Кьорав , карти не играе ! И аз бъркал , ама нейсе .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Може да се е панирал продаващият от тази статия вчера
http://evropa.dnevnik.bg/show/?storyid=452315
... и да се е въртял цяла нощ в леглото, докато не пусне ордерче...
Коментар
-
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от НИКАбе как слагат цена 0,00 , моя КОБ. не приема ивън 30% ограничение?
и си мисля, че така се визуализира пазарна поръчка пусната преди 9:30???
Въвел я е малко след 9:30:00 - в 9:30:27, тогава е възможно. Преди него е изсипал някакъв Кобос
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от ПепиАбе достатъчно е цената-1230 примерно да е отишла за бройката на пазар...............т.е. цената да е станала брой акции в поръчката!
аз поне съм забелязал, че някой брокери за да си ограничат възможностите от грешки пускат вместо пазарни лимитирани на нива примерно 10 % от текущата.
това сутринта си е живо изсипване - ако не беше възстановила цената сега едва ли някой щеше да ревеВсеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ordinary ManПървоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от ПепиАбе достатъчно е цената-1230 примерно да е отишла за бройката на пазар...............т.е. цената да е станала брой акции в поръчката!
извиняам са за което...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от НИКАбе как слагат цена 0,00 , моя КОБ. не приема ивън 30% ограничение?
и си мисля, че така се визуализира пазарна поръчка пусната преди 9:30???"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от ПепиАбе достатъчно е цената-1230 примерно да е отишла за бройката на пазар...............т.е. цената да е станала брой акции в поръчката!
Коментар
Коментар