IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Арома АД (AROM / AROMA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нещо изчезнаха готините оферти.
    Дали някой отново знае нещо преди останалите?

Не е препоръка за нищо, а само въпрос!
    http://www.KlikniTuk.com

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
      Аз също имам доста акции тука и не смея да пиша нищо по-така..защото може да подведа колегите колкото и да не искам.
      Но ти заеби само отчетите, погледни като цяло дружеството. То си е силно подценено.
      Според мен има 4 дружества в момента които са "златни" ,
      но 2-те са с куц мажоритар, 3-тото няма да допуснат големите да изфърчи ами ще го лапнат и това е 4-тото което най-накрая се осъзна.
      Би ли споделил,кои са другите три златни дружества ,които според теб са златни.Може и на л.с.

Коментар

• Аз също имам доста акции тука и не смея да пиша нищо по-така..защото може да подведа колегите колкото и да не искам.
        Но ти заеби само отчетите, погледни като цяло дружеството. То си е силно подценено.
        Според мен има 4 дружества в момента които са "златни" ,
        но 2-те са с куц мажоритар, 3-тото няма да допуснат големите да изфърчи ами ще го лапнат и това е 4-тото което най-накрая се осъзна.

Коментар

• Позволявам си да споделя едно мое наблюдение, защото би могло да бъде от полза на инвестиращите тук.
          Струва ми се, че сякаш Арома постепенно се освобождава от синдрома "СВИТИ ПРОДАЖБИ" и уверено върви към по-пълен производствен капацитет. Само статистика за приходите по отделните тримесечия на 2007(вътре е и графата ДРУГИ, но тя е с незначителен дял):
          1 - 7,28 млн.
          2 - 8,27 млн.
          3 - 10,29 млн.
          На практика последното тримесечие е най-доброто за приходи от присъща дейност от две години насам (само миналогодишното трето е близо, но там "ДРУГИ" са с 1 млн. повече).

Като се има предвид очевидно силно подобрената норма на печалбата, а също така и предстоящия сплит, определено смятам, че следващият отчет може да направи "ЗЛАТНА" тази акция!

Мнението ми със сигурност е силно пристрастно (имам доста акции), но дано поне с цифрите да съм бил полезен!

Коментар

• Я днеска какви цени какви печалби дотук съм 130% отгоре а беше време когато стояхме и си свиркахме и псув-ме.
            Има вътък и за още и не е препоръка.
            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• mersi, ina4e nqma smisal ot qdove, to si e neotmenna 4ast ot zanaqta.O6te vednaj uspeh na vsi4ki po poziciqta.

Коментар

• Първоначално изпратено от Burov
                kato si pomislq 4e gi prodadoh moite tuk na okolo 7.50 za da gi dam na zaem na mn dobar priqtel mi ide da si izlkju4a interneta za 1 sedmiza.

4estito na pe4eliv6ite!!!
                и аз направих същото с правата ЕВРОХОЛД навремето. не се притеснявай. Приятелите са по-ценни.

Коментар

• Burov недей се ядосвай, един познат си махна Елтоса на 12 лв миналата година мисля в края, абе преди да почне голеи бум, още преди увеличенията... на него какво му е ако знаеш ...

Коментар

• kato si pomislq 4e gi prodadoh moite tuk na okolo 7.50 za da gi dam na zaem na mn dobar priqtel mi ide da si izlkju4a interneta za 1 sedmiza.

4estito na pe4eliv6ite!!!

Коментар

• Бай Георги, върни се до началото на страницата и прочети, ще разбереш.
                      Освен тва на Арома и е нисък фри-флота, тва хептен ще ...

Коментар

• Maxa 2 pati go obraha ! Nekoi znae li kakva e havata ?

Коментар

• Първоначално изпратено от dalcom
                          Аз съм заредил от 18, защото ме фана яд че на 12 не заредих. Тогава доста мислих.
                          ПО-принцип моя таргет беше даже по-нисък от твоя-30. Но, днес долях и сега не смятам да продавам на 30. Имам си причини да мисля че 30 вече е ниско.
                          Стискам ти палци , брат, и ти желая успех!

Коментар

• Аз съм заредил от 18, защото ме фана яд че на 12 не заредих. Тогава доста мислих.
                            ПО-принцип моя таргет беше даже по-нисък от твоя-30. Но, днес долях и сега не смятам да продавам на 30. Имам си причини да мисля че 30 вече е ниско.

Коментар

• Аз лично, ако стигне до 30-32лв, ще продам.Аз съмтук от 18,20лв.

Коментар

• Ами 61 оферти купува срещу 8 продава и то мижави, ей сега някой ще ги събере и тях..и "...чавея нанй си феродо.. ( децата нямат спирачки)

Коментар

Working...
                                X