IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Но сериозно - нивата са интересни, но и продавача сигурно си има причина да излиза с голям обем... тъй че си сядам на алчните ръце, за сега и чакам да видя на 1,28 какво ще стане
    psycoholic,
    Също сериозно..... акцията ще стане атрактивна за бърза печалба около .... левче.
    Първо- много акции в масата дребни спекуланти и инвеститори.....
    Второ - рискова е заради мажоритара....
    Трето -недолюбвана е от болшинството институционални...
    Четвърто - на запад ще има корекция и при тези обеми в сульо и пульо...
    П.П. като цена и сега е атрактивна , но ние купуваме да реализираме бърза печалба , а не да се хвалиме с тях за колко сме я купили...

Коментар

• Първоначално изпратено от luckyboy
      гигов, абе ти нали се отказа да се занимаваш БФБ преди 2 седмици
      ей голяма краста е а?
      Как да се откажеш бе Лъки? Когато те сърби нали се чешеш? Нещо ми е докривяло тогава. Човешки работи.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
        Само дето като всички се напълнят с евтини акции, никой няма да иска да кОпува и да им вдига цената
        Иначе ако стане 60 ст. бих продавал, а не купувал!

Но преброих, че ако само хипопотамите са селкали би трябвало да са попресушени!
        Но като имаме предвид, че и аз продавах, може да ми дадем марж 100-200К лота още
        Здравей psycoholic !
        Може и да греша ама ти не им ли беше изчислил краят на пакета ..... преди месец , два ...
        Хихи, май да, но винаги упоменавам "ако само 1 е продавача" - така си измивам ръцете от ФОРОМЕН позор!
        Също бях писал, че излизам от тука с цел търсене на по-хубави нива! Като знаеш каква хиенка съм и как коментирам там, където ми е интереса, прави си сметката! ;-)

Но сериозно - нивата са интересни, но и продавача сигурно си има причина да излиза с голям обем... тъй че си сядам на алчните ръце, за сега и чакам да видя на 1,28 какво ще стане ;-)
        BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• гигов, абе ти нали се отказа да се занимаваш БФБ преди 2 седмици
          ей голяма краста е а?

Коментар

• Бах мааму, кво става тука. И аз купих по-нагоре. Ама защо не става с Хима? Някаква вътрешна игра в голямата група е. Ама не ми е по акъла. Тука играят големи мозъци. И някой ша духа супата. Може и аз.
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• И аз местя надолу- надолу, че трябва да осреднявам J не е препоръка

Коментар

• Само дето като всички се напълнят с евтини акции, никой няма да иска да кОпува и да им вдига цената

Но като имаме предвид, че и аз продавах, може да ми дадем марж 100-200К лота още
                Здравей psycoholic !
                Може и да греша ама ти не им ли беше изчислил краят на пакета ..... преди месец , два ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                  Първоначално изпратено от meche_cveti93
                  Bayerische Hypo-Und Vereinsbank AG
                  След , като брокерите от 130 пробваха всички трикове за продажба...... сега започват с нов метод " доставка по домовете" .... кой колко иска , а скоро и кой колко даде...
                  Не е препоръка....
                  сериозно се замислям дали да не заделя един неприкосновен кеш за 30К боря на 0.60 стотинки. ако някой обърне каруцата на пазар с 1-2 милиона ще има лудница.

ташунка...февруари нямаше такива обеми. тука се чисти пакет от няколко милиона акции и това чистене върви от доста време.

не е препоръка

Ако е един и същ продавача то поне не иска навсяка цена да продава.Пипа си внимателно играча.Понадигне се цената и тогава пак започва да разпродава.Ако искаше да разтоварва яко щеше наистина да закара цената на 70 ст отново при толкова много бр за продаване.Играе интелигентно според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                    Първоначално изпратено от 4i40
                    Ташко, ( нали може така, на български ???) благодарско....
                    Реших да те послушам и карах по твоята сметка - даже по-ниско.
                    Икономисах 3-4 стотака...
                    успех

Мерси да ти се връща и аз ти желая успех.Важното е да сме доволни от играта Интересен ми стана този продавач.Сега го следя внимателно как разпродава.Не го знам какво количество още има тука.Ако са купували на цените от февруари няма за какво да се учудваме че разпродават.Те са си направили добра доходност за това размирно време.Нормално е да кешират.Въпроса е кога са влязли и дали наистина е така илисе оттървават за да търсят по ликвидна борса и с по голяма переспектива за разтеж.Интересно се получава тук.
                    Месец 2, 3, 4, когато акциите бяха евтини, обемите бяха малки (дето се казва аз и Гаки ги правихме...).Според мен това са стари пакети, купени преди години...
                    Сега плачат и продават...
                    Хиените озверяват, като видят куцо магаре...
                    Не е препоръка, но мен нещо ме човърка под лъжичката....ма.а му стара......

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                      в кръга на шегата
                      колегите от Булбанк да не ги печатат на цветния принтер тия акции...край няма...ама нищо де - тамън ще има за сичкото спекулант и тарикат на ниски цени да не се ядосваме после,че не стигнали за едикой си

лека
                      Само дето като всички се напълнят с евтини акции, никой няма да иска да кОпува и да им вдига цената ;-)

Но като имаме предвид, че и аз продавах, може да ми дадем марж 100-200К лота още ;-)
                      BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu

Коментар

• сериозно се замислям дали да не заделя един неприкосновен кеш за 30К боря на 0.60 стотинки. ако някой обърне каруцата на пазар с 1-2 милиона ще има лудница.
                        Бертрам ,
                        Това 60 стотинки много апокалиптично звучи .... но левче е поносимо....
                        Не е препоръка....

Коментар

• в кръга на шегата
                          колегите от Булбанк да не ги печатат на цветния принтер тия акции...край няма...ама нищо де - тамън ще има за сичкото спекулант и тарикат на ниски цени да не се ядосваме после,че не стигнали за едикой си

лека
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                            Bayerische Hypo-Und Vereinsbank AG
                            След , като брокерите от 130 пробваха всички трикове за продажба...... сега започват с нов метод " доставка по домовете" .... кой колко иска , а скоро и кой колко даде...
                            Не е препоръка....
                            сериозно се замислям дали да не заделя един неприкосновен кеш за 30К боря на 0.60 стотинки. ако някой обърне каруцата на пазар с 1-2 милиона ще има лудница.

ташунка...февруари нямаше такива обеми. тука се чисти пакет от няколко милиона акции и това чистене върви от доста време.

не е препоръка
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40
                              Ташко, ( нали може така, на български ???) благодарско....
                              успех

Мерси да ти се връща и аз ти желая успех.Важното е да сме доволни от играта Интересен ми стана този продавач.Сега го следя внимателно как разпродава.Не го знам какво количество още има тука.Ако са купували на цените от февруари няма за какво да се учудваме че разпродават.Те са си направили добра доходност за това размирно време.Нормално е да кешират.Въпроса е кога са влязли и дали наистина е така илисе оттървават за да търсят по ликвидна борса и с по голяма переспектива за разтеж.Интересно се получава тук.

Коментар

• Ташко, ( нали може така, на български ???) благодарско....
                                успех

Коментар

Working...
                                X