Добре че продадоха ЕРП-то...ама какво стана с инфраструктурата?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Слънчев бряг АД (SLB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kaputovкак стана тази продажба на 11.15(200 бр.) като аз имам оферта над нея,а има и други купувачи?Като сложих моята тази на 11.150 си стоеше под моята.А и не може да е от междинен аукцион щото е от 9.12(10.12 наше време)
Коментар
-
www.dir.bg
http://burgas.dir.bg/2008/04/23/news2923883.html
EVN с нова такса за хотелите
23 април 2008 / СЕГА
Австрийската фирма EVN поиска от хотелиерите в Слънчев бряг допълнителна такса, за да им дава подробна справка за консумирания ток.
Това съобщиха вчера от курорта, след като онзи ден се оплакаха от надписани сметки за ток през зимата. Оказа се, че дори собствениците на зазимени хотели имат по 4000 до 10 000 лв. сметки за абсолютно неработещи хотели. Допълнителното отчитане щяло да включва засичане по часове и минути на изразходвания ток и справка във вид на диаграми. Австрийската фирма се е съгласила да монтира и дублиращи електромери на всеки обект в курорта. Те ще се намират вътре в хотела или заведението и така собствениците им ще могат да правят свои засичания на консумираната енергия.
не притежавам акции и не съветвам за търговия!!!
само гледам резултатите от мъдрото управление на НДСВ
Коментар
-
Nett..., вероятно си "вътре" с много от нещата около СЛБ което е ОК, но си мисля, че тая инфраструктура може да вади много по-вече кинти ако си се управлява нормално и се краднат само 50 проц.
Изморен съм ужасно и не искам да споря с теб или някой друг.
* Мнението ми да не се брои за препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от МалкияПървоначално изпратено от netware5Изненада-а-атлъсто дивидентче.....
Ха сега да ги видя тия, дето твърдяха, че съм манипулатор и това никога нямало да стане......
Ако това е тлъст дивидент ще те помоля провериш дали преди време тук не даваха дивиденти по шести единадесет лв.
Просто държавата иска да си покрие малко загубата от ЕРП-тоИ още ще има такива, като почне община Несебър да си плаща на части за инфраструктурата. А че държавата ще си покрие загубата от ЕРП-то е ясно. И то не ЧАСТ а ЦЯЛАТА. И ще го направи именно с дивиденти, щото по друг начин няма как. Както и написах преди време..... Е, не стана наведнъж, но човек не може да предвиди всичко
P.S. Да, теб визирах. Но се бях засегнал, не от коментарите за дружеството и дивидента, все пак всеки има право на мнение, а се засегнах от обвиненията в манипулация. Аз не съм манипулатор. Просто имах малко повече информация и я споделих с колегите.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Изненада-а-атлъсто дивидентче.....
Ха сега да ги видя тия, дето твърдяха, че съм манипулатор и това никога нямало да стане......
Ако това е тлъст дивидент ще те помоля провериш дали преди време тук не даваха дивиденти по шест и единадесет лв.
Просто държавата иска да си покрие малко загубата от ЕРП-то
УСПЕХ НА ИНВЕСТИРАЛИТЕ ПО ПОЗИЦИЯТА
Коментар
Коментар