Мисля, че в момента Кюлев се стреми да вдигне цената на банката и групата като цяло с цел продажба в бъдеще на голям инвеститор. Силно влияние имат и руските интереси в групата. Успех!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ ДЗИ банк АД (RXB)
Collapse
X
-
До Коста
пич не съжалявай готов съм да се обзаложим с голям облог че предстои да береш плодовете от тази позиция, уверявам те нещата се развиват в много ама много добра посока и банката ще реализира приходи за които ти ще получиш премияв цената на акциите си.
А ко не ти стиска съм готов да ти платя позицията и аз ще бера плодовете . Прецени сам. Банката ще оползотвори своя потенциал и в рамките на 1-2 години ще е твърде печеливша.
Коментар
-
Супер. Сега остава да започнат и да печелят, че то срамота бе! Аз ако бях на мастото на Кюлев, щях да закрия банката и да инвестирам в ДЦК на 3-4%. Все ще докарам по-добра доходност в сравнение с предишните години. Е, няма да мога да си финансирам частните проекти с лесни пари, ама голяма работа!
Коментар
-
ДЗИ Банк с над 1 милиард лева активи
26 август 2005 | 11:08
Агенция "Фокус"
София. През тази седмица общата сума на активите на ДЗИ Банк достигна 1 020 млн. лева, съобщиха за Агенция “Фокус” от ДЗИ Банк. От началото на 2005 г. увеличението на активите е с ръст от 41 %, а спрямо същия период на 2004 г. ръстът е 62 %. Кредитите на клиенти на банката са нарастнали с 28 %.
През 2005 г. се запазва тенденцията на постоянно увеличение на привлечените средства от клиенти. Привлечените средства, в т. ч. депозитите на фирми и граждани, нараснаха с 41 %.
Успешното излизане на ДЗИ Банк на пазара на финансовите услуги и кредитирането на фирми и граждани дава много добри резултати. Отчитаните темпове на увеличаване на активите на банката са доказателство за утвърждаващото се клиентско доверие и непрекъснато нарастващата пазарна позиция на банката и финансовата група ДЗИ, допълниха от ДЗИ Банк.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
Коментар