Абе колеги един ден ме нямаше на Кобоса и сте зафитирчили цената пак на 800.Натиснете утре здраво да мога да си допълня още малко.Каква хубава цена беше на 715 а гледайте пак къде я закарахте.То не че ми остана много кеш ама ако трябва ще изсуля някоя позиция и ще допълня тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърах, колко жалко,кога беше 720, кога избега на 815
както казва ocho-obi- какъв първокласен "балон"
Колеги, мисля че вече Трейс, Химимпорт и желаната от всички корекция вече попривършват своя ефект. Очаквам с нетърпение отчета, за да сверим коефициентите на Оргахим точно и ясно и пазара да определи балон ли е или не?
Според мен не е - очаквам P/E около 25 след отчета при цена около 900 лв. - така че...:-)....
Каква печалба очаквате вие да изкарат за 3-то тримесечие?
Всички знаем, че то е най-силното + Поликолор + качествена продукция + отлична дистрибуция.
Онзи ден бях в Бриколаж - ами трябва да ви кажа, че от вратата ви залива цялата гама на Оргахим..:-)
Ей такива неща си мисля - приемам всякакви мнения стига да са обосновани на цифри и факти..:-)!
Със Здраве!
Коментар
-
10/18 18:42
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Химимпорт АД-София /CHIM/:
На 17.10.2007 год. приключи подписката за увеличение на капитала на Химимпорт АД-София. Подписката за увеличение на капитала на дружеството започна на 10.09.2007 год. и протече при изключителен интерес от страна на инвеститори както от страната, така и от чужбина. За интереса към акциите на Химимпорт АД-София говори и факта, че на проведения аукцион за неупражнени права бяха подадени поръчки, превишаващи 6 (шест) пъти правата, предмет на аукциона. Резултатите от подписката са, както следва:
1. Общ брой записани и платени акции в предлагането - 19 999 984 броя акции.
2. Обща сума, получена от записаните и платени акции - 219 999 824 лева, при единична емисионна стойност от 11 лева за всяка акция.
p.s. Не е трейса дето дърпа парите последните дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърValuator, нормално след такъв растежможе и пак да има напред назад известно време, нема да е чак пък толкова изненадващо
та в последно време сякаш всяка позиция направи нагоре-надоле 10%
било Монбат, било кое си помислиш друго, даже и Као, Оцк и т.н. така напосоки ги казвам, почти всички уж стабилни се отчетоха
разбира се, и ""балоните"" също...
то по тая логика излена тогава че сичко е ""балон""
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърValuator, нормално след такъв растежможе и пак да има напред назад известно време, нема да е чак пък толкова изненадващо
било Монбат, било кое си помислиш друго, даже и Као, Оцк и т.н. така напосоки ги казвам, почти всички уж стабилни се отчетоха
я си представи да не е пълно с въздух ами със съдържание катоооо.... гюле да кажем
аз май по си падам по балоните в тоз случай*Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Valuator, нормално след такъв растежможе и пак да има напред назад известно време, нема да е чак пък толкова изненадващо
Коментар
Коментар