IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук вече ГОЛЕМИТЕ играчи ще започнат игра на дебнене, кой ще чопне акциите на другия ! :-)

Коментар

• Последно го бях сложил на 5000лв, ама ще се наложи корекция до 6-7000лв. за ХДПАТ, още един такъв договор и не знам дали няма да правя нова корекция. :-)

Коментар

• Май пак ще коригираш таргета...:-)

Коментар

• Ами как няма да търси, като след това ще е 100% нагоре ! ;-)

Коментар

• Пощата търси 60 по 2700!!!!!!!????

Коментар

• HDPAT - НЕ ПРОДАВАМ !!!!!!!!!!! ;-)

Коментар

• махмурлука е неизбежен

Първоначално изпратено от Пепи
                BG 40 аз се досещам за какво намекваш, ама дай един репер, над 10 000лв ли да коригирам таргета си за ХДПАТ или под 10 000-те/ т.е. м/у 5-10 000/ :-)
                изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Може пък и двете.Не едновремено , разбира се:-)

Коментар

• 50/50 ! ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от BG 40
                      Съни, времето ще покаже какво пропускаш.... Що се отнася до печалбата на ХДПАТ за 2005 - тя е точно 143 лева на акция....което води до моментно П/Е 18....хайде спирам до тук . И все пак...причината за избухването съвсем не се крие в разните показатели които си смятаме !!!
                      Сплитче да не се задава?.Или пък нов чорбаджия??

Коментар

• Съни, времето ще покаже какво пропускаш.... Що се отнася до печалбата на ХДПАТ за 2005 - тя е точно 143 лева на акция....което води до моментно П/Е 18....хайде спирам до тук . И все пак...причината за избухването съвсем не се крие в разните показатели които си смятаме !!!

Коментар

• BG 40, защо да съм изпуснала влака?И утре е ден и после пак, при този таргет към небесата имам време достатъчно
                          Добре де, какво пропускам?

btw...каква е печалбата за 2005?

Коментар

• BG 40 аз се досещам за какво намекваш, ама дай един репер, над 10 000лв ли да коригирам таргета си за ХДПАТ или под 10 000-те/ т.е. м/у 5-10 000/ :-)

Коментар

• Сънче, сънче....неприятно е като изпуснеш влака нали ? Та дай ми моля те пример за добра компания, капитализацията на която е равна на годишните приходи . При таргета на Пепи от 5 000, капитализацията на ХДПАТ ще бъде 86 400 000 лева. Ако не си блондинка знаеш къде да намериш консолидираните годишни приходи на ХДПАТ за 2005 година...помогни моля те да видим с колко точно пъти ще бъде по голяма капитализацията на ХДПАТ при годишни приходи за 2005 година 73 172 000 лева.

П.С. - И все пак Съни, не забравяй - има много по дълбока причина за поскъпването на ХДПАТ, скоро ще я разбереш......а Пепи ще трябва да коригира таргета си....малко(доста) нагоре.

Коментар

• Пепи, за теб таргета нищо не значи,майЩо не го изтеглиш направо към 10 000
                                Само в един момент пазарната капитализация да не надмине всички договори за бъдещи периоди в пъти

Коментар

Working...
                                X