IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фазерлес АД (FZLS / FZLES)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pastir
    Денеска внесох някоя кинта у Кобоса, за Фазера съм приготвил 2к, да ми запзите 40 бройки преди да литвате.
    Готоо, пускайте ракетните ускорители.

Коментар

• Денеска внесох някоя кинта у Кобоса, за Фазера съм приготвил 2к, да ми запзите 40 бройки преди да литвате.

Коментар

• The young guns се целят по каквото мърда, а стария бик стои мирно и кротко, а като тръгне в галоп само гледай

Коментар

• Старият джедай е учуден от липсата на движение тук.Както и от липсата на дискусия в темата.

Коментар

• Първоначално изпратено от бяла мечка
            Първоначално изпратено от Kiro
            Изглежда си специалист по издухването- може и ти да си мазен
            Не съм от контингента. Обади на Кристо, може да те утеши. Но стига вече тормоз.
            И Не предизвиквай модератора да вади тежката шпатула и да ни забърше и двамата. Да лягаме и да скърбим. Акциите са скочили доста от 27-ми април, досега. Факт. Не е препоръка.
            горкото бяло меченце, накацаха го разгонени бикове....

Коментар

• Тука корекция няма ли да има?
              Life won't wait for you.

Коментар

• Докато старият джедай успее да седне на бюрото и изпусна купона Ще чакам още ситски падуани да пуснат акциите си.

Коментар

• Айде успокойте се и ако искате търгувайте.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• От фазера сигурно имам много преди тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                      Изглежда си специалист по издухването- може и ти да си мазен
                      Не съм от контингента. Обади на Кристо, може да те утеши. Но стига вече тормоз.
                      И Не предизвиквай модератора да вади тежката шпатула и да ни забърше и двамата. Да лягаме и да скърбим. Акциите са скочили доста от 27-ми април, досега. Факт. Не е препоръка.

Коментар

• Изглежда си специалист по издухването- може и ти да си мазен

Коментар

• Ти за приятелка ли се предлагаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                            Кристо ми е приятел
                            Добре, че не е приятелка. А и споменатият Александър самоназовал се "Велики", се оказал мазен педал.
                            Добре, стига толкова за днес. И без това си издухал акциите от Фазера, което принципно си е минавка. Не обичам да злорадствам. Да се отдадем на скръбта, понеже също се излъгах, да продам част от моите акции.

Коментар

• Кристо ми е приятел

Коментар

• И Великия Александар да се наречеш ще си останеш измекярин

Коментар

Working...
                                X