IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вчера идиотите от 130 купуваха на 9.35

Днес изсипват на всеки, който се навие да купува на 8 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от iv7771950
      Остана ли нещо още....може направо на емисионната стойност от увеличението...7,20 лв.....
      МОЖЕ И ПО-НАДОЛУ, БАНКАТА СИ БЕШЕ НАДУТИЧКА, .... ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ НЯКОИ АНАЛИЗАТОРИ КОИТО ПРИ НИВА 10,28-10,65 ПРЕПОРЪЧВАХА СЕЛЛ.... А ТЕЗИ НИВА САМИ НОРМАЛНИ ЗА ВЛИЗАНЕ

Коментар

• Остана ли нещо още....може направо на емисионната стойност от увеличението...7,20 лв.....

Коментар

• Всички видяхме

Коментар

• Минаха 1 433 000 акции на 10.65

Коментар

• За новите акции е рано все още. Изчакай да регистрират емисията за търговия на БФБ и да обявят дата, от която ще започне тази търговия...
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Aladdin
                Алелуя парите от правата са преведени и заредени в сметките )))))))))

Значи правилото е такова щом излезе решението на съда за одобрено увеличение на капитала им давате една седмица за да го получат и една за да заредят парите. Ако се забавят повече алармирайте в темата за работа с права.

Успехи.
                A новите акции дали са заредени, че сега нямам достъп до кобоса?

Коментар

• Алелуя парите от правата са преведени и заредени в сметките )))))))))

Значи правилото е такова щом излезе решението на съда за одобрено увеличение на капитала им давате една седмица за да го получат и една за да заредят парите. Ако се забавят повече алармирайте в темата за работа с права.

Успехи.
                  Не е препоръка.

Коментар

• Bayerische Hypo-und Vereinsbank придоби 9,16% от капитала на ЦКБ
                    27.12.2007 15:20

Bayerische Hypo-und Vereinsbank вече притежава 9,17% от капитала на Централна кооперативна банка, след придобиването на пакет от 6 666 841 акции (9,16% от капитала), става ясно от съобщение на БФБ-София.

Прехвърлянето е отразено в централен депозитар на 5 декември, а продавач е клиент на Bank Austria Creditanstalt.

Bayerische Hypo-und Vereinsbank e част от UniCredit Group, която в България притежава УниКредит Булбанк.

http://www.investor.bg/?id=58649

Коментар

• НА КАКВО СЕ ДЪЛЖИ ДНЕШНОТО ИЗРИГВАНЕ ИМАТЕ ЛИ СИ ИДЕЯ, ЗАЩОТО СПОРЕД МЕН НЯКАКВИ ФУНДАМЕНТАЛНИ ПРИЧИНИ НЯМА,
                      ВЪЗМОЖЕН ВАРИАНТ Е НАПОМПВАНЕ НА ДОХОДНОСТ ОТ НЯКОЙ ФОНД, ИЛИ НЕЩО ДРУГО.......

Коментар

• Току що говорих с централния депозитар и пак ми го набутаха Питам аз каде са парите от правата. А те ами още не сме ги пуснали. А аз, защо нали решението излезе от съда излезе на 07.12.2007 и те ами имало неточности. Не съм добре запознат напълно с процеса но ще го разбера. Оф само да не стане като историята в КФН. Аз се обаждам и питам ко стана с жалбата ми а те ами изпратихме запитване ама писмото се е изгубило по пощата. ))
                        Не е препоръка.

Коментар

• Преди малко говорих с Централния депозитар и ги питам: Ей къде са парите от правата на CCB а те: Ами като получим решението от съда а решението излезна в петък ами ко да ви кажа мудна работа дано смогнат до края на другата седмица.
                          Не е препоръка.

Коментар

• http://kompanii.investor.bg/?cat=147&id=58150

И какво стана сега- С един удар два заека )

Коментар

• Когато има корекция , най евтини са акциите от аукциони/много се чакат за да се рискува/. Когато пазара тръгва нагоре , разликата е много малка
                              между старите или новите акции.
                              Средно акциите ми се връзват на 8 .47 лв./ стари права , купени , аукцион и т.н./
                              Когато ги пуснат и ако всичко е нормално заедно с ИХБ ще ми избият повече от загубите от корекцията.
                              Маисторлъка на борсата беше да се излезе от позиции октомври и да се влезе в кеш , а не да се работи от пусто в празно...........

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                Aladdin написа :
                                Което ще значи, че паричките от правата ще се преведът другата седмица
                                Дано не чакаш парите от правата , който аз купих 0,10 лв ....
                                Мисля , че новите акции ще влязат за търговия след Нова година.
                                Играч си признавам но тез 50 стотинки плюс в проценти не са нищо особено но като цяло ако ме разбираш разбираш ги нещата
                                С подобна зделка се класираш на 2 място е има и сделка в момента която си остава 1 място е там съм аз ))

А иначе купих и продадох през нормалната борсова сесия купи на 0.76 дадох на 0.85 е малко е но толкоз такъв е живота ))

Успех.

Предупреждение при търговия с права ако купите и продадете през борсата парите от продажбата ще пристигнат след един месец най-малко а не на третия ден като при акциите ))
                                Не е препоръка.

Коментар

Working...
                                X