IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Оргахим АД (5ORG / ORGH)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Споко Малечка, те разчитат да ги продадат на няколко заблудени Кобосчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
      Първоначално изпратено от B.Graham
      Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
      200 летящи холандеца.
      Сигурно ще се пенсионират....
      Бенч някакъв.При него кацнаха.
      Той пък намерил какво да купува, що не пита първо pride....
      Бил му изключен телефона
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
        200 летящи холандеца.
        Той пък намерил какво да купува, що не пита първо pride....

Коментар

• Първоначално изпратено от Палечка - Малечка
          200 летящи холандеца.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
            200 летящи холандеца.

Коментар

• Защо ли летят?

Коментар

• 200 летящи холандеца.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Деси написа:
                  Ръст на продажбите и( 31.12.07 31.12.06
                  Законови и други резерви 62,596 6,228

Това ми изглежда Добре, не знам защо ли?
                  Причината е само една!

Който разбира тук се спира!

Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Деси
                    Ръст на продажбите и( 31.12.07 31.12.06
                    Законови и други резерви 62,596 6,228

Това ми изглежда Добре, не знам защо ли?

Горенаписаното не е препоръка за търговия с акции
                    Another PR campaign of ORGH

Коментар

• Първоначално изпратено от Znam li ?
                      Какъв конструктивен диалог? Някой от пишещите тук ръководил ли е компания в "джунглата" България? Какво очаквате? Някой да каже нещо и за Енрон?- примери и сега колкото щеш. Ако пазарът може да влезе в някакви точни рамки, нямаше да има губещи. В бизнеса са важни резултатите, а те се броят когато всичко приключи(или поне даден етап).
                      [/quote]
                      Знайко .. ми викай и ти тогава ЪП ЪП ...... АЙДЕЕЕ УТРЕ ГИ ПОЧНАХМЕ КУХИТЕ МЕЧЕТА .. Чувствам го вече! Не знам защо но съм уверен
                      Отново на 900 до месец! Фундаментя е джелезо хахахаха комедия
                      Или и ти чкаш тука в ниското да купиш а?

Коментар

• Какъв конструктивен диалог? Някой от пишещите тук ръководил ли е компания в "джунглата" България? Какво очаквате? Някой да каже нещо и за Енрон?- примери и сега колкото щеш. Ако пазарът може да влезе в някакви точни рамки, нямаше да има губещи. В бизнеса са важни резултатите, а те се броят когато всичко приключи(или поне даден етап).[/quote]
                        Не е срамно да не знаеш, срамно е да не питаш.

Коментар

• хаахах .. от години същата картинка .. Милене объркал си мястото за конструктивен диалог ... тук трябва да пишеш само ЪП ЪП ЪП и 500 - 600 -1000 лева за акция и ако някой сложи ордер купува 100 бр да крещиш ИЗЛИТАМЕЕЕЕ . ХАЙДЕ НЯКОЙ ДА КАЖЕ НЯКОЯ ДУМА С ПРОГНОЗНИ ЧИСЛА ИЛИ ДА СРАВНИ КАПИТАЛИЗАЦИИ ВМЕСТО ДА МИ КАЗВА ЧЕ ИСКАМ ДА КУПЯ НИСКО???

Коментар

• Първоначално изпратено от milenkosev
                            Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                            Искаш тук да си напазаруваш тънко или си разсъждаваш на глас?
                            Нямам никакви амбиции в момента към Оргахим. Преди време - да, но сега има по добри дружества на добра цена.
                            Просто ми прави впечатление, как мениджмънта на компанията интерпретира счетоводната информация в отчета по подвеждащ начин. Не е коректно към хората, които си нямат понятие от стандарти и данъци, каквито са болшинството инвеститори в тази компания.
                            Иначе, моето принципно мнение, е че перспективите пред бизнеса на компанията са добри. А при тези отчети явно и CFO-то е читаво.
                            Вчера и аз се опитвах да кажа същото.

Но пък Менинджмънта на ORGH с тези заици от ръкавите дето ги вадят нещо фокусите им не вървят.
                            Не се бъзи-кай !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Зарзаватчийски глас
                              Искаш тук да си напазаруваш тънко или си разсъждаваш на глас?
                              Нямам никакви амбиции в момента към Оргахим. Преди време - да, но сега има по добри дружества на добра цена.
                              Просто ми прави впечатление, как мениджмънта на компанията интерпретира счетоводната информация в отчета по подвеждащ начин. Не е коректно към хората, които си нямат понятие от стандарти и данъци, каквито са болшинството инвеститори в тази компания.
                              Иначе, моето принципно мнение, е че перспективите пред бизнеса на компанията са добри. А при тези отчети явно и CFO-то е читаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от alex2511
                                Първоначално изпратено от Bobi75
                                Първоначално изпратено от alex2511
                                Първоначално изпратено от Bobi75
                                Първоначално изпратено от vhk
                                Прави ми впечатление следния феномен ,болшинството инвеститори казват:-Тази компания е качественна и бързат да купуват като не обръщат внимание на каква цена купуват.А цената е ключовия въпрос ,трябва да се купуват качественни компании но на ниска цена .Защо трябва да се купува на ниска цена - за да продадеш на реалната цена и по този начин да реализиращ печалба след време .Когато купуваш с дискаунт логично е цената на портфеила ти да расте с времето и да не се влияе от временни незгоди.Относно ОРГХ спокойно чакайте падащия пазар да си свърши работата .
                                чакаме не се притенявай за мен
                                между другото пак да ти благодаря за АРОМА-та
                                Ко станало с АРОМА-та Боби ?
                                ами послушах човека и разгледах аромата на времето и спечелих
                                сега същия човек пише за оргата интересни неща. според мен е показателно.......
                                Аха, човека е сигнал да .Абе след време ще им поствам коментарите и ще ги питам отново : Къде сте вие къде сме ние ХАХААХ.
                                Преди две години вече три дори 2005 същите неща са се писали за тая компания хаххаха, колко зле били отчетите, как не струвала и ... а какво стана?

Коментар

Working...
                                X