If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ей днес няма да съм на ОСА-та.Някой ще трябва да ме отмени.
Ще се чуе, споко.
Поздрави за Нова година, Graham и само хубави неща !
За много години Айк.Здраве и късмет.Другото ще си го купиш
Ще ... правя опит да спирам цигарите и сега вместо цигари, си купувам Пътища и Мостове ... всеки ден съм решил по един брой, докато са още на цените на цигарите ... пък ако паднат, ще купувам по две или повече, колкото дойде ... !
Успокой се, Остапе - никога не съм харесвал Божков, а и сега не страдам Просто правя предложение
Предложението ти е добро. Предполагам, че и това ще стане един ден, когато му дойде времето. Просто все още не му е времето ... поне така предполагам от моя гледна точка.
Пък дано доживеем и това време ... по скоро.
Ako беше продал овреме, нямаше да дрънкаш щуротии и да отваряш глупави теми.
И пред парламента, и зад парламента да идете, балъците са си балъци - ще изгубят парите си.
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Мдааа, за съжаление дребния акционер ще лапа яки патки тук.
Абе я да питам - като ви разправяхме неколко човека да продавате и да бегате, що не го направихте?
Наскоро гледах някакъв филм по Дискавъри за крокодили та един разправяше, че независимо от теглото им мозъкът на крокодилите е колкото орех. Та и аз все си мисля, че на падковците е най-добре да им викаме крокодили.
Мисля, че е време мажоритаря и консултантите му да обсъдят сериозно предложението ми.
Първоначално изпратено от На 07.11.2008 Valuator
... дружеството не работи на пазарни принципи и мажоритарят е кофти. Очевидно на Запад не го харесват и гонят хората му от пътния фонд и агенциите, затова и той прибира предварително пари с решения на УС. При тези доводи не капитализацията, а доводите за нейните размери са смешни. Аз все още имам акции тук и ще се радвам ако Божков продаде дружеството - хем той ще спечели, хем дружеството ще започне да печели, хем и инвеститорите ще спрат да губят.
... около инфраструктурните проекти има много лобизъм, но Божков не го харесват на Запад, а това вече става проблем и на ХДПАТ, защото търговете се гледат под лупа и се оспорват. Затова прогнозите за увеличение на приходите и печалбите трябва да се гледат критично. А иначе, за около една година чрез покупко-продажби на акции, възнаграждения и премии Божков е взел над 10 млн лв и е почти единствения спечелил от това дружество.
... Моят анализ и извод е, че досега нещата не случват не толкова заради дружеството или неговия мениджмънт, а заради негативния имидж на мажоритаря. И за съжаление, за разлика от много други, този проблем не е краткосрочен...
... моето предложение е този мажоритар и това дружество да се разделят като мажоритарят продаде акциите си, защото заради него и още няколко батковци и сваковци не само това дружество, а и цялата държава страда.
"Мажоритарят" е спрял от миналия месец парите и е казал на недоумяващите директори "оправяйте се"...
"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Ха-ха, и през новата година си оставаш същия простак-каруцар, Остапе Нито съм глупаво говедо нито съм се набълбукал А на теб, както обикновено, доста неща ти убягват и май пак си объркал напитките, пич
Успокой се, Остапе - никога не съм харесвал Божков, а и сега не страдам Просто правя предложение
Предложението ти е добро. Предполагам, че и това ще стане един ден, когато му дойде времето. Просто все още не му е времето ... поне така предполагам от моя гледна точка.
Коментар