IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Повечето от старите играчи помнят масовото дърпане на ордерите есента на 2007 г. Това беше след едно изказване на Апостолов и Колчев ако не се лъжа.Алекс 2511 е от старите играчи тук така че не си мислете че знаете повече от него.Той много по рано от всички тука които не вярвах а драскаха само по форума успя да си изчисти акциите на добри цени и видя задаващия се срив на борста ама кой да вярва тогава при тоя безграничен оптимизъм който беше завладял всички 2007 г.Е сега си ближем раните кои малко кой повече.На някой нищо не им остана за близане.Такъв е живота.

Коментар

• Благодарю ти

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1
        Първоначално изпратено от alex2511
        Първоначално изпратено от BOBAN1
        Ти маиии...и за ОРГАТА .....така си пишеше.аааа
        Орги морги няма значение важен е резултата нале ?
        ..........

....хахахххах.........като те знам

Не знам кой знаеш и не ме интересува .. Успешен профит по всички позиции ти желая ......

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
          Първоначално изпратено от BOBAN1
          ..........

....хахахххах.........като те знам

Коментар

• Напротив, чета доста и различни медии, но се съмнявам, че сме прочели точно едно и също и затова те питам
            Keep going ...

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit
                Ехее 1000 Cobosa ... това преди кризата ще да е било Наистина се съмнявам, че ще има някакъв ефект, но знае ли човек ... неведоми са пътищата Господни!

Кажи повече за жокера с Испания

Милиоооони Кобоси бяхме тогава............... сега сме 15

Коментар

Ехее 1000 Cobosa ... това преди кризата ще да е било Наистина се съмнявам, че ще има някакъв ефект, но знае ли човек ... неведоми са пътищата Господни!

Нищо какво да ти кажа ти май четеш само форума на Инвестора ....

Коментар

• Ти маиии...и за ОРГАТА .....така си пишеше.аааа

Коментар

• Ехее 1000 Cobosa ... това преди кризата ще да е било Наистина се съмнявам, че ще има някакъв ефект, но знае ли човек ... неведоми са пътищата Господни!

Keep going ...

Коментар

АБЕ ....alex2511........ТИ ПАРИ ИМАШЛИ

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...

Коментар

Първоначално изпратено от alex2511
                          Първоначално изпратено от Mr.Profit
                          BOBAN1, няма да е шестцифрена в никакъв случай, но колкото и да са ще са от сърце

pesho777, не става въпрос за плашене, а за гледане на интереси. Имаш нещо за продаване, искаш да го продадеш на всяка цена, аз пък имам някакви пари, ти също, той, онзи и другия ... е защо да не се опитаме да действаме заедно в общия интерес, вместо да се надцакваме Както казах не знаем с какви сили разполагаме и какъв обем правим и ако се опитаме да действаме синхронизирано може и да си отговорим на този въпрос.

Какво ще се случи ако до петък се разберем да оттеглим офертите купува и не купуваме. Нищо не губим, а поне ще видим как ще се отрази това на търговията. Все ще научим нещо, нали? Аз ще пробвам
                          Здравей, тоя филм сме го правили ако незнаеш ,миналата или по миналата година .Всички си дръпнахме офертите купува имаше и статия в Капитал и 24 часа за кобосите.... Резултата ако не го знаеш да ти го припомня ...
                          Какъв филм стте гледали............КАДЕМСИ ЧЕРВЕН ВОЖДЕ
                          Много филми сме гледали, ако търсиш червения вожд той е в щатите !

Коментар

• АБЕ ....alex2511........ТИ ПАРИ ИМАШЛИ

Коментар

Не знам какво сте правили и какъв е бил резултата. Всеки си има глава на раменете и си решава. Казвам какво ще направя аз

http://www.investor.bg/?cat=5&id=90979

Тази статия ми направи впечатление на мен днес и може да се наложи по-дълго да почакаме ама както се казва в рекламата на Гинес ... good things comes to those who wait
                              Около 1000 кобоса си дръпнахме офертите купува , пазара се срина със 6-7% за деня . Има много теми, потърси назад . Прави каквото си искаш от мен да знаеш едно от пазара по голям няма !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
                                Първоначално изпратено от Mr.Profit
                                BOBAN1, няма да е шестцифрена в никакъв случай, но колкото и да са ще са от сърце

pesho777, не става въпрос за плашене, а за гледане на интереси. Имаш нещо за продаване, искаш да го продадеш на всяка цена, аз пък имам някакви пари, ти също, той, онзи и другия ... е защо да не се опитаме да действаме заедно в общия интерес, вместо да се надцакваме Както казах не знаем с какви сили разполагаме и какъв обем правим и ако се опитаме да действаме синхронизирано може и да си отговорим на този въпрос.

Какво ще се случи ако до петък се разберем да оттеглим офертите купува и не купуваме. Нищо не губим, а поне ще видим как ще се отрази това на търговията. Все ще научим нещо, нали? Аз ще пробвам
                                Здравей, тоя филм сме го правили ако незнаеш ,миналата или по миналата година .Всички си дръпнахме офертите купува имаше и статия в Капитал и 24 часа за кобосите.... Резултата ако не го знаеш да ти го припомня ...
                                Какъв филм стте гледали............КАДЕМСИ ЧЕРВЕН ВОЖДЕ

Коментар

Working...
                                X