Плашенето с КФН е признак на слабост.Истината трябва да се знае.Глупаците тук ще я напомпят тази акция но за мен тя отдавна е фактап.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bobo67 Разгледай мнениезащо не продавате тогава
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЗА да има обективност, трябва да кажа, че инфото за заплатите в холдинга не е вярно..
Чух за заплати от по 2-3-4К лв на средно ниво директори.
Това АД и милиони на месец да печели, нали знаете кой ще се облажи !!!
Затова тук никога не влизам и ген Али да пори СОБСТВЕНИКА !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеХа-хааа!
Правя леко включване да направя комплимент на Факушка за хубавото дупе
Коментар
-
Пепчо ,
1.400лв.е заплатата на общите работници
2.Не си наясно че "слепите" са на изчезване
3.Не съм обиден на холдинга - те са потънал кораб
4.Този който инавестира при тези трябва според мен да незнае за какво служат паричните средства.
5.За да инвестираш в нещо според мен трябва да се знаят пикантните историй а ти че си се нахендрил си е твой проблема
6.Само информативно да ти кажа че в някой от дружествата нямат в касата 2 лв. да си земат тоалетна хартия- но ти като гледам си им спонсор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнениеposetitel...............,
аз ШТЕ те попитам за кфн чувал ли си........
и ако не си чувал ШТЕ кажа , че с твоите 400лв трудно ще се оправиш!
Нещо обиден на холдинга ми се видиш!Last edited by rozova pantera; 20.08.2010, 11:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rozova pantera Разгледай мнениеГаки, не бихте ли добавили още нещо, генерале, при това положение ?? хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от posetitel Разгледай мнениеПЕПИ,чета твойте обяснения за холлдинга от 1 година но като виждам не си запознат с действителноста в холдинга.Аз съм служител от 4,5 г. и ште ти кажа само едно с тези кадри който работят в дъштерните дружества холдинга може само да прави озеленяване заштото там работят техници с основно образование,началник механизация-готвач,инженери-геолози и поливни технологии ,а ти ми говориш за МАГИСТРАЛИ.Да не говоря че всичката техника която не е на лизинг е заложена на няколко места, нямат никакви обекти и дори не дават заплати, а като ги дадат са по 400 лв.просто е този холдинг се насира постоянно
Коментар
-
ПЕПИ,чета твойте обяснения за холлдинга от 1 година но като виждам не си запознат с действителноста в холдинга.Аз бях служител 4,5 г. и ште ти кажа само едно с тези кадри който работят в дъштерните дружества холдинга може само да прави озеленяване заштото там работят техници с основно образование,началник механизация-готвач,инженери-геолози и поливни технологии ,а ти ми говориш за МАГИСТРАЛИ.Да не говоря че всичката техника която не е на лизинг е заложена на няколко места, нямат никакви обекти и дори не дават заплати, а като ги дадат са по 400 лв.просто е този холдинг се насира постоянноLast edited by talasum; 20.08.2010, 11:44.
Коментар
Коментар