IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Слънчев бряг АД (SLB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• хах 6 млн печалба не ти ли е достатъчно при над 4 млн загуба миналата година. изненадан съм как компания с 96 млн собствен капитал струва само 33 млн. лол на мен пък ми е интересно какво ще правят с тези 25 млн в парични средства, особено когато вече почти не им останаха задължения за погасяване
    не е препоръка за покупко-продажба на акции

Коментар

• Не виждам да е отчетеа продажбата на инфраструктурата.Вярно,че реално плащане ще има тази година(1/5),ама не следва ли да се отрази в баланса.
      И пак големи разходи са напрасилиops: какво ли са купили за 6 мил.?ops:ops:

Коментар

• бах къде е тоя отчет

Коментар

• Абе докато не отминат общите борсови простотии (корекции, манипулации, тенджери, и т.н.) мисля че ще дремем
          по тая позиция....
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• някакви идеи какво става тук?Имаше добри новини,уж?!Да не би АП да не е одобрила продажбата на инфраструктурата?продават предимно ИП и за това си мисля,че има някоя кофти новина,която се знае от някои само.ops:

Коментар

• Първоначално изпратено от Moshito
              Ами на всички им е дошло до гуша от тия драми, но все пак е твърде вероятно пазарът да реагира с малко закъснение.
              Все пак сумата по сделката с ЕРП-то е по-висока от моментната пазарна капитализация на дружеството.

Коментар

• Ами на всички им е дошло до гуша от тия драми, но все пак е твърде вероятно пазарът да реагира с малко закъснение.

Коментар

• Някой информиран ще ме светне ли защо пазарът не реагира на новината за сключената сделка за ЕРП-то?
                  Като сеима предвид, че цената в миналото скачаше до 27 само при намек, че в може би ще бъде сключена сделка??

Коментар

• ей да ви кажа, преди 5-6 години попаднах в Кристал лятото, нямаше къде да спя. можеше са ди наемеш черно-бял телевизор от рецепцията за 2 лева на ден

Коментар

• що да е манипулатор, акционерите си гласуваха продажбите, парите ще влязат в дружеството. аз не вярвам орешарски и димитров да не си ги приберат, а да ги оставят на малина. представяте ли си да и ги оставят....

Коментар

• Първоначално изпратено от Малкия
                        Колега - не се сърди, но за мен ти си отявлен манипулатор поне по тази тема, където аз съм просто един четящ.

Обади ми се да те почерпя като си лапнеш "якия" дивидент от СЛБ АД.

Преди доста време се порових около това дружество и за съжаление открих какво чудо се върши там от управителните тела.

* А ако случайно си бил на ОСА тази година - си погледни какъв ОПР и Баланс приехте и какво е публикувано на сайта на БФБ.

* Какво ли стана с Кристал 1 и 2 - май някой си ги купи на стаи по 220 - 250 евро/м2 /кой ли ??? /

** Ще ти спестя други безобразия на Малина, Мутафа и сие

Нямам акции и не желая моето мнение да се тълкува като препоръка - УСПЕХ НА ИНВЕСТИРАЛИТЕ ПО ПОЗИЦИЯТА и да си изхарчите с кеф дивидентите от това дружество
                        Това е един от малкото случаи, когато човек е на далавера да е съдружник с държавата А за Мутафа съм съгласен.....

Коментар

• Колега - не се сърди, но за мен ти си отявлен манипулатор поне по тази тема, където аз съм просто един четящ.

Обади ми се да те почерпя като си лапнеш "якия" дивидент от СЛБ АД.

Преди доста време се порових около това дружество и за съжаление открих какво чудо се върши там от управителните тела.

* А ако случайно си бил на ОСА тази година - си погледни какъв ОПР и Баланс приехте и какво е публикувано на сайта на БФБ.

* Какво ли стана с Кристал 1 и 2 - май някой си ги купи на стаи по 220 - 250 евро/м2 /кой ли ??? /

** Ще ти спестя други безобразия на Малина, Мутафа и сие

Нямам акции и не желая моето мнение да се тълкува като препоръка - УСПЕХ НА ИНВЕСТИРАЛИТЕ ПО ПОЗИЦИЯТА и да си изхарчите с кеф дивидентите от това дружество

Коментар

• EVN придоби eлектроразпределителната мрежа на Слънчев бряг АД
                            12.10.2007 12:24 ( SLB )

http://www.investor.bg/?id=55859
                            Айде-е-е-е.....

Коментар

• На проведено извънредно ОСА от 28.09.2007 год. на Слънчев бряг АД-к.к.Слънчев бряг /SLB/ са взети следните решения:
                              - Избор на регистриран одитор;
                              - Промени в органите на управление на дружеството:
                              Освобождава като членове на Съвета на директорите на дружеството Малина Георгиева Стратиева, Младен Иванов Мутафчийски, Галин Маринов Петров, Владимир Александров Рангелов и Йордан Стефанов Йорданов;
                              Избира като членове на Съвета на директорите на дружеството Ели Леон Анави, Кольо Велков Колев, Пламен Евгениев Александров, Малина Георгиева Стратиева и Младен Иванов Мутафчийски;
                              - Приема решение за покриване годишната загуба от финансовата 2006 год. в размер на 4 131 хил. лв. от неразпределената печалба от минали години;
                              - Приема решение за продажба на инфраструктурата на к. к. Слънчев бряг, собственост на Слънчев бряг АД, а именно ДМА-инфраструктура, включващи - общокомплексно озеленяване в това число тротоари, улици и алеи, парково осветление, съоръженията с които се осъществява пропускателен режим, водопроводи, като продажбата на това имущество следва да бъде продадено в неговата цялост чрез една или повече разпоредителни сделки между Слънчев бряг АД и Община Несебър за цената не по-ниска от 38 056 140 лв. без ДДС, платима както следва към момента на подписване на договорите за продажба на активи, Община Несебър заплаща 7 611 228 лв., която сума представлява дължимия данък добавена стойност, а сумата не по-малка от 38 056 140 лв. ще бъде платена на пет годишни равни вноски, начиная от годината следваща годината на подписване на договорите. ОСА овластява Съвета на директорите и изпълнителния директор на дружеството да предприемат всички необходими решения и да извършат всички необходими съответни правни и фактически действия съгласно действащото законодателство за извършване на продажбата на инфраструктурата собственост на дружеството; продажбата да се извърши след получаване на разрешение от Агенция за приватизация по чл. 28, ал. 1 от ЗПСК.

Коментар

• Имате ли информация от събранието?

Коментар

Working...
                                X