If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Красота - колкото по надолу - толкова по красиво - тук истинската красота ще е на 10-20 ст. парето - тогава оаквам Пенсиите да разтоварят всичко!! Пенсиите и ДФ трябва да разтоварят тази куха акция!!!
Една цяла календарна година непрекъснат "възход".От август 2009 г, до август 2010 г.Парите трябва да правят пари.Тук нещо не е наред.И защо трябва да надавам ухо на бръщолевенията на Козолуп?
Иначе за всички е ясно, че Холдинга беше създаден в този си вид, за да се точат пари от ЕС.
Това е дискутирано доста преди време, тук, в тази тема.
Е - в ЕС не са чак толкова глупави, и - спряха парите за инфраструктура заради далавери. Всички знаем какво се случи с патката след това.
А посетител е прав - не знам какви магистрали сънуват, но през последните няколко години най-сериозното с което патките се занимаваха с дребни ремонти на второкласни пътища.
Основната им дейност е поддръжка - чистене на шума, риене на сняг... е такива работи.
С няколко синтезирани думи - Бог да прости патките.
ПС
Пеепии, да не земеш сега да ме обадиш на КФН?
Че като гледах за чистенето на снега последната зима 170 000 000 лева вземаха ХП а нищо не почистиха като гледах софия? 90% от парите в джоба
Пепчо допуснах грешка аз вече не съм служител на хдп или на някое тяхно дружество
хдп е стабилна но от зад
на хдп паричките идват от д.дружества ако не си запознат да ти кажа
ако си стройтел ще разбереш в каква яма се заровиха само и само да се спасят от фалита
а ти не се безпокой за моята финансова сигорност а се замисли за себе си.
Че Пепи е балък № 1!
Иначе за всички е ясно, че Холдинга беше създаден в този си вид, за да се точат пари от ЕС.
Това е дискутирано доста преди време, тук, в тази тема.
Е - в ЕС не са чак толкова глупави, и - спряха парите за инфраструктура заради далавери. Всички знаем какво се случи с патката след това.
А посетител е прав - не знам какви магистрали сънуват, но през последните няколко години най-сериозното с което патките се занимаваха с дребни ремонти на второкласни пътища.
Основната им дейност е поддръжка - чистене на шума, риене на сняг... е такива работи.
С няколко синтезирани думи - Бог да прости патките.
ти без да искаш ни подсказа, че хдп си е стабилна фирма!!
А и след стартирането на лот4 ще взимате още по-големи заплати!
Пепчо допуснах грешка аз вече не съм служител на хдп или на някое тяхно дружество
хдп е стабилна но от зад
на хдп паричките идват от д.дружества ако не си запознат да ти кажа
ако си стройтел ще разбереш в каква яма се заровиха само и само да се спасят от фалита
а ти не се безпокой за моята финансова сигорност а се замисли за себе си.
Господа холдинга си е холдинг имат си добър ръководен състав но проблема идва от слабият контрол над дъщерните дружества който правят само простотий и тези простотий почнаха да да се разбират.Този холдинг не си ли смени ръководния персонал(д.дружества) който е МНОГО ЗЛЕ- 1лв.за акция ще е много!
Коментар