IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dalcom
    Ще има изкупуване от Софарма, Донев си го каза сам, тука цената е 50.
    И на мен ми прилича на изкупуване в стил Доверие, ама знае ли човек...? За 50 не съм сигурен, но явно има основание 130 и 129 да влязат по позицията.

Коментар

• Tuka ima nesto :-)

Коментар

• Ще има изкупуване от Софарма, Донев си го каза сам, тука цената е 50.

Коментар

• Пичове,
          някой да има идея защо литна влака Арома Експрес? Не вярвам да есамо заради нарастналата печалба от съкратените разходи. М-р Донев ли е причината?

Коментар

• Супер,
            дано преосмислят с тези печали и вместо три кратно увеличение,
            да реализират пет кратно увеличиние.

Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции
            Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции. :-)

Коментар

• Някъде прочетох, че и Софарма имат "малко" акциики и чрез тях и свързани лица притежават около 6%, господин Донев купи своите 5% от собственика... а не от свободните на борсата.

Коментар

• Първоначално изпратено от bigpetka
                А може би някой вече знае какъв ще бъде отчета!
                Аз знам ще е 9 месечен.
                Но дано да е добър че иначе лошо.
                Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• А забелязахте ли тази статия:

http://www.investor.bg/?id=56216

Обърнете внимание на компаниите с намерение за IPO. Интересен факт е, че сред тях е Астера, която принципно е от структурата на Арома, та значи ще се отдели като самостоятелна компания

Коментар

• Пичове,
                    искам само да ви напомня, че 5% е придобила само фирмата на Донев,имаше инфо на борсата в инвестора. Така че фрий флоута или вече е по-малко от въпросните 7%, или ще стане повече от тях.Но е повече от очевидно,че на Донев САМО 5% не му вършат работа.Спомнете си как процедира той при Доверието?! Отиде над 10%те май...

Коментар

• Първоначално изпратено от lgl
                      Мога да изключа "враждебното изкупуване" като причина за увеличението и интереса, защото има само 7% свободно търгувани, иначе показателите на дружеството са много добри и според мен си струват. Много ми е интересно какъв ли ще бъде отчета.
                      Не е препоръка а мнение.
                      да бе, страхотни са показателите - що не купувахте като беше 7.50 при същите показатели - повече от година стоя тая акция без да мръдне - айде да не си говорим глупости, а?

Коментар

• А може би някой вече знае какъв ще бъде отчета!
                        Мненията ми не са препоръка за търговия с финансови инструменти!

Коментар

• Мога да изключа "враждебното изкупуване" като причина за увеличението и интереса, защото има само 7% свободно търгувани, иначе показателите на дружеството са много добри и според мен си струват. Много ми е интересно какъв ли ще бъде отчета.
                          Не е препоръка а мнение.

Коментар

• Другари бойни,
                            на какво според вас се дължи този сериозен интерес и очевадно увеличаващи се покупки/и като обем, и като цена/ ? Дали наистина О.Донев ще атакува и тук? Как мислите? Според мен, едва ли е само заради предстоящото увеличение на капитала, за което Арома май спомена около 6мес.си отчет? Как ви изглежда варианта " поредното враждебно нахлуване на О.Донев" ? Мисля,че така би имало смисъл- вписва се в кръга на интересите на Софармата, ще се помогне и на Розата/Севто/ , а и Аромата явно има потенциала на Доверието като раст в цената?
                            Разбира се,горното не са препоръки, а разсждения, и молба за споделяне на идеи и хипотези..

Коментар

• Ок', беше само предположение!

Коментар

• Vodim bezmislen spor.Izviniavai ako te zasegnah.Prosto ednoto mnenie si go napisal taka vse edno si 100% siguren v tova koeto kazvash ,a to ne se sluchi.Neka sprem do tuk.

Do kolkoto si spomniam imashe niakakvi novini za vdigane na kapitala do kraia na godinata.Moje i na tova da se daljat tezi izstrelvania.

Коментар

Working...
                                X