IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестор.бг (4IN / IBG)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Investorrr
    Няма го горе до другите сайтове, май още не е разработен..
    http://www.rabota.bg/

Коментар

• Няма го горе до другите сайтове, май още не е разработен..

Коментар

• PRODADOH IBG I VLEZAH VUV WWW- SIGUREN SUM 4E 6TE NAORAVJA PO GOLJAMA PE4ALBA-HA-HA-HA

Коментар

• че той е пуснат

Коментар

• Аз чакам да пуснат сайта за работа - Работа.бг...с него ще се увеличи допълнително аудиторията, оттам рекламите и т.н..

Коментар

• Инвестор.бг АД продължава да се асоциира с Investor.bg, а компанията има още 6 сайта, или дори повече станаха

Коментар

• Аз лично не знам за друг сайт с такова влияние, както ми се вижда, че с рекламите стои доста по-добре в сравнение с другите сайтове...не знам, мойе и да струва повече даже..

Коментар

• news.bg, finance.news.bg, money.bg topsport.bg

Коментар

• znae li nqkoi site-a na WWW???
                    kakva e tazi firma vuobshte?

Коментар

• Kude e Pepi da kaje za Balonierite. Abe toi da ne e v Bigbradura- ne6to ne pi6e

Коментар

• И от къде тези пе4алби

Коментар

• Очаквам за 9-месечието Инвестора да отчете печалба, Уеб медия - загуба.

Коментар

• shte padame li!???

Коментар

• Нели,почакай и ще видиш!!!

Коментар

• zvu4ite mi,kato 4e li ne ste se vklu4ili navreme i iskate da stignete vlaka! taka li e???
                                stiga ste smushtavali na4inaeshtite investitori, ami si pulnete poleka

Коментар

Working...
                                X