Оргата си играе с нервите на акционерите си с тия отчети.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оргахим АД (5ORG / ORGH)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vesterlandВ БФБ-София АД е постъпила следната информация от Оргахим АД-Русе /ORGH/:
Оргахим пуска нов продукт: Vinalkyd 620 PE – TALV-W – ненаситена полиестерна смола, нисковискозна, ортофталова, среднореактивна.
Супер, браво, машаллах...А освен нисковискозни ортофталови смоли случайно да ви се намира и отчет?
много недисциплинирани тез момци, бееееееееее!
най-странното е, че аз чакам все още 2 отчета за акции, които имам - от общо 5, не е добър атестат
Коментар
-
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от Оргахим АД-Русе /ORGH/:
Оргахим пуска нов продукт: Vinalkyd 620 PE – TALV-W – ненаситена полиестерна смола, нисковискозна, ортофталова, среднореактивна.
Супер, браво, машаллах...А освен нисковискозни ортофталови смоли случайно да ви се намира и отчет?
Коментар
-
оптимистка
Първоначално изпратено от alex2511Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Пепи - Пипонаако го няма отчета спират търговията както миналата година
:P
+1
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от Пепи - Пипонаако го няма отчета спират търговията както миналата година
:PХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар