If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
alex,
ако знаеш сподели...
в момента явно продавачите искат точно на ташунката да продадат, но неговите поръчки бягат бързо назад и така се получава цирка
много ясно, че не продават само 130 в момента като гледам има паника сред спекулантите и нищо чудно да бягат акции купени от 130 на 1.50 и така се получава едно красиво ' \ ' понеже стана модерно кризата да се описва с 1 символ.
ще падне ще падне пък ще качи
това за мен е една от най-сигурните БГ банки и не защото имат много пари, а защото не учасваха в лудницата с кредитите малко преди и по време на върха в цените на имотите и потреблението.
не е препоръка за покупка или продажба на акции
хубав ден
alex,
ако знаеш сподели...
в момента явно продавачите искат точно на ташунката да продадат, но неговите поръчки бягат бързо назад и така се получава цирка
много ясно, че не продават само 130 в момента като гледам има паника сред спекулантите и нищо чудно да бягат акции купени от 130 на 1.50 и така се получава едно красиво ' \ ' понеже стана модерно кризата да се описва с 1 символ.
ще падне ще падне пък ще качи
това за мен е една от най-сигурните БГ банки и не защото имат много пари, а защото не учасваха в лудницата с кредитите малко преди и по време на върха в цените на имотите и потреблението.
не е препоръка за покупка или продажба на акции
хубав ден
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ташко, ( нали може така, на български ???) благодарско....
Реших да те послушам и карах по твоята сметка - даже по-ниско.
Икономисах 3-4 стотака...
успех
Мерси да ти се връща и аз ти желая успех.Важното е да сме доволни от играта Интересен ми стана този продавач.Сега го следя внимателно как разпродава.Не го знам какво количество още има тука.Ако са купували на цените от февруари няма за какво да се учудваме че разпродават.Те са си направили добра доходност за това размирно време.Нормално е да кешират.Въпроса е кога са влязли и дали наистина е така илисе оттървават за да търсят по ликвидна борса и с по голяма переспектива за разтеж.Интересно се получава тук.
Браво, 4и4е! Хареса ми отношението ти! Благото даряване си е даряване на благо! Няма спор и е въпрос на чест! Вярвам, че дори и да се обърка нещо, пак да останеш благодарен, щото все пак независи от него!
Таше, и аз съм ти благодарен за споделените анализи и мнения. Провокират ме в избора ми. Естествено не са препоръка, което най-малко ме касае. Дори трансформациите купувам/продавам не ме вълнуват толкова, отколкото самата логика. Вярно нормално е да кешират в тия времена и горе-долу се вижда, че не са от февруари и нека си търсят по-ликвидна борса. Също няма лошо. В глобалното село всичко е едно. И в Япония и Китай да идат, то японците и китайците пък идват тук. .... мен друго ме върти: "Основна цел в борсата е прехвърлянето на ПРАВАТА на собственост???" и все си повтарям: Защо и Как? Как се прехвърля се вижда всеки ден за тези 3-4 месеца. Защо се прехвърля основния пакет собственост ми е интересно на мен? Тъй че, все ми иска да приема, че за добро цялото колосално движение. Видно е, че капитала се какрепи в БГ. Видна е и тенденцията за влизане в Еврозоната и варианта 1лев = 1 евро. Означава ли, че това е основа за бъдеща подкрепа и сила на Лева? То, тогава Мултипликатора в посока акции, наистина раздвижи целия кеш в борсата, който излиза от останалите артии, за да влезе тук?!?!?!?!??? Което води до W-то!!!
Сиреч, W варианта на графиката??? А който влязал, влязал!!! ................. А? А, Ташунко?
Само дето като всички се напълнят с евтини акции, никой няма да иска да кОпува и да им вдига цената
Иначе ако стане 60 ст. бих продавал, а не купувал!
Но преброих, че ако само хипопотамите са селкали би трябвало да са попресушени!
Но като имаме предвид, че и аз продавах, може да ми дадем марж 100-200К лота още
Здравей psycoholic !
Може и да греша ама ти не им ли беше изчислил краят на пакета ..... преди месец , два ...
Хихи, май да, но винаги упоменавам "ако само 1 е продавача" - така си измивам ръцете от ФОРОМЕН позор!
Също бях писал, че излизам от тука с цел търсене на по-хубави нива! Като знаеш каква хиенка съм и как коментирам там, където ми е интереса, прави си сметката! ;-)
Но сериозно - нивата са интересни, но и продавача сигурно си има причина да излиза с голям обем... тъй че си сядам на алчните ръце, за сега и чакам да видя на 1,28 какво ще стане ;-)
Хааха и аз сложих за уре първата малка оферта на 1.28лв
Браво, индианец, може да ти се зарадват. )) Не е препоръка
Не знам мече, банковите акции нещо все не ги нацелвам...
За левче, не знам, наистина... не ми се вярва да се стигне до там...
А и честно да ти кажа, не съм сигурен, че само Хиповците разтоварват - да не забравяме, че идва края на годината - големите отчети от една страна, за които, няма да си кривим душата ако кажем, че някои ги научават по-бързо от масата и отчетите на фондовете, от друга страна, които трябва да бъдат напудрени ;-)
Иска ми се Джей да е прав, но неговата теза, трябва да бъде подкрепена от хубави движения навън, а тиквичките май си драпат за предколедна корекция!
..Т
Какво сте го задъвкали Джей, не забравяй, че и той е от Варна, и той е човек, следователно и той може да има изгода от някаква си там прогноза.
Ташко, ( нали може така, на български ???) благодарско....
Реших да те послушам и карах по твоята сметка - даже по-ниско.
Икономисах 3-4 стотака...
успех
Мерси да ти се връща и аз ти желая успех.Важното е да сме доволни от играта Интересен ми стана този продавач.Сега го следя внимателно как разпродава.Не го знам какво количество още има тука.Ако са купували на цените от февруари няма за какво да се учудваме че разпродават.Те са си направили добра доходност за това размирно време.Нормално е да кешират.Въпроса е кога са влязли и дали наистина е така илисе оттървават за да търсят по ликвидна борса и с по голяма переспектива за разтеж.Интересно се получава тук.
Месец 2, 3, 4, когато акциите бяха евтини, обемите бяха малки (дето се казва аз и Гаки ги правихме...).Според мен това са стари пакети, купени преди години...
Сега плачат и продават...
Хиените озверяват, като видят куцо магаре...
Не е препоръка, но мен нещо ме човърка под лъжичката....ма.а му стара......
Само дето като всички се напълнят с евтини акции, никой няма да иска да кОпува и да им вдига цената
Иначе ако стане 60 ст. бих продавал, а не купувал!
Но преброих, че ако само хипопотамите са селкали би трябвало да са попресушени!
Но като имаме предвид, че и аз продавах, може да ми дадем марж 100-200К лота още
Здравей psycoholic !
Може и да греша ама ти не им ли беше изчислил краят на пакета ..... преди месец , два ...
Хихи, май да, но винаги упоменавам "ако само 1 е продавача" - така си измивам ръцете от ФОРОМЕН позор!
Също бях писал, че излизам от тука с цел търсене на по-хубави нива! Като знаеш каква хиенка съм и как коментирам там, където ми е интереса, прави си сметката! ;-)
Но сериозно - нивата са интересни, но и продавача сигурно си има причина да излиза с голям обем... тъй че си сядам на алчните ръце, за сега и чакам да видя на 1,28 какво ще стане ;-)
Хааха и аз сложих за уре първата малка оферта на 1.28лв
Не знам мече, банковите акции нещо все не ги нацелвам...
За левче, не знам, наистина... не ми се вярва да се стигне до там...
А и честно да ти кажа, не съм сигурен, че само Хиповците разтоварват - да не забравяме, че идва края на годината - големите отчети от една страна, за които, няма да си кривим душата ако кажем, че някои ги научават по-бързо от масата и отчетите на фондовете, от друга страна, които трябва да бъдат напудрени ;-)
Иска ми се Джей да е прав, но неговата теза, трябва да бъде подкрепена от хубави движения навън, а тиквичките май си драпат за предколедна корекция!
Тъй де, всичко е времеви хоризонт...
Ааай, аз не барам за сега, а като гледам повечето тук искат да осредняват на 60ст., така че явно и в двете посоки движенията не ги ебават ;-)
BULL MARKET -- A random market movement causing an investor to mistake himself for a financial geniu
Коментар