Първоначално изпратено от Факушка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от B.GrahamНищо не знам аз Колчо.Аз ако знаех нещо /каквото и да е било/ ... ехеееее....
Ако това те успокоява, много са като теб. Бълбукнали, фанати за палците в очакване на...
А сетете се сами.Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
-
е те пък ако го направят това.... за кво говорим....
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Shemataе да де ама Пътстрой 92 и Хемус не са на Божков, т.ч. ако го прмахнат него не отиват в негови ръци поръчките, а пък за Алпиен (3-ти) са ми ясни...
Първоначално изпратено от B.GrahamРазровете се.Третия е още по-интересен.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от B.GrahamНачи ше спечели втория ..... или третия, като се замисля.
... и фсъшнос кой е втория... ???Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemataе да де ама Пътстрой 92 и Хемус не са на Божков, т.ч. ако го прмахнат него не отиват в негови ръци поръчките, а пък за Алпиен (3-ти) са ми ясни...
Първоначално изпратено от B.GrahamРазровете се.Третия е още по-интересен.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormМале ... до там ли стигнахме и без пари да се работи ..Баси !Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от StormМале ... до там ли стигнахме и без пари да се работи ..Баси !Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Коментар
Коментар