IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (4CF / CCB) (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Почти. Другата седмица няма къде да ходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man
      Вино с цигара - анатема.

Днес ще падне и 1.29.

Баааааа Тики ти позна ва

Коментар

• Първоначално изпратено от Tiki Man
        Вино с цигара - анатема.

Днес ще падне и 1.29.

Тука се оформя патова ситуация На къде ли ще тръгне цената Хахахахаха

Коментар

• Вино с цигара - анатема.

Днес ще падне и 1.29.

Коментар

• Мдаааааааа докат дрънна едно вино и една цигара и сте напрайли пробив на 1.30.Кофти ако не държите контра ша има пързул.И на тъз цинъ нема оптимисти да кУпуват.Кофти наистина

Коментар

• Първоначално изпратено от SStoilov
              Аз винаги съм спял спокойно. А да се четат законите е полезно .

Най малкото за да се избегнат "бъзици"

Много точно казано бледолики както се казва в приказката кервана си върви Порки си лае. Знаеш ли как индианците викат на койота

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                хахаха

да ти купя един компютър....
                Полки ,
                Вместо на ехидничиш наляво и надясно отивай да пишеш доноси....
                това го можеш .....
                П.П. И без това утре ти е празник на Поп Кръстю....

Хахахахахах отде го измисли това па за Поп Кръстьо

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram
                  Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
                  Гледам правите пробив на 1.30 отново мой днес да я закарате поне на 1.28
                  симпатичен си ми ама верно спри се малко бе ташунка. ако с приказки ставаше да си я закарал тази хартия на -5 кинта
                  вижте кво е по света едно такова неясно..уж риковери, но пък после кансърн
                  мани
                  аз си купих няколко десетки тона и съм ги оставил в мазето да прашасват.. няма кво да коментираме умрял пазар.

като живне ..тогава

поздрави и успех на всичкото тарикат и инвеститор тук

Въобще не става въпрос за сваляне и вдигане на нещо си понеже това граничи с фантазията. Ако това можеше да става аз щях да съм милионер за 1 месец ама не става така.Просто казвам какво си мисля и обикновенно веднага ме нападат с което възбуждат индианския ми дух да си отмъстя И понеже обичат да доказват че греша аз пък обичам да правя обратното Някой казва че съм се мислил за велик. Да да ама не Велик е само Господ Аз правя това което усещам че е правилно и по този начин съм си спестил десетки хиляди лева загуба да не кажа и повече Именно това сега ми дава възможност да спя спокойно и да дебна като истински индианец плячката.Сега бледоликите са обзети от страх имат нужда от пари да се спасяват.Да вземем за пример гърците И аз ги чакам за да ги скалпирам.Това е игра за търпеливи хора.Всеки път ви казвам че търпението е злато.И ако не съм го доказал халал ми кажи Изобще не ме интересува кой какво си мисли ама приказките за Ъп и зелени мечове секири брадви и разни други предмети подведоха много малди донори.Аз лично на тях съм им благодарен че ми дават възможност да си въртя спекулката ама от друга страна ми е жал за тях.Щото по душа съм си добър червенокож

Коментар

• Аз винаги съм спял спокойно. А да се четат законите е полезно .

Най малкото за да се избегнат "бъзици"

Коментар

• хехе , нека пише доноси. Аз съм изразил мое мнение, а не информация.

Ето какво казва закона за мненията :

3. изразяването на мнение за финансови инструменти или за техния емитент чрез средствата за масово осведомяване, включително чрез Интернет, когато предварително са открити позиции по тези финансови инструменти и впоследствие се извлича полза от влиянието на изразеното мнение върху цената на тези финансови инструменти, без да е оповестен публично този конфликт на интереси;
                      Аз обаче нямам позиции, няма и конфликт на интереси.

Ако той обаче се опитва да ме обвинява в разпространяване на неверна информация или слухове, то би било добре да си припомни българския език. "Мисля, че ............." не е нито информация , нито слух, а мнение .

Освен това, за разпространяването на неверна информация, трябва да се докаже, че знам или съм бил длъжен да знам , че е неверна. Което е доста трудна трудна задача.

Информацията навеждаща ме на подобни мисли (повтарям за полки - МНЕНИЕ) е публична по закон:

Общо купени акции 178 139, представляващи 0.21% от капитала, на средна цена 1.749 лв. Обща сума на сключените сделки 290 426.01 лв.
                      Общо продадени акции 66 170, представляващи 0.08% от капитала, на средна цена 1.325 лв. Обща сума на сключените сделки 85 434.03 лв.
                      Аз понеже съм доста по-глупав от полки, гледам какво правят по-умните от мен

Мнението ми може да е погрешно и глупаво (има слабости в обосновката) , но в никакъв случай не е забранено да го изказвам.

Първоначално изпратено от meche_cveti93
                      хахаха

Полки ,
                      това го можеш .....
                      [/quote]

Коментар

• polki,
                        Съвсем си луднал щом си си направил записи на написаното от мен за борсата ....
                        нищо нямаш против мен ,но аз имам спрямо теб..... мразя доносници и провокатори като теб....

Коментар

• полки,

кога ще туриш един ордер продава 150 000 на цена примерно 10лв просто да видим в платформата, че наистина имаш 150К , а не десекти левове

мечето може да е мечка, но може да мисли и е доста коректен в постовете си. Уважавайте културните участници, защото иначе ще си останем само простаците тук и ще се дуелираме с джедайски мечове

поздрави и приятна вечер на всички
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• хахаха

Полки ,
                            това го можеш .....

Коментар

• Стратегията ще проработи, стига да не увеличат капитала на 1 лв.

Коментар

• бай 'н холд
                                холд 'н бай

това ми е стратегията тук поне за 1г напред.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X