IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от psycoholic
    Първоначално изпратено от B.Graham
    Първоначално изпратено от ivan61
    Някой иска да сипне ама няма клиенти!!!!! Няма парици за покупки...
    Сипвай спокойно.Да не ти пука.
    хехе, някой те прочете! :-)
    туй кат че ле, не беше сипванка...
    ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от ivan61
      хехе, някой те прочете! :-)
      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan61
        Life won't wait for you.

Коментар

• Някой иска да сипне ама няма клиенти!!!!! Няма парици за покупки...

Коментар

• Факушка от к...е разбира.Може да ми вЕрвате.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata
              Първоначално изпратено от Shemata
              Предложените от тях цени по проекта са както следва:
              “Пътни строежи” АД, гр. Пловдив – 32 124 480 лв,
              Главболгарстрой – “Инфраструктурно строителство” АД – 31 517 004 лв, Сдружение “ПАМ – 2009” - 29 771 305 лв /с ДДС/,
              “Щрабаг “ АД – 48 797 526 лв /с ДДС/,
              Холдинг “Пътища” АД – 29 711 508 лв,
              “Алпине Бау” GmbH – 30 780 781 лева."

А ДДС на другите ?

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
                Абе не ти ли омръзва от сутринта с тоз негативизъм.Стани сутрин оп...и жената -зарадвай се малко-апа белким отпусне некой лев. И немам тука -ама дебна.
                Няма негативизъм. Забавлявам се казвайки истината. Разбира се никой не вярва.
                И това вече година.
                И аз дебна. Ако устискаш и не се изтървеш, мнооого доволен после ще си.
                Ще видим чудни цени тук. Чудеса ще стават. Като на Коледа
                Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

Коментар

• Абе не ти ли омръзва от сутринта с тоз негативизъм.Стани сутрин оп...и жената -зарадвай я малко-апа белким отпусне некой лев. И немам тука -ама дебна.
                  Първоначално изпратено от Факушка
                  Първоначално изпратено от stoian
                  Уффф нямаш спирка бре-почини си малко.
                  Че какво зависи от мен? Нищо!
                  РАзликата е, че знам какво става и ще става, и споделям, така да се каже, помагам на дребния инвеститор (а и на някои едри) да се осъзнае, да не пилее повече парите си, да ги използва за себе си, не да ги налива в бездънните джобове на комарджиите и всякаква друга паплач...
                  Но както Остап каза "и да им кажеш, те са балъци, пак ще загубят парите си".

Коментар

• Първоначално изпратено от stoian
                    Уффф нямаш спирка бре-почини си малко.
                    Че какво зависи от мен? Нищо!
                    РАзликата е, че знам какво става и ще става, и споделям, така да се каже, помагам на дребния инвеститор (а и на някои едри) да се осъзнае, да не пилее повече парите си, да ги използва за себе си, не да ги налива в бездънните джобове на комарджиите и всякаква друга паплач...

Но както Остап каза "и да им кажеш, те са балъци, пак ще загубят парите си".

Коментар

• Уффф нямаш спирка бре-почини си малко.
                      Ааабе не знам вече какво да кажа...
                      Гаки му казва киртик, но май трябва да назоваваме нещата с истинските им имена, а именно - колям кур ще ядете дребните, че дори и едрите инвеститори.
                      Бързо, много бързо трябва да продадете, ако искате да спасите жълтите стинки дето са ви останали...
                      Разбира се, това е лично мнение изказано в свободен форум, така че ако се чувствате мазохисти, не вземайте думите ми под внимание.
                      Макар че честно казно, досега не съм ви лъгал, нале?

Коментар

• Ааабе не знам вече какво да кажа...
                        Гаки му казва киртик, но май трябва да назоваваме нещата с истинските им имена, а именно - колям кур ще ядете дребните, че дори и едрите инвеститори.
                        Бързо, много бързо трябва да продадете, ако искате да спасите жълтите стинки дето са ви останали...
                        Разбира се, това е лично мнение изказано в свободен форум, така че ако се чувствате мазохисти, не вземайте думите ми под внимание.
                        Макар че честно казно, досега не съм ви лъгал, нале?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
                          ....Но все пак по важен е разултата накрая, .
                          Точно така .На края а не по средата.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Добро утро.

Готови ли сте за поредното изклащане?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушка
                              важен е разултата накрая, с връзки или не, на патките песента им е изпята.
                              Факушка се оказа добър познавач(ка) до момента. Ще видим, дали ще затвърди успеваемостта!
                              Може би, няма да й (му) е трудно ! ))
                              Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                                Австрийци или не Вълканов или не, по-важен е резултата, а той всъщност е налице. Австрийците също имат магистрали.
                                Важно е съкровище, важно е.Австрийците ще спечелят по начина срещу който плюят.С връзки и подкупи защото техния съдружник управлява пари на Агент Сава.
                                Ми да ги заклеймим тогава!
                                Пфу, австрийци! срам ме е от вас!

Но все пак по важен е разултата накрая, с връзки или не, на патките песента им е изпята.

Коментар

Working...
                                X