If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
ЗДРАВЕЙТЕ....Днес се чудих....мислих....и реших да не чакам видение от Великия дух....ами да седна и да помисля....щото белите са смачкали индианците защото са мислили...а не са пеели за дъжд и бизони....
.....понеже нямам много време...ще оставя малко работа и за вас....реших да сметна с колко са се променили цените на някои акции от 30.06.2009 до 30.о9.2009....и евентуално какви са потенциалните печалби на банката от преоценката на финансови активи
....и така
chim 2.14.../2.53
gaz 2.90..../3.41
odes 106.23.../121.68
........i taka...понеже наистина нямам време вече....ще оставя вие да продължите....или аз довечера ще довърша
....ХАИДЕ УСПЕХ....и не е препоръка за нищо....с акции.....никаква търговия....и не прекаляжайте с хашИша...И ВИДЕНИяТА
и кво викаш гаки.. с моите много бройки на 1.60 ще ям ли дръвцето (парите може да не ги пипам и 5 години ако е нужно - имам още и няма никви кредити)
Моите също са на 1.60,допуснах ранно влизане.Грешка.Парите си няма да ги загубим,но излизат от обръщение за известен период от време.Така и не разбрах защо се вдига толкова много шум около тази акция.Ташунко изкара по-верен усет,със или без подкрепата на сапа.
Малка Гризли да си призная честно мисля че при тоя отпор на купувачи 1.35 най много да падне.Само лоши новини около нашите компании и зимното огладняване биха закарали цените около и под 1.20. Дан забравяме и бледоликите янки на де ша го закарат тяхното Дау.Там определено им идва времето за корекция ма преди туй още требва да се понапомпят.
Абе,Ташунко,не давай огнена вода на Великия дух,защото почва да послъгва.Че ние сега сме на 1.47 - 1.45.За нула време ще сгазим 1.35 и ще настъпи всенародно веселие.И от кои акции по-напред ще купуват кобосчетата като са им продупчени джобовете и са им съдрани гащите.
Абе ако има купувачи мой и да удържи на 1.35 ма в крайна сметка всичко е въпрос и на кеш Мен ми е интересно защо излизат толкова от позицията.Дали само заради убирането на бързите печалби или друго следва да видим.Интересно ша става определено тука
и кво викаш гаки.. с моите много бройки на 1.60 ще ям ли дръвцето (парите може да не ги пипам и 5 години ако е нужно - имам още и няма никви кредити)
?
аз не знам защо, но не съм притеснен
не очаквам утре да литне, но рано или късно ще литне..или ще фалира 90/10 е в полза на литне според мен...риска си струва
успех
и гледайте да намажете по нещо тук на тънките цени, за да не останете само с писането.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ето такива изказвания исках да видя, Гак. В тях ти е силата. Зареждат ме и ме карат да се чувствам като мечка ))
Силно позитивно усещане, Гак, понеже усета да си напълним джобчетата със семки и бонбонки може да ни радва. ))
Семките и бонбонките са смътен спомен от една песничка от детските години.Сегашното е трудна игра за възрастни:
"Понякога откритията закъсняват
и идват тихичко на пръсти.
На слепите не винаги прощават -
напразно дяволът се кръсти"./Н.М./
Ето такива изказвания исках да видя, Гак. В тях ти е силата. Зареждат ме и ме карат да се чувствам като мечка ))
Силно позитивно усещане, Гак, понеже усета да си напълним джобчетата със семки и бонбонки може да ни радва. ))
Малка Гризли да си призная честно мисля че при тоя отпор на купувачи 1.35 най много да падне.Само лоши новини около нашите компании и зимното огладняване биха закарали цените около и под 1.20. Дан забравяме и бледоликите янки на де ша го закарат тяхното Дау.Там определено им идва времето за корекция ма преди туй още требва да се понапомпят.
Абе,Ташунко,не давай огнена вода на Великия дух,защото почва да послъгва.Че ние сега сме на 1.47 - 1.45.За нула време ще сгазим 1.35 и ще настъпи всенародно веселие.И от кои акции по-напред ще купуват кобосчетата като са им продупчени джобовете и са им съдрани гащите.
Ташунко, да не забравяме и това какъв отчет ще извадят. Много хора очакват добър отчет, (уж поради скока на акциите) но зависи колко добър
Но като гледат други банки в сравнение, (като Бакб, Корп, Пиб - борсово представени) дано не се окаже, че е по-слаб спрямо техните. Отчетите са в края на месеца, не ми пречи да ги изчакам. А янките помпят ли помпят. Като гъбави с кеш са тези янки, Ташунко, сякаш сами си го печатат )))))
Тук съм обнадежден!
Търсене има при това сериозно. Като разтовари батко ше видите тогава.
успех
Кога ще е това, догодина ли ? Ами догодина, ако Американците започнат да спихват, какво правим ? Не е препоръка.
няма да е догодина още преди месец бяха слезли под 5% а оттогава до сега сипването не е спирало.
много акции, човек. Ликвидност сравнително добра за момента и пазара, но не и с мащаби на голям пазар, а при спад на амреиканците може би е още по-малка. На час по лъжичка не се знае, може и до коледа да ни въртят. Не е препоръка
Ташунко, до къде очакваше да слезе ?
Коментар