If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
P.S. Днес се отървах от пакета си в HSLB. Сигурно ще расте още, но ми писна от ниската ликвидност, а пакета беше събиран дълго време и по малко, но накрая стана твърде голям за тая ниска ликвидност. Но SLB си го държа още
Ти значи пусна това тлъсто пакетче...аз си хапнах от него ...малко,достраша ме да го хапна цялото.....как са Статус,добре ли е при тях?
Ми аз бях А при Статус е добре, доволен съм
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=367567
Ако предстои продажбата само на тротоарите, улиците и алеите, парковото осветление, съоръженията, с които се осъществява пропускателният режим, и водопроводите за 38 милиона, значи би следвало да се прибавят поне още толкова за ЕРП-то.Или бъркам?
kak stana toi nomer pri orderi na 27 i 22 lewa izwednyj cenata padna na 14?
Quantum,ти си започнал тази тема преди 2 год.би трябвало да знаеш.че в 9.30.00.01 се случват тези работи и който се лакоми и дава max или min за да се вреди пред другите,обикновенно бива наказан от някой ИП.Зависи при отварянето на борсата системата коя котировка ще приеме за подадена по-първа и тъй като Cobos-ите закъсняват с около 20-30 сек.,винаги изгаряме.
P.S. Днес се отървах от пакета си в HSLB. Сигурно ще расте още, но ми писна от ниската ликвидност, а пакета беше събиран дълго време и по малко, но накрая стана твърде голям за тая ниска ликвидност. Но SLB си го държа още
Ти значи пусна това тлъсто пакетче...аз си хапнах от него ...малко,достраша ме да го хапна цялото.....как са Статус,добре ли е при тях?
Коментар