Moje da se sbudnat prognosite sa 6- 7 leva
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ ДЗИ банк АД (RXB)
Collapse
X
-
btw,as ne moga da rasbera,sa6to isbraha Banka DSK sa "banka na klienta"
As imam smetka pri tqh i wseki mesec na raspe4atkata deto mi pra6tat,wijdam kak mi wsemat suma ti pari sa kwo li ne.To 22 st na wsqko teglene,22st na wsqko pla6tane po bankow pat.............22 sa wsqko pla6tane prosto w magasin...70 st potrebitelska taksa.......be edin kup ne6ta deto primerno w ProCredit gi nqma.
As i pri tqh si naprawih smetka i sam mnogo dowolen!
Tegleneto na pari ot bankomat i pla6taneto s karta w n\magasin pri tqh ne struwa ni6to!
A as nai-4esto s karta pla6tam w magasinite i bensinostanciite i teq ot DSK mi wsimaha nai-malko po 15-20 kinta na mesec poradi taq pri4ina.
22st tuk,22-tam i nakraq...............
Nikwa "BAnka na Klienta" ne sa te sa mene!Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Коментар
-
Активите на банковата система в България нараснаха с 36,2% з
Активите на банковата система в България нараснаха с 36,2% за година
25.08.2005 12:32
Първа група
1БАНКА ДСК
2ТБ БУЛБАНК
3ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА
4ЕЙЧ ВИ БИ БАНК БИОХИМ
5РАЙФАЙЗЕНБАНК
6ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
7БЪЛГАРСКА ПОЩЕНСКА БАНКА
8ДЗИ БАНК
8СТОПАНСКА И ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
10С.Ж. ЕКСПРЕСБАНК
Коментар
-
http://www.asx.com.au/asx/research/C...dustryGroup=NO
N.P. - ако искаш да инвестираш малко в австралиийски курви
стигнали са дъното - сега ако купиш поне 200% ще направиш.изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Kiro, пак си недоразбрал - 15 долара ама австралийски, и не за rxb а за тяхното "Daily Planet" първия листван на борсата бордей.
Там е бъдещето какъв ти nasdaq, какъв ти биовет - секса движи света.
Да вземе Ванко-1 да направи едно такова IPO и тука вместо да ги праща момичетата в чужбина. Мисля че това ще е следващата ракета :-)изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
Коментар