Da vidim dnes koi puti6ta 6te se vurvjat.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ ДЗИ банк АД (RXB)
Collapse
X
-
Съжалявам за неточността, като казвах че е призната имах предвид следното: 1) ДЗИ Банк е пълноправен член на международните организации VISA и МаsterCard и издава пълна гама дебитни и кредитни картови продукти.
и 2) това : - функциониращият самостоятелен картов център, разработените системи за качество на услугите и контрол на риска са високо оценени от международната картова организация MasterCard International.
Коментар
-
много ми хареса за картовия център на ДЗИ Банк, който бил ПРИЗНАТ от VISA ... те от VISA да не би напоследък да раздават и сертификати за признаване, а :-) ... какво значи да е признат ... според мен такова животно няма ... или има договор за сътрудничество с всичките им там клаузи или няма
Коментар
-
trop4o, направих си труда да проверя за търговец на ОББ
- с карти на ОББ, в общия случай, най-късно в края на работния ден
Казвам в общия случай, защото търговеца има възможност да получи парите си и минути след дадена транзакция - вервай ми - пробвах го. Края на работни ден също е малко разтегливо понятие - та ако за един хотел е указан край на работния ден 23:00 - той ще получи парите си в 8:00 на следващия ден
- при плащане с карти на други банки - 24 часа
НЕЛОЯЛНА КОНКУРЕНЦИЯ казвам - явно ДЗИ Банк не е единствената банка в България, а има и по-изгодни условия за картови разплащания и доказателство за това е ОББ
Коментар
Коментар