If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
abe aide golqma rabota! - ako towa e korekciqta zna4i ne ni o4akwa golqm spad.Ako s tozi temp produljim si mislq,4e max do 4.40 6te padnem.
O4azkwah ne6to po-zna4itelno da si priznaq..........bqh se podgotwil psihi4eski na mnogo golqmo izsipwane ot strana na investitori,realizira6ti pe4alba,i ot strana na Biohim.
Ni6to takowa ne se slu4wa.
Do mesec-dwa sme na 5 leva - do esenta - moje i 6!
Zawisi ot ot4etite,no RXB lo6 ot4et ot godini ne e imala!
Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
minem li 4.85 moje i do 5 da stignem.
No 6te ima korekciq - sled takowa izstrelwane ne e wuzmojno da nqma na daden etap - dano postignem wruh ot 5 - 5.50.
Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Аз почнах да купувам преди година някъде и въпреки добрата печалба си ги държа всичките. Честно казано, не виждам много подценени акции на БФБ вече. За какво ми е да излизам и да се чудя къде да ги вкарвам после. Ако излезе нещо интересно или цената скочи с още 15-20% сигурно ще продам поне частично.
P.S. RXB бяха първите акции които си купих през февруари на 3.53 и сега много им се кефя :-)
Интересното е, че и аз инвестирам от февруари , но си купих акции на RXB през първата половина на април. Мога да ги продам с левче печалба, но ще чакам поне до левче и тридесет.
Аз пък разбрах че г-н Чорни имал големи вземания от тази банка и е твърде вероятно той да е новия и мажоритар. Разбира се чрез някаква схема на прикритие.
Значи има вземания от собствената си банка :-) Банката Е на Чорни, но лично това мен не ме притеснява.
P.S. RXB бяха първите акции които си купих през февруари на 3.53 и сега много им се кефя :-)
Коментар
Anton Chigurh
Ами да определено кръстопът, но лакомията не е добър съветник.
Между другото и за мен това е Супер позиция в която съм влизал и излизал 3 пъти и винаги доволно!)! Ама сега е кръстопът ? )
Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
Anton Chigurh
Майна аз имах в предвид да спрат да пълнат форума с безстойностни мнения. Иначе аз си оставих малко за зор за ман 80% продадох на над левече печалба доволно.
Коментар