IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знам какво сте правили и какъв е бил резултата. Всеки си има глава на раменете и си решава. Казвам какво ще направя аз

http://www.investor.bg/?cat=5&id=90979

Тази статия ми направи впечатление на мен днес и може да се наложи по-дълго да почакаме ама както се казва в рекламата на Гинес ... good things come to those who wait
    Keep going ...

Коментар

• А и още нещо за по надъханите момчета, акцията в момента си е падащ нож както и да я гледаш може да се хлъзне под 1лв. за норматив .

п.с. Имам и акции и кеш .Мнението нали знаете че не съвет за покупко продажба .

Мислете с главите си следете какво се случва по Европата малък жокер Испания!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
        BOBAN1, няма да е шестцифрена в никакъв случай, но колкото и да са ще са от сърце

pesho777, не става въпрос за плашене, а за гледане на интереси. Имаш нещо за продаване, искаш да го продадеш на всяка цена, аз пък имам някакви пари, ти също, той, онзи и другия ... е защо да не се опитаме да действаме заедно в общия интерес, вместо да се надцакваме Както казах не знаем с какви сили разполагаме и какъв обем правим и ако се опитаме да действаме синхронизирано може и да си отговорим на този въпрос.

Какво ще се случи ако до петък се разберем да оттеглим офертите купува и не купуваме. Нищо не губим, а поне ще видим как ще се отрази това на търговията. Все ще научим нещо, нали? Аз ще пробвам
        Здравей, тоя филм сме го правили ако незнаеш ,миналата или по миналата година .Всички си дръпнахме офертите купува имаше и статия в Капитал и 24 часа за кобосите.... Резултата ако не го знаеш да ти го припомня ...

Коментар

• pesho777

При нормална търговия 500 к бр. хич не е малко, не гледай какви бройки са минали тия дни, много от тях са прехвърляне от единия джоб в другия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
            Първоначално изпратено от pesho777
            Хехехе,

наистина ли си мислиш , че 5 ника от форума можем да укажем влияние по такава позиция?
            Ми зависи ако 5 ника имат 500 к бр.

по скоро ако имат пари за по 500к бр.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
              Хехехе,

наистина ли си мислиш , че 5 ника от форума можем да укажем влияние по такава позиция?
              Ми зависи ако 5 ника имат 500 к бр.

Коментар

• Mr.Profit.........Не ме плаши.....ни КФН.......ни ББ.,,,,,,,,аз си искам моето,....анадамну муЩ–....хаххах

Коментар

• Не мисля
                  Keep going ...

Коментар

• Хехехе,

Коментар

• BOBAN1, няма да е шестцифрена в никакъв случай, но колкото и да са ще са от сърце

pesho777, не става въпрос за плашене, а за гледане на интереси. Имаш нещо за продаване, искаш да го продадеш на всяка цена, аз пък имам някакви пари, ти също, той, онзи и другия ...
                      Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko
                        Първоначално изпратено от pesho777
                        ще изплашите продавача бре, толкова мераклии
                        Той сега спи

П.П. Тука не е лошо после някой да изтрие последните десетина поста, да не ходиме на КаФеНе

То това КаФеНе, знае ли се до кога ще работи

Коментар

• Първоначално изпратено от pesho777
                          ще изплашите продавача бре, толкова мераклии
                          Той сега спи

П.П. Тука не е лошо после някой да изтрие последните десетина поста, да не ходиме на КаФеНе

Коментар

• ще изплашите продавача бре, толкова мераклии

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                              Първоначално изпратено от bertram
                              После според мен трябва да си седнем на ръцете и да оставим акцията да поскъпне.
                              Ами ще си седите на ръцете и ще чакате... година-две. А през това време аз ще лапам лихвите от депозита! Добре че има такива гъдулки като вас. Да сте живи и здрави.
                              странно писание за служител в ИП...
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Mr.Profit

Тук вече бих се включил и аз

Коментар

Working...
                                X