Според мен силната страна ан ДЗИ банк са крадитите. Аз на това залагам в най-голяма степен. Според мен тези видове кредити са доста обещаващи "Кредити за земеделски производители" и Кредити за фирми, членове на "Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация" има си и силни и слаби страни банката. Имам информация е че раздават от тези два вида кередити като луди. Това ще го видиме в отчетите за 3q. А относно рекламата лошо няма. На запад се влагат огромни пари за реклами на финансови институции, това е нещо което в България в последните години се загадна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ ДЗИ банк АД (RXB)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
-
... и погледни новините около банката - винаги ги има ... поне по две в месеца ... като под часовник ... но не какви да е ... а такива за нови продукти и услуги, които от много-много време ги има по другите банки ... погледните рекламите, които бълват ... и ако кажеш, че това не е с цел продажбата на банката ... просто ще си замълча ... щото с радиоточка не се спори ... нали така :0)
Коментар
-
... не мисля, че си наясно за цените и услугите, които предлага ДЗИ Банк ... проверил съм ги и мога да ти кажа, че банката оставена в ръцете на клиентите не би издържала на конкуренцията ... единственото, което я държи и покачва показателите й е дейността на Българската финансова група ДЗИ ... другото важно нещо, което не че покачва показателите, а направо ги издува е тясната свързаност с бюджета ... но от бюджет не се печели ... ти като представител на "минфин" си наясно че бюджета е освободен от такси и комисионни ... обороти и нищо повече ... добре де някое овърдрафче или кредитче чат-пат на некой заблуден служител ...
Коментар
-
Anton Chigurh
Да ти кажа честно мене 5 лв ме устройва перфектно. Въороса е че банката работи и печели и това не може да не се отрази в/у цената й. А според мен продажба на този етап е нвмислима.
Коментар
-
... ДЗИ Банк е изключително спекулативна позиция - за никого не е тайна, дори и течението от ръста на индексите си мисля че не би докарало цена от 5 лв ... ако купувача, който е единствения който има сметка за натис върху цената, успее да договори цена на акция около 4 лв, това би я изстреляло дори и над 5-те лева ... проблема че нито Кюлев би я продал за 4 лв, нито някой би я купил за повече от толкова ... на акция де :-) ... и мене ако питате скоро преговорите ще приключат и цената ще бъде освободена ... но посоката й е около 4-те лева и после надолу, надолу ... ако някой се съмнява в пророческите ми способности нека прочете постингите ми за HES и SFARM от предишните няколко дена ...
... и благодаря на Биохим че уважава мненията на присъстващите в този форум :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Момчета като гледам графиките възможностите за влизане в стабилен тренд бях разбити от Биохим през 19 20 и 21 този месец. Когато говориме за такива дирижирани позиции едно е ясно ще има поскъпване въпроса е кога. Поне на този етап не виждам как ще скочат цените над 4 лв. А най-лошото което може да стане е да достигнеме корекцията на тези нива.... тогава ще страдаме доста. Така мисля АЗ.
Коментар
-
obnadejdawa6toto e,4e wapreki totalniq natisk warhu posiciqta,interes ima!
eto,sled w4era6noto poredno potapkwane na pazarniq princip,cenata otnowo se warna tam kadeto i e mqstoto - na izgodna posiciq za eventualen barz skok.
Stiga ot Biohim da prestanat s manipulaciite i ograni4awaneto na posiciqtaСилата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Коментар
Коментар