IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никола, това което имах предвид е ликвидността на някои активи, измерени като наличен кеш във времето, т.е. според мен има доста, които ще са налични, но с по-дълъг срок от необходимото, спрямо ситуацията, в която се намира световната икономика и в частност нашатЪ. Незнам дали правилно успях да го изразя.
    Както и да е. Лично мнение, което не може и не бива да се счита като препоръка !

Коментар

• Първоначално изпратено от Айъ
      Той Никола и за други компании чертаеше подобни неща (ОЦК) и всичко изглеждаше розово, пък накрая какво стана... Тук ме притеснява това, че не знаем колко от кредитите са раздадени на свързани с банката фирми. Както и коко от депозитите са такива. Оформя се една пясъчна кула, която при малък дефект в системата може да доведе до големи проблеми.
      "Чертаенето" винаги е по-полезно от говоренето на щуротии из форумите.

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
        Мога с чиста съвест да обявя продавачите на ЦКБ за абсолютни мазохисти!

мамицата им мръсна....

Понягкога те принуждават да продаваш ..Мамицата им
        margin call?

Коментар

• Той Никола и за други компании чертаеше подобни неща (ОЦК) и всичко изглеждаше розово, пък накрая какво стана... Тук ме притеснява това, че не знаем колко от кредитите са раздадени на свързани с банката фирми. Както и коко от депозитите са такива. Оформя се една пясъчна кула, която при малък дефект в системата може да доведе до големи проблеми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
            Първоначално изпратено от миеща се мечка
            Първоначално изпратено от Nikola
            Първоначално изпратено от M&A
            мамицата им мръсна....
            Е стига де. Недей с лошо. Може би хората ги притеснява това?

мен и друго ме притеснява, но ми е трудно да го обясня, мамицата ми
            (не съм продавала все още, за сведение на М&А)
            Пробвай се де.
            нека стане кинта и десет и изобщо няма да се замисля.

Коментар

• Първоначално изпратено от миеща се мечка
              Първоначално изпратено от Nikola
              мамицата им мръсна....

Пробвай се де.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                мамицата им мръсна....

Коментар

• Първоначално изпратено от M&A
                  мамицата им мръсна....

Коментар

• Мога с чиста съвест да обявя продавачите на ЦКБ за абсолютни мазохисти!

Пожелавам им да искат купуват обратно на цени над 5лв. Ама да се молят и никой да не им продава.....ама като гладни цегани да реват...

мамицата им мръсна....

Коментар

• Ето някои интересни неща от годишния отчет.

Коментар

• Първоначално изпратено от tuj-to
                        Ей, Вие май забравяте, че това е банка! Това са най-силно регулираните дружества на пазара! Много по-сериозно отколкото публичните! БНБ им виси над главата и те и изпращат всеки месец отчетии наредби, не като публична компания на тримесечие, следят ги под лупа и въобще не могат да правят шмекерии, като едно търговско дружество! Ако има някой, чиито отчети да са истински това са банките!
                        .................................
                        в БГ сме все пак. В БНБ работят хора и те семейства хранят.... в цял свят не можаха да орегулират банките че в БГ ли ? То се вижда къде гърмят банки - там където ги държат под лупа....така че може точно липсата на "регулация" да спаси нашите

Коментар

• Първоначално изпратено от v.pavlov
                          Първоначално изпратено от nabliudatel
                          От информацията на М&А виждам, че прокуриста купува, а изпълн. директор се е опитвал да спекулира, ама нещо май не му се е получило :-). Това показва кой е по-предвидливия и коя стратегия е по правилна.
                          Ами той прокуристта е единния от собствениците на банката и групировката, която започва с неговата буква Т.. .
                          Не е.
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от nabliudatel
                            От информацията на М&А виждам, че прокуриста купува, а изпълн. директор се е опитвал да спекулира, ама нещо май не му се е получило :-). Това показва кой е по-предвидливия и коя стратегия е по правилна.
                            Ами той прокуристта е единния от собствениците на банката и групировката, която започва с неговата буква Т.. .

Коментар

• От информацията на М&А виждам, че прокуриста купува, а изпълн. директор се е опитвал да спекулира, ама нещо май не му се е получило :-). Това показва кой е по-предвидливия и коя стратегия е по правилна.

Коментар

• Първоначално изпратено от обзървър
                                Първоначално изпратено от kaloian
                                ...но пък в статията се вижда че търговията на шефовете е продажби при банките(и трите) и покупки при останалите........
                                При БАКБ е покупка
                                да, моя грешка....продажби са само при тип "банка за левче"

Коментар

Working...
                                X