най-голям фен-клуб.И най много апокалиптици пишат тука.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X