If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А за вписването в депозитара на сплита, цели 7 месеца в разгара на кризата, случайност ли беше! Тука има много, много мъка........!
E, това най-много ме подразни тогава. Да не започна с всички други мизерии на Мажо, за които се сещам мигновено... Абе какво стана, нали 10 млн. печалба бяха обещали за 2009?? Или могат да прогнозират толкова добре, колкото да пишат оферти??
Пепи, отговори на хората!
Нали знаеш че съм наясно с нещата, и мога да отговоря, та кажи ти,
ПС
За момента капитализацията хвърчи, направо ще гръмне.
да не казвам какво ще се случи след търговете...
Абе за който има акъл - препоръка е.
А за вписването в депозитара на сплита, цели 7 месеца в разгара на кризата, случайност ли беше! Тука има много, много мъка........!
E, това най-много ме подразни тогава. Да не започна с всички други мизерии на Мажо, за които се сещам мигновено... Абе какво стана, нали 10 млн. печалба бяха обещали за 2009?? Или могат да прогнозират толкова добре, колкото да пишат оферти??
И аз не съм видял едно нещо направено от мажоритаря в интерес на останалите акционери. Но докато има балами ще има и тарикати.
поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар