IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХД Пътища АД (6H2 / HDPAT) - архив до 01.09.11

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Браво на Гаки за хубавите снимки.

Красота - колкото по надолу - толкова по красиво - тук истинската красота ще е на 10-20 ст. парето - тогава оаквам Пенсиите да разтоварят всичко!! Пенсиите и ДФ трябва да разтоварят тази куха акция!!!

Коментар

• HDPAT & Pepi

Коментар

• HDPAT & Pepi

Една цяла календарна година непрекъснат "възход".От август 2009 г, до август 2010 г.Парите трябва да правят пари.Тук нещо не е наред.И защо трябва да надавам ухо на бръщолевенията на Козолуп?

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Миналата зима мног сняг валя, та може и да са на червено.
            Да взема да му звънна да го питам,не че ще ми каже истината Божков имам му номера

Коментар

а да бе да на червено то валя много снях ама не го чистеха

Коментар

• Първоначално изпратено от zalagania Разгледай мнение
                Че като гледах за чистенето на снега последната зима 170 000 000 лева вземаха ХП а нищо не почистиха като гледах софия? 90% от парите в джоба

Коментар

Че Пепи е балък № 1!

Иначе за всички е ясно, че Холдинга беше създаден в този си вид, за да се точат пари от ЕС.
                  Това е дискутирано доста преди време, тук, в тази тема.
                  Е - в ЕС не са чак толкова глупави, и - спряха парите за инфраструктура заради далавери. Всички знаем какво се случи с патката след това.
                  А посетител е прав - не знам какви магистрали сънуват, но през последните няколко години най-сериозното с което патките се занимаваха с дребни ремонти на второкласни пътища.
                  Основната им дейност е поддръжка - чистене на шума, риене на сняг... е такива работи.

С няколко синтезирани думи -
                  Бог да прости патките.

ПС
                  Пеепии, да не земеш сега да ме обадиш на КФН?
                  Че като гледах за чистенето на снега последната зима 170 000 000 лева вземаха ХП а нищо не почистиха като гледах софия? 90% от парите в джоба

Коментар

• Първоначално изпратено от posetitel Разгледай мнение
                    Пепчо допуснах грешка аз вече не съм служител на хдп или на някое тяхно дружество
                    хдп е стабилна но от зад
                    на хдп паричките идват от д.дружества ако не си запознат да ти кажа
                    ако си стройтел ще разбереш в каква яма се заровиха само и само да се спасят от фалита
                    а ти не се безпокой за моята финансова сигорност а се замисли за себе си.
                    Че Пепи е балък № 1!

Иначе за всички е ясно, че Холдинга беше създаден в този си вид, за да се точат пари от ЕС.
                    Това е дискутирано доста преди време, тук, в тази тема.
                    Е - в ЕС не са чак толкова глупави, и - спряха парите за инфраструктура заради далавери. Всички знаем какво се случи с патката след това.
                    А посетител е прав - не знам какви магистрали сънуват, но през последните няколко години най-сериозното с което патките се занимаваха с дребни ремонти на второкласни пътища.
                    Основната им дейност е поддръжка - чистене на шума, риене на сняг... е такива работи.

С няколко синтезирани думи -
                    Бог да прости патките.

ПС
                    Пеепии, да не земеш сега да ме обадиш на КФН?

Коментар

• ...тука, кво да говорим, от край време е
                      自由西藏

Коментар

• HDPAT & Pepi

Не всички балъци имат вид на кози.Има и една друга категория.:

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи Разгледай мнение
                          posetitel.............,

нали си получаваш заплатата...........,

стига си мрънкал, защото много фирми в БГ-то

и аванси не дават,

ти без да искаш ни подсказа, че хдп си е стабилна фирма!!

А и след стартирането на лот4 ще взимате още по-големи заплати!
                          Пепчо допуснах грешка аз вече не съм служител на хдп или на някое тяхно дружество
                          хдп е стабилна но от зад
                          на хдп паричките идват от д.дружества ако не си запознат да ти кажа
                          ако си стройтел ще разбереш в каква яма се заровиха само и само да се спасят от фалита
                          а ти не се безпокой за моята финансова сигорност а се замисли за себе си.
                          Last edited by talasum; 20.08.2010, 11:46.

Коментар

• posetitel.............,

нали си получаваш заплатата...........,

стига си мрънкал, защото много фирми в БГ-то

и аванси не дават,

ти без да искаш ни подсказа, че хдп си е стабилна фирма!!

А и след стартирането на лот4 ще взимате още по-големи заплати!

Коментар

• Индианеца е много прав тука.Късмет.
                              Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Плашенето с КФН е признак на слабост.Истината трябва да се знае.Глупаците тук ще я напомпят тази акция но за мен тя отдавна е фактап.

Коментар

• Господа холдинга си е холдинг имат си добър ръководен състав но проблема идва от слабият контрол над дъщерните дружества който правят само простотий и тези простотий почнаха да да се разбират.Този холдинг не си ли смени ръководния персонал(д.дружества) който е МНОГО ЗЛЕ- 1лв.за акция ще е много!

Коментар

Working...
                                X