Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"СИН КАРС Индъстри" АД (SIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Slavi Petrov Разгледай мнениеПоъчката ми е въведена на борсата от посредника на 1 юни в 9.30.15 и не се класира.Продължавам да мислия,че аукциона е опорочен.Елана няма ли да дадат обяснение как така са успели да натиснат бутона на мишката така че поръчката им да се изпълни.От КФН получихте ли отговор на жалбите си ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi Petrov Разгледай мнениеПоъчката ми е въведена на борсата от посредника на 1 юни в 9.30.15 и не се класира.Продължавам да мислия,че аукциона е опорочен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ша ме извиняваш, ама ако плод-зеленчука е толкова време на загуба, ще е забравен и изчезнал.
Обаче перспективите Санчо ... а перспективите са да изпапат и тия пари както предните, щото друго не се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеТемата не е за Биодит, но ще е интересно дали ще успее да отскочи цената тук, както се случи там.
За мен тук фундаменът е много по-слаб. Да видим.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Погледни им резултатите досега на Биодит като на един средно голям плод зеленчук в София... И сега изведнъж перспективи за умножаване на бизнеса по 100... Доста несериозно защото Биодит не е от вчера на пазара... Резултатите от първото тримесечие го доказаха..
Обаче перспективите Санчо ... а перспективите са да изпапат и тия пари както предните, щото друго не се случва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от p_trade Разгледай мнение
Погледни им резултатите досега на Биодит като на един средно голям плод зеленчук в София... И сега изведнъж перспективи за умножаване на бизнеса по 100... Доста несериозно защото Биодит не е от вчера на пазара... Резултатите от първото тримесечие го доказаха..
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Илевън са супер, но компаниите им не струват 200 - 300 хиляди Евро, а делът на Илевън в тях, който е 10-20 %. Нормално е стратираща компания да има малко приходи и никаква печалба, всеки сам си преценява перспективите и както каза Огнян Донев гласува с парите си. Ако беше гледал представянето на Биодит обаче, въобще няма да мислиш, че перспективите й са съмнителни, за мен са сигурни, там с парите си, за голям пакет гласува фирма Радосвет Радев - директор и голям акционер в Албена!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Гредата ( beam на Английски е греда)за мен е едно недоносче. Който иска да инвестира в стартъпи може да го направи и без този пазар като купи акции на някой бизнес ангел като Илевън Кепитъл, защото докато тук се купуват две компании на стойност общо и двете по маркет кап над 40 000 000 със съмнителни перспективи и почти без никакви печалби, то Илевън ти дава достъп до компании които струват 200 - 300 хиляди Евро, а потенциала е далеч по-голям от двете струващи над 40 милки.
Коментар
-
Няма проспект, защото е на пазар BEAM, където процедурата за листване е опростена и не с еизисква проспект. Материалите, които съм гледал по спомен са от: сайтовете на елана и Син карс, интервютата и видео-тата в Инвестор и Блумбърг, също и разговора с Любо Леков в Ютуб.
Хората, които съм питал и са изразили положително мнение за бъдещето на фирмата не знам да са били монтьори, единия висшист по двигатели с вътрешно горене и началник на автопарк в голяма респектираща фирма, другите двама са били директори на едни от най-големите вносители на автомобили в БГ.)за мен е едно недоносче. Който иска да инвестира в стартъпи може да го направи и без този пазар като купи акции на някой бизнес ангел като Илевън Кепитъл, защото докато тук се купуват две компании на стойност общо и двете по маркет кап над 40 000 000 със съмнителни перспективи и почти без никакви печалби, то Илевън ти дава достъп до компании които струват 200 - 300 хиляди Евро, а потенциала е далеч по-голям от двете струващи над 40 милки.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
https://offnews.bg/ikonomika/balgars...pa-752949.html
Чете човек и се диви - завод в Германия, всичко сами си правим, патенти, изобретения. После поглежда - в Германията нищо, в БГ - един селски двор, останалото внос на електро-рикши от Китай евентуално ...
Пробив? Произведен в Руси ИНОВАТИВЕН автомобил? Колко бройки има, една лиКое му е иновативното, гуми ВИДА или?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Няма проспект, защото е на пазар BEAM, където процедурата за листване е опростена и не с еизисква проспект. Материалите, които съм гледал по спомен са от: сайтовете на елана и Син карс, интервютата и видео-тата в Инвестор и Блумбърг, също и разговора с Любо Леков в Ютуб.
Хората, които съм питал и са изразили положително мнение за бъдещето на фирмата не знам да са били монтьори, единия висшист по двигатели с вътрешно горене и началник на автопарк в голяма респектираща фирма, другите двама са били директори на едни от най-големите вносители на автомобили в БГ.
Пак така и с Огито, ма щял - приказки за наивници само.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар