If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз също имам доста акции тука и не смея да пиша нищо по-така..защото може да подведа колегите колкото и да не искам.
Но ти заеби само отчетите, погледни като цяло дружеството. То си е силно подценено.
Според мен има 4 дружества в момента които са "златни" ,
но 2-те са с куц мажоритар, 3-тото няма да допуснат големите да изфърчи ами ще го лапнат и това е 4-тото което най-накрая се осъзна.
Би ли споделил,кои са другите три златни дружества ,които според теб са златни.Може и на л.с.
Аз също имам доста акции тука и не смея да пиша нищо по-така..защото може да подведа колегите колкото и да не искам.
Но ти заеби само отчетите, погледни като цяло дружеството. То си е силно подценено.
Според мен има 4 дружества в момента които са "златни" ,
но 2-те са с куц мажоритар, 3-тото няма да допуснат големите да изфърчи ами ще го лапнат и това е 4-тото което най-накрая се осъзна.
Позволявам си да споделя едно мое наблюдение, защото би могло да бъде от полза на инвестиращите тук.
Струва ми се, че сякаш Арома постепенно се освобождава от синдрома "СВИТИ ПРОДАЖБИ" и уверено върви към по-пълен производствен капацитет. Само статистика за приходите по отделните тримесечия на 2007(вътре е и графата ДРУГИ, но тя е с незначителен дял):
1 - 7,28 млн.
2 - 8,27 млн.
3 - 10,29 млн.
На практика последното тримесечие е най-доброто за приходи от присъща дейност от две години насам (само миналогодишното трето е близо, но там "ДРУГИ" са с 1 млн. повече).
Като се има предвид очевидно силно подобрената норма на печалбата, а също така и предстоящия сплит, определено смятам, че следващият отчет може да направи "ЗЛАТНА" тази акция!
Мнението ми със сигурност е силно пристрастно (имам доста акции), но дано поне с цифрите да съм бил полезен!
Burov недей се ядосвай, един познат си махна Елтоса на 12 лв миналата година мисля в края, абе преди да почне голеи бум, още преди увеличенията... на него какво му е ако знаеш ...
Аз съм заредил от 18, защото ме фана яд че на 12 не заредих. Тогава доста мислих.
ПО-принцип моя таргет беше даже по-нисък от твоя-30. Но, днес долях и сега не смятам да продавам на 30. Имам си причини да мисля че 30 вече е ниско.
Аз съм заредил от 18, защото ме фана яд че на 12 не заредих. Тогава доста мислих.
ПО-принцип моя таргет беше даже по-нисък от твоя-30. Но, днес долях и сега не смятам да продавам на 30. Имам си причини да мисля че 30 вече е ниско.
Коментар