Първоначално изпратено от dalcom
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арома АД (AROM / AROMA)
Collapse
X
-
А забелязахте ли тази статия:
http://www.investor.bg/?id=56216
Обърнете внимание на компаниите с намерение за IPO. Интересен факт е, че сред тях е Астера, която принципно е от структурата на Арома, та значи ще се отдели като самостоятелна компания
Коментар
-
Пичове,
искам само да ви напомня, че 5% е придобила само фирмата на Донев,имаше инфо на борсата в инвестора. Така че фрий флоута или вече е по-малко от въпросните 7%, или ще стане повече от тях.Но е повече от очевидно,че на Донев САМО 5% не му вършат работа.Спомнете си как процедира той при Доверието?! Отиде над 10%те май...
Коментар
-
Първоначално изпратено от lglМога да изключа "враждебното изкупуване" като причина за увеличението и интереса, защото има само 7% свободно търгувани, иначе показателите на дружеството са много добри и според мен си струват. Много ми е интересно какъв ли ще бъде отчета.
Не е препоръка а мнение.
Коментар
-
Другари бойни,
на какво според вас се дължи този сериозен интерес и очевадно увеличаващи се покупки/и като обем, и като цена/ ? Дали наистина О.Донев ще атакува и тук? Как мислите? Според мен, едва ли е само заради предстоящото увеличение на капитала, за което Арома май спомена около 6мес.си отчет? Как ви изглежда варианта " поредното враждебно нахлуване на О.Донев" ? Мисля,че така би имало смисъл- вписва се в кръга на интересите на Софармата, ще се помогне и на Розата/Севто/ , а и Аромата явно има потенциала на Доверието като раст в цената?
Разбира се,горното не са препоръки, а разсждения, и молба за споделяне на идеи и хипотези..
Коментар
-
Vodim bezmislen spor.Izviniavai ako te zasegnah.Prosto ednoto mnenie si go napisal taka vse edno si 100% siguren v tova koeto kazvash ,a to ne se sluchi.Neka sprem do tuk.
Do kolkoto si spomniam imashe niakakvi novini za vdigane na kapitala do kraia na godinata.Moje i na tova da se daljat tezi izstrelvania.
Коментар
Коментар