IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• dushici mili, tolkoz spekulativen cash se vkara tuka za 2 weeks che sega ste go duhame nadolu pone oste 15% taka che ne samonavivaite.
    choveshko e da padnesh v boi
    cons otcheta.... zaguba za q1 absolutno normalno, obache mega investitorite ste prodavat stoto te znaiat pechalba nagore s 2mln --- ibah, mnogo dobre sha kupuvam

Коментар

• Първоначално изпратено от XY
      Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
      Сривът по тази позиция просто е неизбежен. До края на седмицата отново ще сме под 1000. Помнете ми думата.
      Ами това ще е СУПЕР, ако стане. Ще заредим на ниски цени
      Също не бих се отказала от възможността за "зареждане" на по-ниски цени

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
        Първоначално изпратено от съни(тя)
        Първоначално изпратено от XY
        Сривът по тази позиция просто е неизбежен. До края на седмицата отново ще сме под 1000. Помнете ми думата.
        XY, ти ли беше създал темата за мостчетата ))
        нещо, напоследък не си особено позитивен към...инфраструктурата )
        Не съм. Така както се развиват нещата не виждам причина да съм позитивен.
        Мони, ти да не страдаш от раздвоение на личността? Към лицето с ник XY беше насочено мнението

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
          Първоначално изпратено от XY
          Не съм. Така както се развиват нещата не виждам причина да съм позитивен.

Коментар

Първоначално изпратено от rori
            В дългосрочен план цената и ще расте
            Проблема е в инвестиционния хоризонт
            В дългосрочен план цената на всяка една акция ще расте. Зависи колко дългосрочен ти е планът и от какви нива ще започне да расте.
            Според мен цената на тази позиция при равни други условия би следвало да нараства с по бързи темпове от средните за пазара
            Иначе не познавам някой който да каже да познае с абсолютна точност къде ще бъдат дъната и върховете на пазара
            Пак казвам въпросът е в инвестиционния хоризонт

Коментар

• Първоначално изпратено от XY

Коментар

• Първоначално изпратено от rori
                В дългосрочен план цената на всяка една акция ще расте. Зависи колко дългосрочен ти е планът и от какви нива ще започне да расте.

Коментар

• poziciata 6te se vurti okolo 1000lv koeto ve4e e izhoden punkt za
                  seriozno poka4vane.
                  osobenno pri golemia interes kum JP Infrastruktura koito 6te ima
                  i o4akvanite dogovori.
                  ostanaloto sa gluposti.

Коментар

Сривът по тази позиция просто е неизбежен. До края на седмицата отново ще сме под 1000.
                    Колега
                    гледай на нещата по-спокойно
                    Тази позиция е като хубавото вино

Коментар

Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Сривът по тази позиция просто е неизбежен. До края на седмицата отново ще сме под 1000. Помнете ми думата.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo
                          Как сте момчета? Хубави възможности за допълване. Аз от предишния спад не съм спрял да купувам. Купувах на 1100, на 1000, на 900, на 800, даже успях да закача на 730 четири парчета Така, че щом си сигурен в едно дружество, спада в цената е добра възможност за допълване (ако не си "all in"разбира се). Успех
                          Допълвай, допълвай, лошо няма. Трябва да има балъци за да сме добре ние тарикатите.

Коментар

• Как сте момчета? Хубави възможности за допълване. Аз от предишния спад не съм спрял да купувам. Купувах на 1100, на 1000, на 900, на 800, даже успях да закача на 730 четири парчета Така, че щом си сигурен в едно дружество, спада в цената е добра възможност за допълване (ако не си "all in"разбира се). Успех

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                              Другари Симо застъпи на смяна.
                              Дами и господа, Негово Величество си почива след дълъг и изнурителен ден.
                              Дълъг и изнурителен ден ли? Защо така? Нали си много велик? А великите хора не се морят дълго и изнурително Айде почини си и утре с нови сили. Все пак трябва да събереш 500 кинта да си купиш 100 акции на ХДПАТ на цената, на която ги чакаш. Че сега на тези цени не можеш се вредиш.

Коментар

• кой сега е номер едно?
                                Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

Working...
                                X