If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Печалбата можеше да е по-голяма, но има голямо нарастване на вземанията. Все пак нарастването на приходите спрямо предходния период е изключително. Очаквам печалбата в следващия период да е много добра.
Вярно е че търпението му е майката. Но това важи за всички акции...
Tвърдо смятам, че в Лавена има потенциал, но дали и кога ще се реализира е съвсем друг въпрос. Надявам се, че Lavena и аз не сме единствените фенове:-) Засега може да се класифицираме като "набутани", но аз не бързам.
ще се купува кокато стигне нормалната си стойност-4.70.А вие двамата какво се надлъгвате един друг?Или си давате кураж?!Иаз съм набутан в нчкои позиции,чакане му е майката.
АЛ, посети щанда на Лавена в НДК - намира се на партера от входа вдясно 4-ти подред. Има много продукти . Интереса към щанда е голям. Купих за мен и жена ми различни шампоани, пасти за зъби, билков крем и етерични масла за над 30 лв. Особено интересни са 30-те вида етерични масла предназначени за ароматотерапия. Ароматотерапията е едно от най-новите направления на медицината и фармацията - препоръчвам я като профилактика на всеки , който мисли за своето здраве, защото то е по-ценно от парите и не бива да подценяваме грижата за него. Пари лесно се губят и печелят, но здравето веднъж загубили се - после трудно се възстановява.
Не се възползуват защото разчитат на събиране на акции от дребните акционери на по-ниски цени.
А относно перспективите на дружеството бъди спокоен - очертава се износ на хранителни добавки за САЩ - неслучайно единият от руснаците в съвета на директорите е американски гражданин.
Аз ще чакам, дано дойде скоро денят Х. Но мисля че е доста рисково, като че ли само ние двамата сме оптимисти относно LAVEN... От доста време си стои оферта за 200 акции на 8 лв, но никой не се възползва. Според мен 8 лв е добра цена, но защо никой не купува??? Или ние с теб сме идиоти да си мислим, че има реален потенциал в LAVEN, или целият пазар е сляп.
AL,по-скоро продавачи с по-големи пакети няма, защото останаха само разпръснати акции по хората - купувачи има, но искат да купуват ниско и незабелязано до настъпване на денят Х.
Коментар