IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полимери АД (51P / POLIM)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• POLIM

не на кобос.

Коментар

• POLIM

Знаещ а поръчката купува за над 7000 тяхна ли беше преди това?

Коментар

• POLIM

ПФБК изкупи над 7000 акции до 4 лв. за собствена сметка!!!

Коментар

• POLIM

Ако се стигне до продажба, цената ще скочи яко, но на този етап няма НИЩО.

Коментар

• POLIM

И все пак, дали причината за поскъпването е вероятна продажба на POLIM ?

Коментар

• POLIM

Може да си чака да си купи евтинко колкото иска /нали е ветеран!/, ама скоро нива от 4лв. ще му се струват ниски

Коментар

• POLIM

Не бе знаещ той не иска, той още в старата тема чакаше полимери на лев ли колко беше ама така и недочака.

Коментар

• POLIM

Защо имам чувстово, че искаш да си купиш тънко а? И като е куца позицията за какво я коментираш, мен например химко въобще не ме интересува и не пиша в темата, а теб явно те човърка нещо в полимери. Можеш да проследиш темата и да видиш при какви нива, какво съм говорил за полимери, ще видип че е печалбата ми е в пъти, но нямам никакво намерение да продавам, защото очаквам още в пъти нарастване на капитализацията, така че при възможност ще купя още.

Коментар

• POLIM

Защо имам чувството , че се наиграхте вече а.
                    Мненията ми не са съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• POLIM

al,
                      достатъчно написахме ;-), ....ветераните знаят защо :-).....бих обърнал внимание на REKPL /също в диапазона 3-4 лв./, които имат също печалба, не като тази на Полимери, но по-потенциална и реално нарастваща и по-може да донесе нещо положително на акционерите си ...
                      Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• POLIM

Някой има ли някаква идея какво се случва? Отличен отчет, но дали не е някаква "измама". Сериозни купувачи няма (след пакетите миналата седмица), а би трябвало да има при такова P/E.

Коментар

• POLIM

BOOM
                          Dnes beshe interesno,
                          pri tia dadenosti veche otivame kam 4, posle 5. 6 leva
                          moje i kam 10

Коментар

• POLIM

Пише се защо не зашто

Коментар

• POLIM

така е сразликата,че полимери не е в несъстоятелнмост и работи,а иместоположението му е доста по-стратегическо.

Коментар

• POLIM

Зашто не прочетете какво се пишеше за Химко преди няколко месеца

Коментар

Working...
                                X