If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе не ти ли омръзва от сутринта с тоз негативизъм.Стани сутрин оп...и жената -зарадвай се малко-апа белким отпусне некой лев. И немам тука -ама дебна.
Няма негативизъм. Забавлявам се казвайки истината. Разбира се никой не вярва.
И това вече година.
И аз дебна. Ако устискаш и не се изтървеш, мнооого доволен после ще си.
Ще видим чудни цени тук. Чудеса ще стават. Като на Коледа
Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.
Абе не ти ли омръзва от сутринта с тоз негативизъм.Стани сутрин оп...и жената -зарадвай я малко-апа белким отпусне некой лев. И немам тука -ама дебна.
Първоначално изпратено от Факушка
Първоначално изпратено от stoian
Уффф нямаш спирка бре-почини си малко.
Че какво зависи от мен? Нищо!
РАзликата е, че знам какво става и ще става, и споделям, така да се каже, помагам на дребния инвеститор (а и на някои едри) да се осъзнае, да не пилее повече парите си, да ги използва за себе си, не да ги налива в бездънните джобове на комарджиите и всякаква друга паплач...
Но както Остап каза "и да им кажеш, те са балъци, пак ще загубят парите си".
Че какво зависи от мен? Нищо!
РАзликата е, че знам какво става и ще става, и споделям, така да се каже, помагам на дребния инвеститор (а и на някои едри) да се осъзнае, да не пилее повече парите си, да ги използва за себе си, не да ги налива в бездънните джобове на комарджиите и всякаква друга паплач...
Но както Остап каза "и да им кажеш, те са балъци, пак ще загубят парите си".
Ааабе не знам вече какво да кажа...
Гаки му казва киртик, но май трябва да назоваваме нещата с истинските им имена, а именно - колям кур ще ядете дребните, че дори и едрите инвеститори.
Бързо, много бързо трябва да продадете, ако искате да спасите жълтите стинки дето са ви останали...
Разбира се, това е лично мнение изказано в свободен форум, така че ако се чувствате мазохисти, не вземайте думите ми под внимание.
Макар че честно казно, досега не съм ви лъгал, нале?
Ааабе не знам вече какво да кажа...
Гаки му казва киртик, но май трябва да назоваваме нещата с истинските им имена, а именно - колям кур ще ядете дребните, че дори и едрите инвеститори.
Бързо, много бързо трябва да продадете, ако искате да спасите жълтите стинки дето са ви останали...
Разбира се, това е лично мнение изказано в свободен форум, така че ако се чувствате мазохисти, не вземайте думите ми под внимание.
Макар че честно казно, досега не съм ви лъгал, нале?
Австрийци или не Вълканов или не, по-важен е резултата, а той всъщност е налице. Австрийците също имат магистрали.
Важно е съкровище, важно е.Австрийците ще спечелят по начина срещу който плюят.С връзки и подкупи защото техния съдружник управлява пари на Агент Сава.
Ми да ги заклеймим тогава!
Пфу, австрийци! срам ме е от вас!
Но все пак по важен е разултата накрая, с връзки или не, на патките песента им е изпята.
Коментар