IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ ДЗИ банк АД (RXB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Moje da se sbudnat prognosite sa 6- 7 leva

Коментар

• Mnogo se e sasilila. Togava sravnenieto s CCB e isli6no, to ve4e im di6a praha.

Коментар

• киро ДЗИ банк е в първа група и е на осмо място - в странта по активи

Коментар

• btw,as ne moga da rasbera,sa6to isbraha Banka DSK sa "banka na klienta"
          As imam smetka pri tqh i wseki mesec na raspe4atkata deto mi pra6tat,wijdam kak mi wsemat suma ti pari sa kwo li ne.To 22 st na wsqko teglene,22st na wsqko pla6tane po bankow pat.............22 sa wsqko pla6tane prosto w magasin...70 st potrebitelska taksa.......be edin kup ne6ta deto primerno w ProCredit gi nqma.
          As i pri tqh si naprawih smetka i sam mnogo dowolen!
          Tegleneto na pari ot bankomat i pla6taneto s karta w n\magasin pri tqh ne struwa ni6to!
          A as nai-4esto s karta pla6tam w magasinite i bensinostanciite i teq ot DSK mi wsimaha nai-malko po 15-20 kinta na mesec poradi taq pri4ina.
          22st tuk,22-tam i nakraq...............
          Nikwa "BAnka na Klienta" ne sa te sa mene!
          Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Vsi4ki znaem 4e RXB e vuv vtora grupa, no i CCB e tam.

Коментар

• Активите на банковата система в България нараснаха с 36,2% з

Активите на банковата система в България нараснаха с 36,2% за година
              25.08.2005 12:32

Първа група
              1БАНКА ДСК
              2ТБ БУЛБАНК
              3ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
              4ЕЙЧ ВИ БИ БАНК БИОХИМ
              5РАЙФАЙЗЕНБАНК
              6ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
              7БЪЛГАРСКА ПОЩЕНСКА БАНКА
              8ДЗИ БАНК
              8СТОПАНСКА И ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
              10С.Ж. ЕКСПРЕСБАНК

Коментар

• Ima sluhove 4e Angliiska banka iska da stupi s pokupka v BG- sa6to tova da ne e RXB

Коментар

• човек цял живот се учи - стига да не го забравя
                  изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• hahahahahahha...............werno be!!!!!
                    Ne snaeh,4e takiwa raboti sa6testwuwat!!!!hahahahaha
                    Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• http://www.asx.com.au/asx/research/C...dustryGroup=NO

N.P. - ако искаш да инвестираш малко в австралиийски курви
                      стигнали са дъното - сега ако купиш поне 200% ще направиш.

Коментар

• Kakvoto i da mi govorite v RXB si ima hljab

Коментар

• като няма профит днес поне майтап да става

Коментар

• kaw bordei-kwa borsa-kwi gluposti goworite?!

Коментар

• Ti lisvai Ustana 4e toi e nai dobur sega

Коментар

• Kiro, пак си недоразбрал - 15 долара ама австралийски, и не за rxb а за тяхното "Daily Planet" първия листван на борсата бордей.
                                Там е бъдещето какъв ти nasdaq, какъв ти биовет - секса движи света.
                                Да вземе Ванко-1 да направи едно такова IPO и тука вместо да ги праща момичетата в чужбина. Мисля че това ще е следващата ракета :-)

Коментар

Working...
                                X