IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Re: Гърмежи!

Първоначално изпратено от Bolgart
    Първоначално изпратено от ghettoff
    Дааа, 1000 бр. ще изгорят тук. Направих лоша сделка, на 1.45 гърми. Успех иначе

Геца, какво имаш предвид под "гърми"?
    Сложил съм си стоп на 1.45 и ако курсът на акцията падне под тази стойност (а той ще падне под нея) ще продам на загуба. Така е, понякога трябва да търпиш загуби.

Коментар

• Гърмежи!

Първоначално изпратено от ghettoff
      Дааа, 1000 бр. ще изгорят тук. Направих лоша сделка, на 1.45 гърми. Успех иначе

Геца, какво имаш предвид под "гърми"?
      Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• Дааа, 1000 бр. ще изгорят тук. Направих лоша сделка, на 1.45 гърми. Успех иначе

Коментар

• Добре е!

Добре е, че сме тук, дори и слаби кобосчета!
          Добре е, че има общуване по темата, дори и между ЗАЙЦИ!
          Добре е, че сме в центъра на събитията, дори да сме с малки или големи активи!
          Добре е, че макар нищожно участваме дейно и идейно!

Иначе остава само гледането! А то носи само една самота и скука!!!!
          Иначе остава само гадаенето! А то носи само едно суеверие и слепота!
          Всички човешки действия отекват във Вечността!!!!

Коментар

• Мхм. Ясно. И сегав крайна сметка, да чакаме ли тука сериозно покачване, че да си призная не можах да разбера кой купува, кой продава, кви немци, бати и заека дет съм, ще изгоря някъде.

Коментар

• Това което е писано да стане ще стане.Всичко друго е фантазия на инвестора

Коментар

• Простен си! Аз съм дебел Кобос, ама на килограми. Откъм пари не ме търси
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• пишещите тук и да се напъваме можем общо да купим не повече от 0.5 милки общо, а послените 2-3 месец минаха няколко милки. без да имам възможност да видя в кобоса кой купува съм убеден, че не са дребни кобоси като нас тук (ако някой от пищещите тук е дебел кобос да ме прощава)

успех
                  това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ewgeny
                    Първоначално изпратено от zhoro
                    Ей, как се пре***** вчера гледах само кой продава и забравих да погледна кой е купувач. Развълнуваме дали ще е същият/ите като днес? Някой да има инфо?
                    Къде гледаш кой продава, кой купува?
                    Имам една чашка с едно зарче - изпринтирал съм си файл се имената на ИП и други подобни, разбърквам и като обърна чашата със зара на който ред падне умножавам числото по насрещното количество продава..... Така знам и количеството и продавача

Шегувам се ... питам някой, ако знае.

Виж една моя препоръка да погледнеш този линк http://www.investor.bg/?cat=5&id=87559, пък аз ще ти подскажа: " След сключване на сделка се вижда и посредникът на насрещната страна."

Въпросът е към "тези които виждат".
                    Мненията и коментарите ми не са препоръки за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от zhoro
                      Ей, как се пре***** вчера гледах само кой продава и забравих да погледна кой е купувач. Развълнуваме дали ще е същият/ите като днес? Някой да има инфо?
                      Къде гледаш кой продава, кой купува?

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold
                        Първоначално изпратено от Пепи
                        Като че ли със свършването на месеца,

свършиха и изсипванията...........!;-))

налЕ ??? :-))

Да, ама - не
                        Мечтии...ейх!

Коментар

• Ще гледаме,

ДА видим! :-)))

Коментар

• Първоначално изпратено от Пепи
                            Като че ли със свършването на месеца,

свършиха и изсипванията...........!;-))

налЕ ??? :-))

Да, ама - не

Коментар

• Ей, как се пре***** вчера гледах само кой продава и забравих да погледна кой е купувач. Развълнуваме дали ще е същият/ите като днес? Някой да има инфо?

Коментар

• Пичове има една реклама на найк, дето швабите пеят: аха-аха-ахааа, да-даа-дааа. Много е яка , вижте я:

http://www.youtube.com/watch?v=3h32vCueIQo

п.с. сори че съм толкова активен днес в тая тема, ама се понапълних при сипванията, та затова

Коментар

Working...
                                X