Споко Малечка, те разчитат да ги продадат на няколко заблудени Кобосчета
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Палечка - МалечкаПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Палечка - МалечкаПървоначално изпратено от B.Graham200 летящи холандеца.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Znam li ?Какъв конструктивен диалог? Някой от пишещите тук ръководил ли е компания в "джунглата" България? Какво очаквате? Някой да каже нещо и за Енрон?- примери и сега колкото щеш. Ако пазарът може да влезе в някакви точни рамки, нямаше да има губещи. В бизнеса са важни резултатите, а те се броят когато всичко приключи(или поне даден етап).
Знайко .. ми викай и ти тогава ЪП ЪП ...... АЙДЕЕЕ УТРЕ ГИ ПОЧНАХМЕ КУХИТЕ МЕЧЕТА .. Чувствам го вече! Не знам защо но съм уверен
Отново на 900 до месец! Фундаментя е джелезо хахахаха комедия
Или и ти чкаш тука в ниското да купиш а?
Коментар
-
Какъв конструктивен диалог? Някой от пишещите тук ръководил ли е компания в "джунглата" България? Какво очаквате? Някой да каже нещо и за Енрон?- примери и сега колкото щеш. Ако пазарът може да влезе в някакви точни рамки, нямаше да има губещи. В бизнеса са важни резултатите, а те се броят когато всичко приключи(или поне даден етап).[/quote]Не е срамно да не знаеш, срамно е да не питаш.
Коментар
-
хаахах .. от години същата картинка .. Милене объркал си мястото за конструктивен диалог ... тук трябва да пишеш само ЪП ЪП ЪП и 500 - 600 -1000 лева за акция и ако някой сложи ордер купува 100 бр да крещиш ИЗЛИТАМЕЕЕЕ . ХАЙДЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ НЯКОЯ ДУМА С ПРОГНОЗНИ ЧИСЛА ИЛИ ДА СРАВНИ КАПИТАЛИЗАЦИИ ВМЕСТО ДА МИ КАЗВА ЧЕ ИСКАМ ДА КУПЯ НИСКО???
Коментар
-
Първоначално изпратено от milenkosevПървоначално изпратено от Зарзаватчийски гласИскаш тук да си напазаруваш тънко или си разсъждаваш на глас?
Просто ми прави впечатление, как мениджмънта на компанията интерпретира счетоводната информация в отчета по подвеждащ начин. Не е коректно към хората, които си нямат понятие от стандарти и данъци, каквито са болшинството инвеститори в тази компания.
Иначе, моето принципно мнение, е че перспективите пред бизнеса на компанията са добри. А при тези отчети явно и CFO-то е читаво.
Но пък Менинджмънта на ORGH с тези заици от ръкавите дето ги вадят нещо фокусите им не вървят.Не се бъзи-кай !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зарзаватчийски гласИскаш тук да си напазаруваш тънко или си разсъждаваш на глас?
Просто ми прави впечатление, как мениджмънта на компанията интерпретира счетоводната информация в отчета по подвеждащ начин. Не е коректно към хората, които си нямат понятие от стандарти и данъци, каквито са болшинството инвеститори в тази компания.
Иначе, моето принципно мнение, е че перспективите пред бизнеса на компанията са добри. А при тези отчети явно и CFO-то е читаво.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от Bobi75Първоначално изпратено от vhkПрави ми впечатление следния феномен ,болшинството инвеститори казват:-Тази компания е качественна и бързат да купуват като не обръщат внимание на каква цена купуват.А цената е ключовия въпрос ,трябва да се купуват качественни компании но на ниска цена .Защо трябва да се купува на ниска цена - за да продадеш на реалната цена и по този начин да реализиращ печалба след време .Когато купуваш с дискаунт логично е цената на портфеила ти да расте с времето и да не се влияе от временни незгоди.Относно ОРГХ спокойно чакайте падащия пазар да си свърши работата .не се притенявай за мен
между другото пак да ти благодаря за АРОМА-та
сега същия човек пише за оргата интересни неща. според мен е показателно.......
Коментар
Коментар