IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• някой знае ли колко процента е нараснала акцията последните три години?

Коментар

• Благодаря

Коментар

• Смятай

Със сетълмент 14 работни дни след общото събрание - смятай!
        Какво слагаме в салатката "Цезар""
        Някоя умряла риба върху няколко спаръжени марули!
        Всичкото го з

Коментар

• До кога се търгуват акциите с право на увеличение?

Коментар

• CCB се специализира в потребителските кредити в сравнение с другите банки - лесно може да се види в отчетните документи.
            Потребителските кредити са тези, чиито ръст очакваме в предстоящите години:
            - Ипотечните кредити достигнаха своя равновесна точка - огромната маса хора, които искаха кредити на момента, ги взеха; намалява търсенето на жилища (огромното надмощие на предлагането над търсенето); инвестициите в имоти вече ше се правят от инвестиционни дружества, които се финансират отвън. Ръстът на потребителските кредити тепърва предстои
            - Влизането в ЕС ще позволи навлизането в България на нови компании, които предлагат стоки и услуги обвързани с потребителско кредитиране
            - Развитието на икономиката и поетапното увеличаване на заплатите ще стимулира потреблението
            - Променя се културата на българина към използване на кредити и за потребителски разходи - все още потребителското кредитиране е прекалено ниско сравнено със страните в централна европа

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKu
              Здр, интересуваме предните увеличения как са минали ако някои си води статистика или ако помни по-точно правата на какви ценови нива са се прехвърляли.
              CCB
              От вторник започва търговията с новите акции на ЦКБ
              10.02.2006 11:40 ( CCB )

С подадено заявление на Българска Фондова Борса АД и решение на Комисията на финансов надзор увеличението на капитала на ТБ Централна Кооперативна Банка АД-София се вписва в регистъра за търговия на официален пазар на акции.
              Книжата от увеличението ще бъдат въведени за търговия на 14 февруари (вторник), с което общият брой на акциите в обращение ще стане 48,507 млн., с номинална стойност един лев. Кодът на емисията остава непроменен – CCB.
              Увеличението на капитала на банката бе записано на 100%, като правата, даващи възможност за записване на нови акции, се търгуваха на нива от 1,78 и 2,50 лв. Срещу две права може да бъде записана една акция от увеличението на капитала на банката.
              Средствата от увеличението на капитала на банката ще бъдат използвани за увеличаване и преструктуриране на кредитния портфейл, като се наблегне на потребителското и ипотечното кредитиране.

Коментар

• Здр, интересуваме предните увеличения как са минали ако някои си води статистика или ако помни по-точно правата на какви ценови нива са се прехвърляли.

Коментар

• тва направо си бяха близо 3 %
                  ЗАЩО ДА ВЪРВИШ ТАМ КЪДЕТО МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ ?

Коментар

• xkm, кой е дистрибутора на лекарства на ТИМ?

Химимпорт фарма. Изкупиха и фалиралата преди време Магинед.

Коментар

• xkm, кой е дистрибутора на лекарства на ТИМ?

Коментар

• Момчета , мислете по-глобално ... в чии ръце отива СИБанк и какво ще бъде отношението на този финасов динозавър към червейчета като мен и вас ... въобразявате си , че той обръща внимание на борсовите и котировки и ще съобрази цената , коята предлага с тях ??? СМЕХОРИИ !!! ДЗИ банк се развива добре , но финансовата групировка , която я притежва също не показва желание за излизане на светло ... Отчетите се нагласят и вие го знаете по-добре от мен ... ЦКБ е банката на може би най-мощната групировка в България . ТИМ се доказаха като изключително добри мениджъри , съобразно обстановката в България. Погледнете публичните дружества , които управляват , както се очертава ще купят БРП , разширяват бизнеса си в дистрибуцията на лекарства... и най - важното - СТРЕМЯТ СЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ КЪМ ПУБЛИЧНОСТ . Стига сте се фантазирали с тези отчети , не разбрахте ли , че в настоящата българската действителност тяхната роля е малка .

Коментар

• Аз имам акции от трите за това гледам на нещата малко по-безпристрастно. Успех ти желая на тебе и дано не те разочаровам отново

Коментар

• Nikola, съгласен съм с голяма част от това което си написал, но... Приходите от лихви и дивиденти за СИ Банк са с 10млн.повече, а пък нетния доход от лихви и дивиденти на ДЗИ Банк е с близо 10млн. по-висок от този на СИ Банк. Кое е по-добро, въпрос на интерпретации. Успех с BRIB и на мен ми харесва, но ДЗИ Банк ми харесва повече :-)
                            Лъки, нямам инфо, но съм почети сигурен. Базата от q1 за 2005 е доста ниска, а от отчета за q4 си мисля, че банката вече ще вади реалните резултати, за да може да се продаде по-скъпо. Аз лично очаквам печалба за Q1 okolo 2млн., но ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от аналгина
                              А що се отнася до ДЗИ Банк, за Q1 очаквам мин. 500-600% ръст в печалбата, но за съжаление още сме под "карантина" :-(
                              Очакванията ти основани ли са на някаква информация, или просто не би било зле да се случи нещо такова . Според мен ако се сбъднат и 1/4 от тях, "карантината" ще стане твърде скъпа за поддържане. Аз и сега се чудя защо тукашните "маркетмейкъри" позволяват някой да си разиграва така коня в задния им двор и да печели на гърба им безнаказано.

Коментар

• Здравей Аналгин
                                Обърни внимание на приходите от лихди и диденти и ще видиш че са с по 10 000 000 млн повече както от ДЗИ БАНК така и от ЦЦБ. Този вид банки са доста зависими от performanc-а на treasury-то я виж ДЗИ БАНК колко са на загуба по тези пера, ЦЦБ е малко по-добре поне е на печалба, докато бриб от там има 13 млн печалба. ДЗИ БАНК няма да прокопсат докато не започнат по активно управление на активите си голяма част от активите им са твърде ликвидни, което ограничава веднага печалбата.
                                Според мен при анализа на банки в България трябва да се обърне внимание върху взаимоотношенияа на собствениците с правителството това може да помогне да изкараме някой лев от БРИБ.

Коментар

Working...
                                X