Почти. Другата седмица няма къде да ходи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bertramПървоначално изпратено от Ташунко със сапаГледам правите пробив на 1.30 отново мой днес да я закарате поне на 1.28
вижте кво е по света едно такова неясно..уж риковери, но пък после кансърн
мани
аз си купих няколко десетки тона и съм ги оставил в мазето да прашасват.. няма кво да коментираме умрял пазар.
като живне ..тогава
поздрави и успех на всичкото тарикат и инвеститор тук
Въобще не става въпрос за сваляне и вдигане на нещо си понеже това граничи с фантазията. Ако това можеше да става аз щях да съм милионер за 1 месец ама не става така.Просто казвам какво си мисля и обикновенно веднага ме нападат с което възбуждат индианския ми дух да си отмъстяИ понеже обичат да доказват че греша аз пък обичам да правя обратното
Някой казва че съм се мислил за велик. Да да ама не
Велик е само Господ
Аз правя това което усещам че е правилно и по този начин съм си спестил десетки хиляди лева загуба да не кажа и повече
Именно това сега ми дава възможност да спя спокойно и да дебна като истински индианец плячката.Сега бледоликите са обзети от страх имат нужда от пари да се спасяват.Да вземем за пример гърците
И аз ги чакам за да ги скалпирам.Това е игра за търпеливи хора.Всеки път ви казвам че търпението е злато.И ако не съм го доказал халал ми кажи
Изобще не ме интересува кой какво си мисли ама приказките за Ъп и зелени мечове секири брадви и разни други предмети подведоха много малди донори.Аз лично на тях съм им благодарен че ми дават възможност да си въртя спекулката ама от друга страна ми е жал за тях.Щото по душа съм си добър червенокож
Коментар
-
хехе , нека пише доноси. Аз съм изразил мое мнение, а не информация.
Ето какво казва закона за мненията :
3. изразяването на мнение за финансови инструменти или за техния емитент чрез средствата за масово осведомяване, включително чрез Интернет, когато предварително са открити позиции по тези финансови инструменти и впоследствие се извлича полза от влиянието на изразеното мнение върху цената на тези финансови инструменти, без да е оповестен публично този конфликт на интереси;
Ако той обаче се опитва да ме обвинява в разпространяване на неверна информация или слухове, то би било добре да си припомни българския език. "Мисля, че ............." не е нито информация , нито слух, а мнение .
Освен това, за разпространяването на неверна информация, трябва да се докаже, че знам или съм бил длъжен да знам , че е неверна. Което е доста трудна трудна задача.
Информацията навеждаща ме на подобни мисли (повтарям за полки - МНЕНИЕ) е публична по закон:
Общо купени акции 178 139, представляващи 0.21% от капитала, на средна цена 1.749 лв. Обща сума на сключените сделки 290 426.01 лв.
Общо продадени акции 66 170, представляващи 0.08% от капитала, на средна цена 1.325 лв. Обща сума на сключените сделки 85 434.03 лв.
Мнението ми може да е погрешно и глупаво (има слабости в обосновката) , но в никакъв случай не е забранено да го изказвам.
Първоначално изпратено от meche_cveti93хахаха
да ти купя един компютър....
Вместо на ехидничиш наляво и надясно отивай да пишеш доноси....
това го можеш .....
П.П. И без това утре ти е празник на Поп Кръстю....
Коментар
-
полки,
кога ще туриш един ордер продава 150 000 на цена примерно 10лвпросто да видим в платформата, че наистина имаш 150К , а не десекти левове
мечето може да е мечка, но може да мисли и е доста коректен в постовете си. Уважавайте културните участници, защото иначе ще си останем само простаците тук и ще се дуелираме с джедайски мечове
поздрави и приятна вечер на всичкитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар