Тука има няколко души до тагава степен са са намразили тия пътища, че май са се отдавали много но не им е харесало.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от пробатакато излязат новите акции к'во ще стане?
ако случайно се случи нещо което не се желае от Пепи, той ще излезе ли да напише 100 пъти във форума
"Аз съм гъдулка"
?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dnbПървоначално изпратено от ПепиТой за това ни клатеше вчера да продаваме евтино.........
аз лично не съм фен .. края на месеца айде купувай да вдигнем малко доходността заради преоценките и после все тая .. и така до другия месец ..
не е препоръка..
Айде нема нужда.
Коментар
-
Мерси ,
но този сайт всеки го знае... събери там договорите на проектите които ще се строят тепърва и да видим къде са на Пепи стотиците милиони...
аз там не ги виждам... освен той да знае някви други .......
хехехехех
Първоначално изпратено от repo na repotoПървоначално изпратено от ShemataAбе ПЕПИ,
ти сега на какъв се правиш... айде изброй ги и ги покажи със линкове ( за да е 100%) вярно, че са подписали договори за стотици милиони левове....
ти това вече 1 година го пишеш, а пък после виждаш какво показват отчетите... за 1-те 6 месеца Холдинга има 49 млн. приходи.... което и изключително малко за пазарната капитализация в момента...
Къде са тия договори за стотици милиони??? Що ги няма по отчетите??? Какво е това инфо дето ти го имаш??? Вътрешно ??? или просто ей така пишеш???
Първоначално изпратено от Пепиdnb,
холдинга подписа до сега договори за стотици милиони лв,
и работи по тях,
а паралелно с това направи големи инвестиции - 10 асфалтови бази,нова техника,
разположени на стратегически места,
за да посрещне новите предизвикателства,
за ралика от другите инфраструктурни дружества,
така че , койти инвестира пИчели, развива се!;-))
http://holding-roads.com/?p=projects...ffset=0&page=2
tuk sa ka4eni nqkoi ot dogovorite na drujestvoto no ne sum siguren dali sa vsi4kite - imam vpredvid na dushternite drujestva po skoro neМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от ПепиTук по позицията пилетата и зайците напуснаха още при предишните спадове)Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamКатегорично Пътя е с най-голям фен-клуб.И най много апокалиптици пишат тука.Life won't wait for you.
Коментар
Коментар