Повечето от старите играчи помнят масовото дърпане на ордерите есента на 2007 г. Това беше след едно изказване на Апостолов и Колчев ако не се лъжа.Алекс 2511 е от старите играчи тук така че не си мислете че знаете повече от него.Той много по рано от всички тука които не вярвах а драскаха само по форума успя да си изчисти акциите на добри цени и видя задаващия се срив на борста ама кой да вярва тогава при тоя безграничен оптимизъм който беше завладял всички 2007 г.Е сега си ближем раните кои малко кой повече.На някой нищо не им остана за близане.Такъв е живота.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от BOBAN1Ти маиии...и за ОРГАТА .....така си пишеше.аааа
....хахахххах.........като те знам
Не знам кой знаеш и не ме интересува .. Успешен профит по всички позиции ти желая ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от Mr.ProfitBOBAN1, няма да е шестцифрена в никакъв случай, но колкото и да са ще са от сърце
pesho777, не става въпрос за плашене, а за гледане на интереси. Имаш нещо за продаване, искаш да го продадеш на всяка цена, аз пък имам някакви пари, ти също, той, онзи и другия ... е защо да не се опитаме да действаме заедно в общия интерес, вместо да се надцаквамеКакто казах не знаем с какви сили разполагаме и какъв обем правим и ако се опитаме да действаме синхронизирано може и да си отговорим на този въпрос.
Какво ще се случи ако до петък се разберем да оттеглим офертите купува и не купуваме. Нищо не губим, а поне ще видим как ще се отрази това на търговията. Все ще научим нещо, нали? Аз ще пробвам............КАДЕМСИ ЧЕРВЕН ВОЖДЕ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.ProfitНе знам какво сте правили и какъв е бил резултата. Всеки си има глава на раменете и си решава. Казвам какво ще направя аз
http://www.investor.bg/?cat=5&id=90979
Тази статия ми направи впечатление на мен днес и може да се наложи по-дълго да почакаме ама както се казва в рекламата на Гинес ... good things comes to those who wait
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от Mr.ProfitBOBAN1, няма да е шестцифрена в никакъв случай, но колкото и да са ще са от сърце
pesho777, не става въпрос за плашене, а за гледане на интереси. Имаш нещо за продаване, искаш да го продадеш на всяка цена, аз пък имам някакви пари, ти също, той, онзи и другия ... е защо да не се опитаме да действаме заедно в общия интерес, вместо да се надцаквамеКакто казах не знаем с какви сили разполагаме и какъв обем правим и ако се опитаме да действаме синхронизирано може и да си отговорим на този въпрос.
Какво ще се случи ако до петък се разберем да оттеглим офертите купува и не купуваме. Нищо не губим, а поне ще видим как ще се отрази това на търговията. Все ще научим нещо, нали? Аз ще пробвам............КАДЕМСИ ЧЕРВЕН ВОЖДЕ
Коментар
Коментар