Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Арома АД (AROM / AROMA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GenChoПървоначално изпратено от Слънчев вятърГенчо, аз също купувам продукция на Аромката, също съм патриот Генчо...щото жена ми , наскоро реши да пробва някакъв техен балсам ли беше ...шампоан ли беше...(под мое давление , разбира се)та после искаше да ходи в "Пълна промяна"....
Наскоро даже накупих сапуни с аромат на малини - целият апартамент ухае страхотно(все едно съм наслагал ароматизатори), а децата не искат и да чуват вече за други марки
В Метро няколко пъти не мога да се вредя да си купя от новата им паста Астера-пародентактив - свършвала бързо. Миналата седмица обаче си взех и наистина се оказа много добра - дейвствително стяга венците както я рекламират!
Коментар
-
На Капман портфейла им има 0,6 от Арома и понеже им тежат 100 милиона на врата са се нагрухали с разни хартийки дето сега се чудят от къде да избият чивия за да покажат другия месец пак висока доходност.
Цената като стане 30 ще видите каква навалица ще има за купува.
Те дружествата с такива показатели като Аромката не останаха твърде много по БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърГенчо, аз също купувам продукция на Аромката, също съм патриот Генчо...щото жена ми , наскоро реши да пробва някакъв техен балсам ли беше ...шампоан ли беше...(под мое давление , разбира се)та после искаше да ходи в "Пълна промяна"....
Коментар
-
Търся някаква логика или обяснение.не губи време да търсиш логика, нема такава
просто некои може да са влезли спекулативно за 2-3 дена и бързат-бързат да издухат некоя печалба
шубе ги е да не падне индекса
нали сега всички се надпреварват да тръбят че били надути дружествата и т.н. манипулации
даже некой разправял че П/Е на некой от индексите бил 185 - хаха
бих му казал - "абе нашто момче така изказано това твърдение е от убава по-убава манипулация, че то нема нищо общо формулата за индекса и формулата за П/Е на отделно дружество, я стига сте правили такива манипулации в ОПРЕДЕЛЕН момент" - така бих му казал, ноооо.... не се знае дали нема да засегнеме некой, може да е от голема институция и затва по-убаво нищо да не казваме да не ни подгони кфнв края на краищата пазара решава цените, а не приказките, но щом искат да приказват нека приказват
Генчо, аз също купувам продукция на Аромката, също съм патриот Генчо
Коментар
-
...Ветре, а ще започнеш ли да си купуваш продуктите на Арома или ще гледаш отстрани как продажбите продължават да падат.... конкуренцията в сектора става все по-жестока.... г-н Донев има свободен кеш , затова купува дялове на дружества от сектора...пък знам ли може теренчето на Арома да му е харесало на човека....аз купувам само тяхните пасти за зъби и някои сапуни и то не защото много ми харесват , а защото си падам малко будала-патриот
Коментар
-
George, тука направихме за няколко дена много бърз и растеж и некои бързат да осребрят, нооо ... показателите са добри, /там П/Е и прочее/ в никакъв случай неможеме да кажеме че това е Балона и г-н Донев е вътре, знаеме какво стана с Доверие, когато г-н Донев придоби дял там, - от 3-4 лв отиде на 15 лв и увеличение направиха, еми и тука ще има увеличение на капитала и даже безплатно за разлика от доверието
я че си чекам и нема да права арбитражи, кой се е паникьосал - паникьосал, света не свършва с един ден или месец
Коментар
Коментар